KIES UW MODEL

Front view of Jaguar XF

JAGUAR XF SEDAN
R-DYNAMIC S

– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 18" lichtmetalen velgen

– 12-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie voor bestuurdersstoel

– 11,4" touchscreen

– Adaptive Cruise Control

Front view of Jaguar XF

JAGUAR XF SEDAN
R-DYNAMIC SE

– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 19" lichtmetalen velgen

– 12-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen met bekleding in DuoLeather

– MeridianTM audiosysteem

– Pivi Pro Connected met 11,4" touchscreen

Front view of Jaguar XF

JAGUAR XF SEDAN
R-DYNAMIC HSE

– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 20" lichtmetalen velgen

– 16-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare sportstoelen met memoryfunctie en bekleding in Windsor leder

– MeridianTM audiosysteem

– Interieurafwerking in Satin Charcoal Ash houtfineer

Front view of Jaguar XF

JAGUAR XF SPORTBRAKE
R-DYNAMIC SE

– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 19" lichtmetalen velgen

– 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen met bekleding in DuoLeather

– MeridianTM audiosysteem

– Pivi Pro Connected met 11,4" touchscreen

EXTERIEURDESIGN

De slanke Pixel LED-koplampen hebben een markant design en produceren een lichtkleur die sterk overeenkomt met die van daglicht. Ze worden gecombineerd met dynamische richtingaanwijzers vóór. Folie in Gloss Black op de grille met monogram-patroon benadrukt het elegante karakter van de auto.

Het aantrekkelijke exterieur versterkt het sportieve silhouet en de details van de auto. De door de F-TYPE geïnspireerde achterlichten plaatsen een strak accent en dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van de achterzijde.

Jaguar XF Sportbrake. Ontworpen voor wie meer ruimte zoekt. Van zakelijke afspraken en boodschappen doen tot een weekendje weg. Ontwerp en proporties van de achterzijde zijn specifiek geoptimaliseerd voor de beste aërodynamische prestaties.

INTERIEURDESIGN

De ergonomische Drive Selector is met leder bekleed en voorzien van ‘cricket ball'-stiknaden, en past precies in de palm van uw hand.

Met royale beenruimte, uitgebreid verstelbare stoelen en optionele massagefuncties is uw Jaguar XF echt uw oase van rust.

Til de interieurbeleving naar een hoger niveau met configureerbare interieurverlichting, nu met een grotere keuze aan lichtkleuren en de mogelijkheid van configureerbare of voorgeprogrammeerde ambiances.

KENMERKEN

Geniet van Jaguar rijplezier met onze motoren, inclusief benzine- en mild hybrid dieselvarianten voor een grotere efficiency.

Boordevol intuïtieve en alerte technologieën, waaronder het Pivi Pro1 infotainmentsysteem en het binnenkort beschikbare Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

De Jaguar XF biedt voldoende ruimte voor uw benodigdheden, met slimme opbergmogelijkheden voor persoonlijke spullen zoals tablets en waterflesjes.

VIND EEN XF DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar XF

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe XF, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige XF occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

View of Jaguar XF grille

JAGUAR XF-MODELLEN

Bekijk het volledige programma.

Wheel of the Jaguar XF

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Man sitting in Jaguar XF

GALERIJ

Bekijk foto's en video's van de Jaguar XF.

Bekijk WLTP-waarden


De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden en accessoires.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.