Het streven naar een schonere, duurzame toekomst is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt u ook geld besparen. Ontdek de financiële factoren die de overstap naar elektrisch rijden nog meer de moeite waard maken.

Fuel savings icon

ELEKTRICITEIT IS GOEDKOPER PER KILOMETER

De kosten van elektriciteit per kilometer zijn lager dan die van benzine of diesel; volledig elektrische auto's zijn dus goedkoper in het dagelijks gebruik.

zero tailpipe emissions

LAGERE MOTORRIJTUIGENBELASTING

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op elektrische modellen dan op vergelijkbare benzine- of dieselauto's. De Jaguar I-PACE produceert helemaal geen uitlaatemissies en is wereldwijd in veel landen en steden vrijgesteld van de normale motorrijtuigenbelasting.

servicing costs Global icon

LAGERE ONDERHOUDSKOSTEN

Omdat volledig elektrische aandrijflijnen minder bewegende onderdelen hebben dan een benzine- of dieselmotor en het regeneratieve remvermogen de remmen en banden relatief minder belast, zijn de onderhoudskosten lager.

Fuel savings icon

ELEKTRICITEIT IS GOEDKOPER PER KILOMETER

De kosten van elektriciteit per kilometer zijn lager dan die van benzine of diesel, waardoor PHEV's in de EV-modus (Electric Vehicle) goedkoper zijn in het dagelijks gebruik.

cost of ownership Global icon

LAGERE BPM- EN MOTORRIJTUIGENBELASTING

Vanwege hun (veel) lagere CO2-emissies geldt er voor Plug-in Hybrids een aanzienlijk lagere BPM-belasting. Hierdoor is de aanschafprijs van een PHEV veelal bijzonder aantrekkelijk. Daarnaast krijgen eigenaren van een Plug-in Hybrid 50% korting op de motorrijtuigenbelasting.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace EV charging at home

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of electric hybrid is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.