2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • OPWINDENDE RIJBELEVING

  De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportauto.

 • INSPIREREND LIJNENSPEL

  Met het elegante, zeer aërodynamische design met een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd is de I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden, voor optimale stabiliteit en maximale actieradius. De I‑PACE ziet er vanuit elk gezichtspunt geweldig uit dankzij zijn doorlopende taillelijn, krachtige luchtuitlaat in de motorkap en markante achterflanken.

 • INNERLIJKE RUST

  I-PACE biedt een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de aard van de elektrische aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I-PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

 • ALTIJD ALLES ONDER CONTROLE

  Met het Touch Pro Duo‑infotainmentsysteem van de I‑PACE kunt u alle technologieën van de auto eenvoudig bedienen. Met standaard 4G WiFi en tal van connectivity‑functies houdt u gemakkelijk contact met uw digitale wereld.

AANTREKKELIJKE LEASETARIEVEN VOOR ZAKELIJK EN PRIVÉ

Voor de elektrische Jaguar I-PACE zijn verschillende interessante leasevormen beschikbaar; niet alleen zakelijk, maar ook privé. Bij Financial Lease van Jaguar Financial Services, de ideale oplossing voor privé-rijders, is de I-PACE beschikbaar vanaf € 599 per maand*. Voor zakelijke rijders bieden wij via Jaguar Land Rover Fleet & Business Leasing de I-PACE aan in Full Operational Lease vanaf € 895 per maand**. Onze dealers geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

*Het financieringsaanbod betreft een Financial Lease via  Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
** Leasetarief gebaseerd op Full Operational Lease door Jaguar Fleet & Business Leasing. Looptijd 60 maanden en jaarkilometrage van 20.000 km/jaar. Vermelde leasetarief is exclusief Metallic lak, inclusief WA+Casco met € 150 eigen risico, POI, SVI en Verkeersrechtsbijstand. Op basis van actuele prijsstelling. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Jaguar Fleet & Business Leasing is een handelsnaam van Axus Nederland B.V.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE I‑PACE

enable.javascript.txt
enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE I‑PACE

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

I-PACE: DE DETAILS

 • Jaguar I-PACE Range

  ACTIERADIUS

  Een volledige acculading maakt een actieradius mogelijk van 470 km volgens de WLTP-rijcyclus*

 • Jaguar I-PACE Performance

  PRESTATIES

  Met een direct beschikbaar koppel en All Wheel Drive-tractie kan de I‑PACE accelereren als een sportauto. Hij sprint in 4,8 seconden van 0-100 km/h.

 • Jaguar I-PACE Battery

  ACCU

  De 90 kWh accu van de I‑PACE is opgebouwd uit lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid. Het ontwerp en het geavanceerde systeem voor thermisch beheer ondersteunen een lange levensduur en perioden van onafgebroken maximum vermogen.

 • Jaguar I-PACE Power

  VERMOGEN

  De I‑PACE wordt aangedreven door twee elektromotoren met synchrone permanente magneet. Deze motoren genereren samen 294 kW (400 pk) en een koppel van 696 Nm, en zijn vergelijkbaar met de technologie die wordt gebruikt in de I‑TYPE Formule E‑raceauto.

 • Jaguar I-PACE Dimensions

  AFMETINGEN

  De I‑PACE combineert compacte exterieurafmetingen met een bijzonder ruim interieur. Het interieur biedt vijf volwaardige zitplaatsen, innovatieve opbergruimte, een royale bagageruimte van ruim 1.453 liter en een opbergvak van 27 liter onder de ‘motorkap’.

 • Jaguar I-PACE Charging

  OPLADEN

  Met een 50 kW DC‑snellader (gelijkstroom) – die u aantreft bij de meeste openbare laadstations – kan de I‑PACE tot wel 270 km actieradius per uur toevoegen.1

ELEKTRISCHE OMSCHAKELING

 • ACTIERADIUS EN OPLADEN

  Of dit nu uw eerste of volgende elektrische auto is, ontdek hoe de Jaguar I-PACE naadloos aansluit bij uw lifestyle, met behulp van onze vragenlijst.

 • STIMULERINGSREGELINGEN

  Rijden in een I-PACE betekent dat u kunt profiteren van financiële voordelen waar eigenaren van elektrische auto's recht op hebben. Stimuleringsregelingen die de dagelijkse rijbeleving aangenamer en kostenefficiënter maken, kunnen bijvoorbeeld bestaan uit overheidssubsidies, lagere wegenbelasting, lagere toltarieven voor stadscentra en toegang tot carpool-rijstroken.

 • Jaguar I-PACE eTrophy vehicle racing around a circuit

  INNOVATIERACE

  Bij Jaguar streven wij ernaar om elektrische auto's te bouwen die een opwindende rijbeleving bieden en er spannend uitzien. Sinds 2016 neemt Jaguar deel aan het Formule E-kampioenschap. In 2018 wordt de Jaguar I-PACE eTROPHY wereldwijd de eerste internationale raceklasse voor volledig elektrische productiemodellen. Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk in de Innovatierace.

I‑PACE VR EXPERIENCE

Volg een virtuele rondleiding en bekijk het in- en exterieur van de elektrische Jaguar I-PACE. Met de indrukwekkende 360° VR-experience kunt u zelf het revolutionaire exterieurdesign en het strakke en overzichtelijke interieur bekijken.

/

EURONCAP-SCORE VAN VIJF STERREN

Na prijzen te hebben gewonnen voor zijn design, prestaties en handling heeft de Jaguar I-PACE nu een EuroNCAP-score van vijf sterren ontvangen. Dit is een bevestiging dat hij een van de veiligste auto's in zijn klasse is, en van Jaguar's inspanningen voor het ontwikkelen van veiligere gezinsauto's.

De volledig elektrische SUV heeft een lichtgewicht aluminium carrosserie en een geïntegreerd accupakket dat bijdraagt aan de uitzonderlijke stijfheid van de constructie waardoor inzittenden optimaal worden beschermd. Hij is tevens uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologie.

/

KIES UW I‑PACE

Creëer uw eigen spannende combinatie van Jaguar prestaties, technologie en stijl.

1De feitelijke laadtijden kunnen variëren al naar gelang de omgevingsomstandigheden en de beschikbare laadinstallatie.

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) is het nieuwe proces dat is ingegaan in 2017. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies van personenauto's in Europa gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.

Officiële EU-testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real world'-omstandigheden en algehele EV-prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij- en omgevingsomstandigheden.

Specifieke beschreven uitrusting is mogelijk optioneel of afhankelijk van de markt. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.