UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

TEAMWERK LAAT DROMEN UITKOMEN

 • GKN

  GKN Automotive is een wereldwijd toonaangevend autotechnologiebedrijf dat naam heeft gemaakt op het gebied van elektrische aandrijfsystemen en werkt samen met 90% van de autofabrikanten ter wereld. Wij zijn de enige leverancier die volledig is gefocust op het ontwerp, de productie, de integratie en de optimalisatie van conventionele aandrijflijnen, all-wheel drive en elektrische aandrijflijnen. In de afgelopen 20 jaar hebben wij toonaangevende eDrive-systemen ontwikkeld, gebaseerd op onze expertise op het gebied van AWD-systemen. Het Innovation Center van GKN Automotive in Abingdon is een van de meest vooraanstaande internationale centra voor de ontwikkeling van systemen voor toekomstige elektrische voertuigen.
   
  De technologische samenwerking van GKN Automotive met Jaguar Racing begon in 2017 voorafgaand aan seizoen 4 van het ABB FIA Formula E World Championship. Het is essentieel om onze technologieën tot het uiterste te belasten op het circuit om innovaties te versnellen en kennis verder te ontwikkelen. Onze samenwerking is gericht op 'Driving for Efficiency', wat net zo belangrijk is voor het racen in de Formule E als voor het onderscheiden van toekomstige eDrive-producten van GKN Automotive van die van de concurrentie.
   
  Als officiële eDrive-partner van Jaguar Racing werkt GKN Automotive nauw samen met technici van Jaguar Racing om GKN's kennis van ontwerp, productie en softwareontwikkeling toe te passen op de I-TYPE 5. Wij zullen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van de elektrische aandrijflijn en zullen onze expertise gebruiken om geavanceerde aandrijflijn-koeltechnologieën te ontwikkelen voor zowel de omvormer als de elektromotor, om zo de efficiency van systemen te verbeteren. Softwareontwikkelaars van GKN Automotive worden ook gedetacheerd in het hoofdkantoor van Jaguar Racing.

 • DOW

  Dow deelt met trots expertise op het gebied van materiaalwetenschap met het Jaguar Racing Formula E-team via ons MobilityScienceTM-platform, dat is gericht op de ontwikkeling van toepassingen en innovatie in de autowereld. Onze mensen zijn echte teamspelers, verwelkomen uiteenlopende ideeën en innoveren met passie samen met onze partners en klanten om materialen te creëren die een CO2-arme mobiele economie mogelijk maken. Hierbij vormen lichter gewicht, grotere actieradius, meer veiligheid en lager energieverbruik de ultieme doelstellingen.
   
  De transportoplossingen van Dow omvatten een breed assortiment van polyolefine-, polyurethaan-, acryl- en speciale chemische en siliconentechnologieën voor elektrische voertuigen. Onze samenwerking met Jaguar Racing sluit aan bij onze ambitie om het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame materiaalwetenschapsbedrijf ter wereld te zijn, terwijl wij op nieuwe manieren samenwerken om samen oplossingen te zoeken.

 • VIESSMANN

  De wereld heeft te maken met dramatische veranderingen door de uitdagingen van klimaatverandering. Door bestaande resources op de meest efficiënte manier te gebruiken en tegelijkertijd te werken aan innovatieve oplossingen, is het onze aanpak om leefruimten te creëren voor toekomstige generaties. Als toonaangevende internationale producent van verwarmings-/koelsystemen en energiecentrales die elektriciteit opwekken voor huishoudens, elektrische auto's en een nog grotere energievraag, zijn wij er trots op samen te werken met het Jaguar Racing Formule E Team.

 • CASTROL

  Castrol, een van 's werelds grootste merken op het gebied van smeermiddelen, heeft een geschiedenis waarin innovatie vooropstaat. Onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerking, heeft Castrol in staat gesteld om producten te ontwikkelen die centraal staan bij talloze technologische hoogstandjes op land, in de lucht, op zee en in de ruimte.

  De elektrische omschakeling inspireerde ons om een reeks e-vloeistoffen te creëren en te introduceren, ontworpen en getest voor elektrische auto's. Castrol is voortdurend op zoek naar baanbrekende partners om verder te gaan. Dankzij onze samenwerking met het Jaguar Racing Formule E Team kunnen wij ons programma e-vloeistoffen op het circuit testen en doorbraken ontwikkelen voor het verkeer van morgen.

  Het is meer dan alleen olie, het is vloeistoftechniek.

 • ALPINESTARS

  Met meer dan vijf decennia aan baanbrekende veiligheid en prestaties in de autosportwereld, is Alpinestars al 55 jaar aanwezig in de hoogste regionen van de autosport. En 's werelds belangrijkste leverancier van schoeisel, kleding en persoonlijke bescherming voor de autosport, heeft zijn pijlen duidelijk op de toekomst gericht.

  Innovatie wordt voortgezet door middel van technologisch onderzoek, design en ontwikkeling, met geavanceerde faciliteiten in de VS en Europa, van waaruit een wereldwijd ontwikkelingsprogramma voor autosport wordt aangestuurd. Hiermee is Alpinestars een speler van wereldformaat in elke grote autosportklasse. Producten die zorgen voor comfort en ventilatie in de stressvolle ambiance van de cockpit, die vermoeiing van de coureur reduceren en die concentratie bevorderen.

  Eén doel. Eén visie.

 • DR1VA

  DR1VA is een lifestylemerk voor de autosportgemeenschap en biedt technisch hoogstaande en goed ontworpen teamtenues voor raceteams. Daarnaast biedt het fans een door racecoureurs geïnspireerde kledingcollectie.

  Bovenal levert DR1VA aantrekkelijke producten voor autosportfans en zet het bedrijf zich in om duurzame producten, verpakkingen en logistiek te leveren.   DR1VA zet zich in voor de grootste wereldkampioenschappen en onze planeet.

  DR1VA, designed to race