DOORDACHT INNOVATIEF

Controle, vermogen en volledig elektrische prestaties in harmonie.

NAADLOOS VERBONDEN

Handige technologieën die naadloos zijn geïntegreerd in het zorgvuldige design van de I-PACE.

MOEITELOZE KRACHT

Indrukwekkende acceleratie, met een sprint van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

VIND EEN I-PACE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar I-PACE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe I-PACE, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige I-PACE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Headlight view of Jaguar I-PACE

TOEKOMSTGERICHT

Een modernistisch design dat functionaliteit combineert met verfijnd comfort.

Jaguar I-PACE running in the city

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Toonaangevend op het gebied van EV-technologie. Dit is de toekomst van autorijden. 

Woman is driving  Jaguar I-Pace

TECHNOLOGIE ALS LEIDRAAD

Naadloos verbonden autorijden, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie. 

Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de state-of-health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.