De auto's die worden getoond, zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties en opties.

I-PACE EV320 LIMITED EDITION

JAGUAR I‑PACE EV320 LIMITED EDITION

Ontdek nog aantrekkelijker zakelijk rijden met de elektrische I-PACE EV320 Limited Edition, beschikbaar vanaf € 65.990. U rijdt al een I-PACE EV320 in Financial Lease vanaf € 499 per maand. Bent u een zakelijke rijder? Geniet dan van de gunstige netto bijtelling vanaf € 326 per maand.

ONTDEK DE JAGUAR I-PACE

 • BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

  De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. De elektromotoren en de vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een onmiddellijk beschikbaar koppel van 696 Nm voor de 400 pk-uitvoering en 500 Nm voor de 320 pk uitvoering. Dit geeft hem de wendbaarheid van een sportauto.

 • EXTERIEUR

  Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken.

 • INTERIEUR

  I-PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Ons nieuwe one-touch infotainmentsysteem Pivi Pro biedt alle belangrijke infotainmentfuncties in één oogopslag. Het is geïnspireerd door uw smartphone en is al even intuïtief.

enable.javascript.txt
 • Jaguar I-PACE Range

  ACTIERADIUS I-PACE

  Gebruik onze Actieradius-calculator om te zien hoe de Jaguar I-PACE naadloos kan aansluiten op uw lifestyle.1

 • Jaguar I-PACE Performance

  I-PACE PRESTATIES

  Met een direct beschikbaar koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I-PACE accelereren als een sportauto. De 400 pk-uitvoering accelereert van 0-100 km/h in 4,8 seconden; de uitvoering met 320 pk doet deze sprint van 0-100 km/h in 6,4 seconden.

 • Jaguar I-PACE Battery

  I-PACE ACCU

  De 90 kWh accu van de I‑PACE is opgebouwd uit lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid. Het ontwerp en het geavanceerde systeem voor thermisch beheer ondersteunen een lange levensduur en perioden van onafgebroken maximum vermogen.

 • Jaguar I-PACE Power

  I-PACE VERMOGEN

  De I‑PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. De technologie van deze motoren lijkt op die in de I-TYPE Formule E-raceauto en ze ontwikkelen maximaal 400 pk en 696 Nm koppel (500 Nm koppel voor de 320 pk-uitvoering).

 • Jaguar I-PACE Dimensions

  I-PACE FUNCTIONALITEIT

  De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Het interieur biedt vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimte, een royale bagageruimte van ruim 1.453 liter en een opbergvak van 27 liter onder de ‘motorkap’.

 • Jaguar I-PACE Charging

  I-PACE OPLADEN

  Met de twee meegeleverde laadkabels kan de I-PACE thuis of bij een groeiend aantal openbare oplaadpunten worden opgeladen.2

 • ACTIERADIUS EN OPLADEN

  Of dit nu uw eerste of volgende elektrische auto is, ontdek hoe de Jaguar I-PACE naadloos aansluit bij uw lifestyle, met behulp van onze vragenlijst.

 • STIMULERINGSREGELINGEN

  Rijden in een I-PACE betekent dat u kunt profiteren van financiële voordelen waar eigenaren van elektrische auto's recht op hebben. Stimuleringsregelingen die de dagelijkse rijbeleving aangenamer en kostenefficiënter maken, kunnen bijvoorbeeld bestaan uit overheidssubsidies, lagere wegenbelasting, lagere toltarieven voor stadscentra en toegang tot carpool-rijstroken.

 • INNOVATIERACE

  Omdat wij ernaar streven elektrische auto's te bouwen die een opwindende rijbeleving bieden en er fantastisch uitzien, doen wij sinds 2016 mee in de Formule E. Dankzij dit kampioenschap kunnen wij voortdurend nieuwe technologieën testen en ontwikkelen, die wij vervolgens gebruiken om onze auto's te verbeteren. Zo bent u verzekerd van een authentieke Jaguar beleving.

KIES UW I‑PACE

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

ONTDEK MEER

 • OPTIES EN ACCESSOIRES

  Personaliseer uw Jaguar I-PACE met ons uitgebreide assortiment opties en accessoires, en creëer de perfecte auto voor bij uw lifestyle.

 • VIJF STERREN-VEILIGHEID

  De Jaguar I-PACE heeft een Euro NCAP-score van vijf sterren ontvangen. Dit bevestigt dat hij een van de veiligste auto's in zijn klasse is en demonstreert Jaguar's inspanningen om veiligere gezinsauto's te ontwikkelen.

 • JAGUAR I-PACE FOR BUSINESS

  De Jaguar I-PACE biedt uiterst innovatieve technologieën, emissievrij rijden en een zee aan ruimte dankzij de slimme architectuur. Daarmee is deze elektrische Jaguar de perfecte auto voor moderne bedrijven.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.


2De feitelijke laadtijden kunnen variëren al naar gelang de omgevingsomstandigheden en de beschikbare laadinstallatie.


Officiële EU-testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real world'omstandigheden en algehele EV-prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij en omgevingsomstandigheden.


Specifieke beschreven uitrusting is mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.