De XF bouwt verder op het succes van Jaguar's meest bekroonde auto ooit. Met zijn ongeëvenaarde combinatie van stijl en inhoud, biedt hij een absoluut onweerstaanbare combinatie van design, dynamiek en verfijning om een auto te creëren die zowel opwindend rijplezier als efficiency biedt. Allemaal versterkt door state-of-the-art technologieën die u veilig, verbonden en entertained houden.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE XF

enable.javascript.txt
enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XF

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE XF SPORTBRAKE

SEDAN OF SPORTBRAKE

Of u nu kiest voor de markante en zakelijke uitstraling van de sedan of de stijlvolle veelzijdigheid van de Sportbrake - de XF biedt een dynamische rijbeleving.

EDITIONS

Jaguar Grey XF Chequered Flag Model

DE NIEUWE XF CHEQUERED FLAG

Een markante interpretatie van een verleidelijke mix van design, dynamiek en verfijning van de XF. De XF Chequered Flag biedt unieke badges, lichtmetalen velgen en keuze uit onze populairste motoren, en combineert exclusiviteit met persoonlijke stijl.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • LICHTGEWICHT, INSTINCTIEF, ALERT

  Dankzij Jaguar's Lightweight Aluminium Architecture, is de XF efficiënter, heeft hij lagere gebruikskosten en heeft hij emissies vanaf slechts 146 g/km1. Tijdens het rijden bieden de lichtgewicht double wishbone voorwielophanging en de Integral Link achterwielophanging superieure niveaus van rijcomfort en handling.

 • PERFECT GECONSTRUEERD

  De XF is het resultaat van unieke keuzevrijheid en luxe. Een plek waar premium materialen elegant zijn verwerkt in een design dat een puur, allesomvattend comfort biedt. Ongeacht waar u zit, zorgen het eigentijdse design van de XF, de overvloed aan natuurlijk licht en het voortreffelijke vakmanschap voor een sfeer van royaal en ruim welzijn.

 • INCONTROL

  Blijf verbonden en entertained via het InControl infotainmentsysteem van de XF. Elke XF is standaard uitgerust met de krachtige Touch Pro-technologieën van de volgende generatie. Alert, intuïtief en naadloos geïntegreerd – Jaguar technologie biedt oplossingen die op innovatieve wijze uw rijbeleving verbeteren.2

 • DESIGNED FOR LIFE

  De XF sluit geen compromissen tussen assertieve stijl, veelzijdige functionaliteit en veiligheid. Met de geavanceerde bestuurderondersteunende systemen kunt u ontspannen rijden, in de wetenschap dat in de XF uw veiligheid vooropstaat. De praktische bagageruimte en een scala aan innovatieve en handige functies ondersteunen uw lifestyle.


  Getoonde auto: XF Sportbrake S, uitgevoerd met opties.

Jaguar Growler on mesh grille.

ELEKTRISCH, BENZINE OF NIEUWE EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, met vaak starten en stoppen, of langere ritten maakt op de snelweg, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

BESTE EURO NCAP-SCORE

De Jaguar XF heeft de maximale score van 5 sterren behaald bij de Euro NCAP 2015 veiligheidstests.3

De auto biedt uitstekende bescherming bij botsingen en scoorde hoog in alle categorieën, inclusief bescherming van inzittenden en voetgangers. De XF is beoordeeld als een van de beste modellen in zijn segment. 

De XF biedt tevens een programma actieve veiligheidssystemen, inclusief Autonomous Emergency Braking, om het wereldwijd toonaangevende veiligheidsniveau verder te verbeteren.

Jaguar XF 5 Star Euro NCAP Rating.

ONTDEK HET PROGRAMMA

Elke uitvoering in het XF-programma biedt een karakteristieke combinatie van efficiency, prestaties en luxe.

Jaguar XF Range Parked.

1De cijfers voor motorprestaties en efficiency zijn alleen van toepassing op de XF Sedan.

2InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde Informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd.

3Alleen XF Sedan.


Bekijk hier XF WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.