HERO.

F‑PACE SVR

Met zijn 5.0 liter Supercharged V8-motor en topsnelheid van 283 km/h is de F‐PACE SVR Jaguar's ultieme performance SUV.

VANAF

165.920

GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km

Vanaf 272 met automatische transmissie

BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)

Vanaf 11,9 met automatische transmissie

Een door Special Vehicle Operations (SVO) gecreëerde Jaguar sportauto is de ultieme expressie van het beroemde Britse performance-merk. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opwindende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie. De meest recente creatie van SVO’s state-of-the-art Technical Centre is de F‐PACE SVR – Jaguar's ultieme performance SUV.

Performance Luxury.

PRESTATIES EN LUXE

De F‐PACE SVR is een compromisloze sportauto, die bovendien alle praktische functionaliteit en veelzijdigheid van een 5-zits SUV biedt. De Performance-voorstoelen en individuele Performance-zitplaatsen achterin met bekleding in geperforeerd Windsor leder met stiknaden in een zacht, ruitvormig patroon bieden comfort en uitstekende zijdelingse steun in bochten.

PRESTATIES

A STIRRING SOUNDTRACK.

EEN OPWINDENDE SOUNDTRACK

De 5.0 liter Supercharged V8-motor van de F‐PACE SVR produceert een door raceauto's geïnspireerd crescendo voor een dieper, krachtiger geluid. Geniet van de opwindende soundtrack wanneer deze tot leven komt.

Jaguar F-PACE SVR in Indus Silver drives past a distant mountain.

SUPERCHARGED V8

De 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor van de F‐PACE SVR ontwikkelt 404 kW (550 pk), een koppel van 680 Nm en accelereert van 0-100 km/h in 4,3 seconden en door naar een topsnelheid van 283 km/h.

Jaguar F-PACE SVR in Indus Silver drives through a rocky valley.

GEVORMD VOOR PRESTATIES

Aërodynamische prestaties vormen de essentie van het F‐PACE SVR design. De 'lift' is gereduceerd, de tractie is vergroot en de totale handling is verbeterd, wat resulteert in nog grotere stabiliteit en een topsnelheid van 283 km/h

F‐PACE UNIEKE SVR-KENMERKEN

 • HIGH PERFORMANCE BRAKES.

  HIGH PERFORMANCE-REMMEN

  Het High Performance-remsysteem van de SVR biedt een snelle, nauwkeurige respons – vooral bij herhaaldelijk afremmen vanaf hoge snelheid, vanwege de uitstekende weerstand tegen fading.

 • GET YOUR SENSES RACING.

  GEEF UW ZINTUIGEN ALLE VRIJHEID

  Voor een opvallende styling, en duidelijk hoorbare prestaties, is het door de F‐TYPE geïnspireerde Variable Valve Active-uitlaatsysteem uitgerust met vier uitlaateindstukken in hoogglans gepolijst aluminium.

 • FORGED ALLOY WHEELS.

  GESMEDE LICHTMETALEN VELGEN

  De sportieve prestaties van de F‐PACE SVR worden nog verder versterkt door de prachtige lichtmetalen velgen. Kies voor 21" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of 22" gesmede lichtmetalen velgen (optie) in Diamond Turned Finish of Gloss Black.

 • SPORTSHIFT SELECTOR.

  SPORTSHIFT SELECTOR

  De SportShift Selector is eenvoudig en intuïtief te gebruiken voor snel, handmatig schakelen en draagt bij aan het sportieve karakter van de F‐PACE SVR.

 • PASSENGER SEATS.

  ZITPLAATSEN VOOR PASSAGIERS

  Of u als passagier nu voor- of achterin zit, u voelt zich sterk verbonden met de F‐PACE SVR vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde Performance-stoelen in geperforeerd Windsor leder. De been- en knieruimte achterin komen overeen met die van de standaard F‐PACE en bedragen respectievelijk 945 mm en 65 mm.

 • BONNET VENTS.

  MOTORKAPLOUVRES

  De optimaal geplaatste, nieuwe motorkaplouvres van de F‐PACE SVR verbeteren de luchtstroming en koeling. Ze maken een vloeiendere uitstroming mogelijk van de lucht die door de radiateur stroomt en verbeteren ook de luchtstroming door de motorruimte.

ONTWORPEN VOOR PRESTATIES

De luxe en functionaliteit van de F‐PACE blijven behouden. Maar met de verbeterde aërodynamica benut de F‐PACE SVR het echte potentieel van de auto, voor spectaculaire prestaties.

MAXIMISING COOLING.

MAXIMALE KOELING

De grotere luchtinlaten in de voorbumper en de optimaal geplaatste motorkaplouvres van de F‐PACE SVR verbeteren zowel de stroming van lucht als de koeling.

Jaguar F-PACE in Indus Silver drives along a winding road, through mountainous rocky terrain.

VERBETERDE LUCHTSTROMING

Unieke powervents in de voorspatborden geleiden lucht uit de wielkasten naar buiten waardoor de 'lift' aan de voorzijde van de auto wordt geminimaliseerd. De grotere achterspoiler zorgt voor een betere luchtstroming over de auto, wat resulteert in een lage luchtweerstandscoefficiënt van 0,37.

Jaguar F-PACE SVR in Indus Silver drives along a straight road, toward a town in the distance.

VERBETERDE PRESTATIES

De gladde onderbodem achter reduceert luchtweerstand, terwijl de achterdiffuser de luchtstroming nauwkeurig stuurt, wat de stabiliteit van de F‐PACE SVR bij hoge snelheid verder vergroot.

ENGINE SPECIFICATIONS.

BEKIJK VOLLEDIGE SPECIFICATIES

De volledig aluminium 404 kW (550 pk) 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor maakt de F‐PACE SVR de krachtigste F‐PACE ooit.

 • DYNAMICS DETAILS.

  DYNAMISCHE DETAILS

  De Dynamic-modus versterkt het sportieve karakter van de F‐PACE SVR. Het verscherpt de gasklep-respons, reduceert de mate van stuurbekrachtiging voor nauwkeuriger sturen en laat de transmissie bij hogere toeren opschakelen.

 • PERSONALISEER DE F‐PACE SVR

  De F‐PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F‐PACE met onze configurator.

 • OPTIONS AND JAGUAR GEAR.

  OPTIES EN JAGUAR GEAR

  Maak uw F‐PACE SVR nog persoonlijker met premium opties en accessoires.

BROCHURE DOWNLOADEN

Wilt u meer weten? Download hier de nieuwste brochure voor gedetailleerde informatie over de F‐PACE SVR.

Jaguar F-PACE SVR in Indus Silver drives along a straight road, toward a sunset, with mountains in the distance.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2‑emissie‑ en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.