UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

EXTERIEURDESIGN

Configureer uw eigen I-PACE of kies uit een van onze zorgvuldig samengestelde voorbeelden die enkele van de beste opties laten zien die Jaguar heeft te bieden.

De Jaguar I-PACE heeft een krachtige grille en een gewelfde luchtuitlaat in de motorkap voor een aërodynamische uitstraling. De krachtig gelijnde achterflanken creëren een gespierde houding.

Het Black Exterior Pack omvat de omlijsting van de zijruiten in Gloss Black, een grillepaneel in Matte Graphite Atlas met omlijsting in Gloss Black en buitenspiegelkappen in Gloss Black. Zwarte badges en logo maken de uitstraling compleet.

INTERIEURDESIGN

Het raffinement neemt toe tot een ongekend niveau dankzij de geavanceerde, geluiddempende motorkapseling, terwijl het strakke exterieurdesign het windgeruis minimaliseert.

Dankzij de volledig elektrische architectuur van de Jaguar I-PACE kunnen wij luxueus vakmanschap combineren met een royale bagageruimte van 656 liter in het interieur van de auto.

Kies Sport- of Performance-stoelen in een selectie van materialen. Het duurzame KvadratTM (optie) is een zachte bekledingsstof met een moderne uitstraling.

SPANNEND OM MEE TE RIJDEN, GEMAKKELIJK OM MEE TE LEVEN

Ervaar de opwindende prestaties van Jaguar met de voordelen van elektrisch rijden, zoals lage eigendomskosten, geen uitlaatemissies en acht jaar garantie op de accu.

ELEKTRISCH RIJDEN SPECIFICATIES

ACTIERADIUS (Tot)

470

km††

Rijd maximaal 470 km met een volle accu**.

WLTP-waarde. De cijfers onder werkelijke rijomstandigheden kunnen variëren, afhankelijk van uw rijstijl.

LAADTIJD

8,5

uur**

Met een 11 kW AC-lader kan de accu volledig worden opgeladen in minimaal 8,5 uur**. Perfect om 's nachts thuis op te laden.

Tijd gebaseerd op het gebruik van een 11 kW thuislader.

EMISSIES

0

CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

ACCELERATIE 0-100 KM/H

4,8

seconden

Accelereren van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

KENMERKEN

Opwindende kracht en dynamiek. Geen uitlaatemissies. De volledig elektrische aandrijflijn maakt de Jaguar I-PACE tot een echte rijdersauto.

Boordevol intuïtieve en alert reagerende technologieën, waaronder het Pivi Pro1-infotainmentsysteem en Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

Met de Jaguar I-PACE gaat opladen thuis of onderweg heel eenvoudig. Pivi Pro1 toont alle oplaadpunten onderweg.

KIES UW UITVOERING

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC SE

– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 20" 'Style 6007' lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish

– Configureerbare interieurverlichting

– Onderste touchscreen

– Draadloze telefoonlader

JAGUAR I-PACE R-DYNAMIC HSE

– Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

– 20" 'Style 5068' lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish & Contrast Gloss Dark Grey

– Vast, glazen panoramadak

– 16-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie

– MeridianTM Sound audiosysteem

BLIJF ONTDEKKEN

JAGUAR I-PACE UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar I-PACE.

††Bekijk WLTP-waarden..

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

*Winnaar van World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car in 2019.

 

**Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

 

Inhoud (bruto): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. De standaarduitrusting kan ook verschillen per land van aanschaf, de motorvariant en de transmissie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.