Jaguar I-TYPE 6

Gepost: 17/10/2023

 

JAGUAR TCS RACING START ACHTSTE SEIZOEN IN DE FORMULE E MET ZEER STERK COUREURSTEAM

Jaguar TCS Racing begint het seizoen 2024 van het ABB FIA Formule E-wereldkampioenschap met een van de sterkste coureurs-combinaties op de grid. Het nieuwe team van Jaguar TCS Racing bestaat uit Mitch Evans en Nick Cassidy. De twee Nieuw-Zeelanders zijn samen goed voor 15 overwinningen, 37 podiumplaatsen, 11 polepositions en 1.076 kampioenschapspunten en kennen elkaar door en door. Niet alleen groeiden ze samen op in Nieuw-Zeeland, ook raceten ze samen in hun geboorteland.

Jaguar F-TYPE ZP Edition Coupé & Convertible.

Gepost: 11/10/2023

 

JAGUAR’S LAATSTE SPORTAUTO MET VERBRANDINGSMOTOR: DE GELIMITEERDE F-TYPE ZP EDITION

Na meer dan 75 jaar komt bij Jaguar in 2024 een einde aan de productie van sportauto’s met verbrandingsmotor. Om dat tijdperk te herdenken introduceert Jaguar een exclusieve editie van de F-TYPE, de F-TYPE ZP Edition, die is geïnspireerd door twee iconische E-type raceauto’s uit de jaren zestig.

Accu-opslagsysteem

Gepost: 23/8/2023

 

JLR MAAKT NIEUW HERNIEUWBAAR ENERGIEOPSLAGSYSTEEM VAN GEBRUIKTE I-PACE ACCUPAKKETTEN

JLR start een samenwerking met Wykes Engineering Ltd - een belangrijke speler in de sector van hernieuwbare energie - om een ​​van de grootste energieopslagsystemen in het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen waarbij zonne- en windenergie wordt opgeslagen in gebruikte Jaguar I-PACE-accupakketten. Een enkel Battery Energy Storage System (BESS) van Wykes Engineering bestaat uit 30 gebruikte I-PACE-accupakketten.

Jaguar F-TYPE R 75 Coupé

Gepost: 26/7/2023

 

HIJ VERDWIJNT NIET MET STILLE TROM: HET ONMISKENBARE V8-GELUID VAN DE JAGUAR F-TYPE BLIJFT BEWAARD IN DE BRITISH LIBRARY

Terwijl Jaguar toewerkt naar een geruisloze en volledig elektrische Modern Luxury-toekomst die in 2025 begint, deelt het merk vandaag geluidsopnamen van de iconische Jaguar F-TYPE V8 met de British Library.

Jaguar TCS Racing mikt op herhaling van racesucces in E-Prix van Rome.

Gepost: 13/7/2023

 

JAGUAR RACING MIKT OP SUCCESS IN ROME E-PRIX

Na successen in de afgelopen jaren mikt Jaguar Racing op 15 en 16 juli opnieuw op goede resultaten in de elektrische Formule E race van Rome.

JLR Data Upskilling Programme

Gepost: 29/6/2023

 

DATABIJSCHOLING MEDEWERKERS ZORGT VOOR HOGERE PRODUCTIE

Nieuw leerprogramma voor databijscholing versnelt digitale transformatie van Jaguar Land Rover en heeft al geleid tot hogere productie.

JLR gebruikt AI om de toeleveringsketen te beschermen en te versterken.

Gepost: 20/6/2023

 

JLR GEBRUIKT DE KRACHT VAN AI OM DE TOELEVERINGSKETEN TE BESCHERMEN EN TE VERSTERKEN

Met een nieuwe samenwerking met Everstream Analytics zal JLR AI integreren in het Supply Chain Management om de toeleveringsketen te versterken.

Jaguar E-type ZP Collection

Gepost: 6/6/2023

 

JAGUAR CLASSIC ONTHULT E-TYPE ZP COLLECTION: EERBETOON AAN E-TYPE’S EERSTE RACE-OVERWINNINGEN

Jaguar viert de rijke racehistorie van de iconische E-type met de E-type ZP Collection. De zeven exclusieve duo’s zijn een eerbetoon aan de eerste E-types die aan races deelnamen. Enkele maanden na de introductie in 1961 boekten deze licht aangepaste raceversies van de E-type al hun eerste overwinningen.Jaguar viert de rijke racehistorie van de iconische E-type met de E-type ZP Collection.

Jaguar Land Rover investeert in toekomst van moderne elektrische luxe.

Gepost: 20/4/2023

 

JAGUAR LAND ROVER INVESTEERT KOMENDE VIJF JAAR £ 15 MILJARD IN TOEKOMST VAN MODERNE ELEKTRISCHE LUXE

De komende vijf jaar investeert Jaguar Land Rover 15 miljard pond in de toekomst van moderne, elektrische, luxe auto’s.

TCS racing

Gepost: 28/3/2023

 

SÃO PAULO E-PRIX: OVERTUIGENDE OVERWINNING JAGUAR TCS RACING

Met een eerste en een derde plaats bij de E-Prix van Sao Paolo in Brazilië heeft Jaguar Racing een overtuigend overwinning neergezet.