Met een actieradius tot 470 km* is één keer opladen van de Jaguar I‑PACE voldoende voor het gemiddelde wekelijkse woon-werkverkeer van de meeste bestuurders**.

Hier vindt u alles wat u moet weten over het maximaliseren van uw actieradius in een volledig elektrische auto of plug-in electric hybrid (PHEV).

JAGUAR I-PACE RANGE CALCULATOR

In een volledig elektrische auto of wanneer u de EV-modus (Electric Vehicle) in een plug-in electric hybrid gebruikt, is uw accu de enige energiebron voor alle functies. Dat betekent dat uw rijstijl, de functies die u in uw interieur gebruikt en zelfs de omstandigheden waarin u rijdt van invloed zijn op uw totale actieradius.

Pas de onderstaande instellingen aan en bekijk hoe ver de Jaguar I‑PACE u in de praktijk kan brengen.

Parked New Jaguar Car during the launching

ACTIERADIUS OP ÉÉN VOLLEDIGE ACCULADING*

Parked New Jaguar Car during the launching
:
1 PERSOON
5 PERSONEN
RIJOMGEVING:
VELGMAAT:
BUITENTEMPERATUUR:
CLIMATE CONTROL/VERWARMING:
Pre-Conditioning:
RIJOMGEVING:

Gecombineerd

Uw regelmatige ritten omvatten een combinatie van rijden in en rond de bebouwde kom van plaatsen en op snelwegen, met een gemiddelde snelheid van 47 km/h.

 

Stad

U rijdt hoofdzakelijk in en rond de bebouwde kom van plaatsen, met een gemiddelde snelheid van 27 km/h.

 

Snelweg

U rijdt hoofdzakelijk op snelwegen met een gemiddelde snelheid van 92 km/h.

Brandstofverbruik: n.v.t. CO2-emissies: 0 (g/km). EV-actieradius: tot 470 km. De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl.

WAT IS DE ACTIERADIUS VAN EEN JAGUAR ELECTRIC HYBRID?

De accu in een Jaguar PHEV biedt een actieradius tot 60 km (Jaguar E-PACE)1 en tot 64 km (Jaguar F-PACE)1 met één lading. Daarom is een electric hybrid perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en ritten in de bebouwde kom, zonder uitlaatemissies in de EV-modus (Electric Vehicle).

WAT IS DE ACTIERADIUS VAN EEN JAGUAR ELECTRIC HYBRID?

De accu in een Jaguar PHEV biedt een actieradius tot 60 km (Jaguar E-PACE)1 en tot 64 km (Jaguar F-PACE)1 met één lading. Daarom is een electric hybrid perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en ritten in de bebouwde kom, zonder uitlaatemissies in de EV-modus (Electric Vehicle).

UW ACTIERADIUS MAXIMALISEREN

Selecteer een categorie om te zien hoe u uw actieradius kunt maximaliseren in een volledig elektrische of electric hybrid-auto.

REGENERATIEF REMMEN

Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, wordt een intelligent regeneratief remsysteem geactiveerd. Hierdoor wordt de auto comfortabel afgeremd en wordt het teruggewonnen vermogen omgezet om de actieradius te optimaliseren. Als u het rempedaal intrapt, wordt het teruggewonnen vermogen nog groter.

RIJSTIJL

Een van de belangrijkste beïnvloedende factoren van de actieradius is de bestuurder zelf. Rijden met een constante snelheid, in plaats van regelmatig flink te accelereren, helpt om de actieradius te behouden. Hierdoor hoeft u wellicht ook minder vaak hard te remmen, wat meer energie verspild dan zachtjes afremmen.

VOORVERWARMING/-KOELING

Extreem lage of hoge temperaturen zijn van invloed op de mate waarin een accu zijn lading kan behouden. Als u uw auto aansluit op een laadbron, wordt de accu voorverwarmd of gekoeld tot de optimale temperatuur nadat het opladen is voltooid. Zo bereikt de auto nog vóór vertrek een maximale actieradius en prestaties.

 

Op dezelfde manier zorgt voorverwarmen of -koelen van het interieur tijdens het opladen ervoor dat de acculading wordt bewaard voor de actieradius, in plaats van voor klimaatregeling.

ECO-MODUS

De Eco-modus helpt de actieradius van de auto te behouden door de temperatuur, de luchtrecirculatie in het interieur en een aantal andere functies van de auto op subtiele wijze aan te passen. Deze aanpassingen kunnen worden geannuleerd via de normale bediening van elke functie of via de menu-instellingen.

Jaguar I Pace breaks regeneration illustration
Jaguar I Pace driving style illustration
Jaguar I Pace seating illustration
Jaguar I Pace eco mode illustration
Autoplay Start
Autoplay Stop

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID JAGUAR MODELLEN

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID JAGUAR MODELLEN

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace EV charging at home

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of electric hybrid is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.


*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); Cijfers voor de I-PACE in kWh/100 km: gecombineerd 22,0-25,1. CO2-emissies: 0 g/km. EV-actieradius: tot 470 km. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Bekijk hier I-PACE WLTP-waarden


**Gemiddelde wekelijkse afstand woon-werkverkeer: 264 km, gebaseerd op de gemiddelde jaarlijkse gegevens over afgelegde kilometers uit de volgende Britse en Amerikaanse bronnen: http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 en www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Berekend op basis van een gemiddelde van de Britse en Amerikaanse data over gemiddeld afgelegde kilometers in vijf werkdagen.


1Officiële brandstofverbruikscijfers van de F-PACE plug-in electric hybrid (PHEV) in l/100 km: gecombineerd 1,7. CO2-emissies: 39 g/km. EV-actieradius: tot 64 km.

Officiële brandstofverbruikscijfers van de E-PACE plug-in electric hybrid (PHEV) in l/100 km: gecombineerd 1,4. CO2-emissies: 33 g/km. EV-actieradius: tot 60 km.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Bekijk hier F-PACE WLTP-waarden

Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden