Een door Special Vehicle Operations (SVO) gecreëerde Jaguar sportauto is de ultieme expressie van het beroemde Britse performance-merk. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opwindende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie. De meest recente creatie van SVO’s state-of-the-art Technical Centre is de F‐PACE SVR – Jaguar's ultieme performance SUV.

PRESTATIES

F‐PACE UNIEKE SVR-KENMERKEN

 • HIGH PERFORMANCE BRAKES.

  HIGH PERFORMANCE-REMMEN

  Het High Performance-remsysteem van de SVR biedt een snelle, nauwkeurige respons – vooral bij herhaaldelijk afremmen vanaf hoge snelheid, vanwege de uitstekende weerstand tegen fading.

 • GET YOUR SENSES RACING.

  GEEF UW ZINTUIGEN ALLE VRIJHEID

  Voor een opvallende styling, en duidelijk hoorbare prestaties, is het door de F‐TYPE geïnspireerde Variable Valve Active-uitlaatsysteem uitgerust met vier uitlaateindstukken in hoogglans gepolijst aluminium.

 • FORGED ALLOY WHEELS.

  GESMEDE LICHTMETALEN VELGEN

  De sportieve prestaties van de F‐PACE SVR worden nog verder versterkt door de prachtige lichtmetalen velgen. Kies voor 21" gesmede lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish of 22" gesmede lichtmetalen velgen (optie) in Diamond Turned Finish of Gloss Black.

 • SPORTSHIFT SELECTOR.

  SPORTSHIFT SELECTOR

  De SportShift Selector is eenvoudig en intuïtief te gebruiken voor snel, handmatig schakelen en draagt bij aan het sportieve karakter van de F‐PACE SVR.

 • PASSENGER SEATS.

  ZITPLAATSEN VOOR PASSAGIERS

  Of u als passagier nu voor- of achterin zit, u voelt zich sterk verbonden met de F‐PACE SVR vanaf het moment dat u plaatsneemt op de comfortabele, ergonomisch gevormde Performance-stoelen in geperforeerd Windsor leder. De been- en knieruimte achterin komen overeen met die van de standaard F‐PACE en bedragen respectievelijk 945 mm en 65 mm.

 • BONNET VENTS.

  MOTORKAPLOUVRES

  De optimaal geplaatste, nieuwe motorkaplouvres van de F‐PACE SVR verbeteren de luchtstroming en koeling. Ze maken een vloeiendere uitstroming mogelijk van de lucht die door de radiateur stroomt en verbeteren ook de luchtstroming door de motorruimte.

ONTWORPEN VOOR PRESTATIES

De luxe en functionaliteit van de F‐PACE blijven behouden. Maar met de verbeterde aërodynamica benut de F‐PACE SVR het echte potentieel van de auto, voor spectaculaire prestaties.

 • DYNAMICS DETAILS.

  DYNAMISCHE DETAILS

  De Dynamic-modus versterkt het sportieve karakter van de F‐PACE SVR. Het verscherpt de gasklep-respons, reduceert de mate van stuurbekrachtiging voor nauwkeuriger sturen en laat de transmissie bij hogere toeren opschakelen.

 • PERSONALISEER DE F‐PACE SVR

  De F‐PACE is de performance SUV die rijplezier combineert met praktische functionaliteit en efficiency. Creëer uw perfecte F‐PACE met onze configurator.

 • OPTIONS AND JAGUAR GEAR.

  OPTIES EN JAGUAR GEAR

  Maak uw F‐PACE SVR nog persoonlijker met premium opties en accessoires.

BROCHURE DOWNLOADEN

Wilt u meer weten? Download hier de nieuwste brochure voor gedetailleerde informatie over de F‐PACE SVR.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2‑emissie‑ en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties.