UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL
White XF long wheelbase and Grey XF short wheelbase driving togehter

NEW​ JAGUAR XF

Een prachtige combinatie van uitstraling en prestaties. De Jaguar XF is beschikbaar met nieuwe dieselmotoren die zijn uitgerust met mild hybrid-technologie.

VANAF

62.314

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km††

Vanaf 130

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km††

Vanaf 4,9

DESIGN

enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE SEDAN

Met royale beenruimte, personaliseerbare interieurconfiguratie en nieuwe massagefunctie (optie) is uw XF echt uw oase van rust.

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE SEDAN

De XF trekt in elk opzicht de aandacht. Het exterieur van de XF is nog hoogwaardiger geworden, met eigentijdse kenmerken zoals de met foliedruk veredelde grille.

enable.javascript.txt

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE SPORTBRAKE

New XF Sportbrake. Ontworpen voor wie meer ruimte zoekt. Van zakelijke afspraken en boodschappen doen tot een weekendje weg.

enable.javascript.txt

PRESTATIES

rear view of XF driving on road

RIJPRESTATIES

Ervaar de befaamde rijbeleving van een Jaguar. Ons programma omvat nieuwe dieselmotoren met Mild Hybrid-technologie voor nog efficiënter rijden.

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Het Jaguar All Wheel Drive-systeem (AWD) is uniek en omvat Intelligent Driveline Dynamics dat tractielimieten kan voorspellen en het aandrijfkoppel dusdanig kan verdelen om het rijgedrag evenwichtig en gecontroleerd te houden.

 • White XF in motion on an extra urban road.

  TORQUE VECTORING BY BRAKING

  Torque Vectoring by Braking maximaliseert de capaciteiten in zelfs de scherpste bochten door gecontroleerd, onafhankelijk afremmen van individuele wielen. Het beperkt onderstuur en geeft de auto de wendbaarheid van een sportauto.

 • Blue XF parked on side of the road

  MOTOREN​

  Geniet van grotere efficiency gecombineerd met Jaguar prestaties. Naast een programma efficiënte benzinemotoren kan voor de XF gekozen worden uit een programma nieuwe dieselmotoren die zijn uitgerust met Mild Hybrid-technologie; een slim regeneratief systeem dat wordt opgeladen tijdens afremmen en uitrollen.

 • White XF driving round bend in the road

  DYNAMIC HANDLING PACK

  Dit pack optimaliseert zowel uw rijbeleving als de uitstraling van de XF, en omvat Configurable Dynamics, Adaptive Dynamics, rode remklauwen, een achterspoiler op het kofferdeksel, 355 mm remschijven vóór en 325 mm remschijven achter.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIEËN

GEBRUIKSGEMAK ALS STANDAARD

Tot de standaard kenmerken van Pivi behoren: 

• 11,4" touchscreen 
• Digitale radio (DAB+)
• Nieuw ontworpen interface 
• Apple CarPlay®1
• Android AutoTM2
• Remote3

Kies voor een upgrade naar Pivi Pro4 en u wordt in de auto begeleid door de nieuwste kunstmatige intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor volledig connected rijden.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het nieuwe, 12,3" HD Interactive Driver Display.

Het Head-Up Display5 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. U leest op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM AUDIO ​

Bij het Britse Meridian Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw XF. Kies uit de MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen (opties).

RUST EN STILTE

Met ons innovatieve Active Road Noise Cancellation6 is het interieur een stillere ambiance waarin inzittenden minder snel moe worden, voor nog meer raffinement.

XF cream interior, facing dashboard
XF interior, facing dashboard
XF side door interior, meridian audio speakers
XF cream interior, facing dashboard
Autoplay Stop
 • media streaming on screen

  BLIJF VERBONDEN

  Het Online Pack7 biedt nog meer connected services via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:   • Onbeperkt streamen van media
  • Online spraakherkenning
  • Weerberichten
  • Online agenda-synchronisatie

 • 3-Way Split dashboard screen; Navigation, Phone, Music

  ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

  Kies WiFi Enabled met data-abonnement8 (optie) om de volgende functies te gebruiken:

  • Mediastreamingservices naar keuze
  • Tot 20 GB data per maand
  • Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding
  • Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten

 • DRAADLOZE TELEFOONLADER

  Draadloos opladen van apparaten (optie) met signaalversterker van het telefoonsignaal maakt het mogelijk compatible smartphones op te laden zonder een snoertje of oplaadstation te hoeven gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

 • IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT, MET PM2.5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie (optie) draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Door het activeren van het systeem schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2.5) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

 • Dog in parked XF loadspace

  BAGAGERUIMTE

  Voldoende ruimte om alles wat u op reis nodig heeft, mee te nemen. Of u nu een zaterdag op stap gaat met uw gezin of een lange reis maakt – de Sportbrake voldoet aan al uw wensen.

 • Activity key on wrist

  ACTIVITY KEY

  Gebruik de water- en schokbestendige, compleet nieuwe Activity Key9 (optie) om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook onderneemt, zoals zwemmen of hardlopen, u hoeft niet langer een conventionele autosleutel bij u te dragen.

 • XF in clearsight rearview mirror

  CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Uw Jaguar XF sedan10 biedt deze state-of-the-art technologie (optie) voor een onbelemmerd zicht op de weg achter u. Een in de dakantenne geïntegreerde camera stuurt live videobeelden naar het geïntegreerde display in de achteruitkijkspiegel ─ voor optimaal zicht, ook wanneer uw zicht door de achterruit wordt belemmerd door personen of spullen achterin de auto.

 • BESTUURDERSONDERSTEUNING

  De Jaguar XF is uitgerust met bestuurdersondersteunende functies waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door eventuele rijstress weg te helpen nemen.

BLIJF ONTDEKKEN

 • KIES UW JAGUAR XF

  Hier vindt u alle uitvoeringen van de Jaguar XF, met een uitgebreide keuze uit fantastische designs, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. New Jaguar XF is een absolute rijdersauto. Een prachtige auto met een unieke rijbeleving.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

UW JAGUAR XF

 • CONFIGUREREN

  Luxueuze zakenauto met markant design, dynamisch rijgedrag en state-of-the-art technologieën. Gebruik de configurator om uw ideale Jaguar XF te creëren.

 • JAGUAR APPROVED

  Wanneer u een Approved Jaguar koopt, kunt u vertrouwen op de Approved-belofte dat uw auto zorgvuldig is gecontroleerd en waar nodig gereconditioneerd, zodat u met volledige gemoedsrust kunt genieten van zijn opwindende rijbeleving.

JAGUAR ACCESSOIRES

Personaliseer uw XF – passend bij uw eigen smaak, uw lifestyle en uw interesses.

JAGUAR COLLECTION

Ons exclusief gamma kleding, accessoires en geschenken is geïnspireerd op onze auto's en hun design.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto. Door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl/auto/ voor meer informatie.

3Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. De Jaguar Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6ARNC-functie alleen beschikbaar i.c.m. Meridian-audiosysteem (optie).

7Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

8Illustratie van Jaguar Click & Go-accessoire dat afzonderlijk beschikbaar is. Tablet niet meegeleverd. Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op www.jaguar.nl/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions.html. Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

9De Activity Key kan in ongeveer twee uur worden opgeladen, waarna de batterij tot tien dagen meegaat.

10Alleen voor sedan. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.