InControl1 is ontworpen om elke rit aangenamer te maken en vormt het technologische hart van het interieur van uw Jaguar. Omring uzelf met nauwkeurige controle van uw interieurklimaat, slimme navigatie, entertainment en beveiligingsfuncties.

IDENTIFICEER UW INFOTAINMENTSYSTEEM
Bekijk de connected services van uw Jaguar.
 • E-PACE (2021 - Heden)
 • E-PACE (Voor 2020)
 • F-PACE (2021 - Heden)
 • F-PACE (Voor 2020)
 • F-TYPE
 • I-PACE (2021 - Heden)
 • I-PACE (Voor 2020)
 • XE (2021 - Heden)
 • XE (Voor 2020)
 • XF (2021 - Heden)
 • XF (Voor 2020)
UW AUTO:
Kies uw Jaguar model

1Pivi-, Pivi Pro- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De volledige voorwaarden vindt u hier.

 

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

3InControl-account en abonnement vereist. Het Fair Use-beleid is van toepassing. Als u de betreffende functie na de initiële abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de betreffende verlengingskosten te betalen.

 

4Update is afhankelijk van toestemming van de eigenaar/bestuurder. Netwerkverbinding vereist.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Alleen i.c.m. compatible smartphones.

 

Apple CarPlayTM is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

 

Android Auto® is een handelsmerk van Google LLC.

Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

 

Amazon Alexa is alleen beschikbaar in bepaalde markten. Amazon, Alexa, Amazon Music, Audible en alle gerelateerde merken zijn geregistreerde handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie. Een abonnement voor 12 maanden op het Online Pack is vereist. Als u de betreffende functie na de initiële abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de betreffende verlengingskosten te betalen. Alleen beschikbaar in verbonden markten. Neem contact op met uw dealer.  Online Pack voor S-uitvoering en hoger.

 

Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.