WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ontdek en vergelijk hier ons prominente programma luxueuze modellen alsmede aanvullende informatie over onze uitgebreide services - gecreëerd om ondersteuning te bieden aan u en uw bedrijf.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreide programma, bestaande uit zowel Jaguar als Land Rover modellen, kan eenvoudig worden beheerd in één praktische wagenpark-overeenkomst. Aan alle wensen en behoeftes van onze klanten, van de zakelijke rijder tot de wagenparkbeheerder, kunnen wij voldoen dankzij ons brede programma modellen en uitvoeringen.

/

ONZE SERVICES EN DEALERS

Verzeker uw Jaguar van optimale zorg en bescherming met ons programma speciaal ontwikkelde producten en services.

/

SPECIALE KLANTEN

Wij zijn er trots op om aan diplomaten en ambassades een uitgebreid programma modellen en op maat toegesneden services te kunnen bieden - die bij uitstek voldoen aan de eisen en behoeften van de diplomatieke en ambassadewereld.

 • NOODDIENSTEN

  Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

 • MILITARY SALES

  Militair personeel kan in aanmerking komen voor preferente tarieven op modellen uit het Jaguar programma.

 • DIPLOMATIC ​​SALES

  Via Jaguar Diplomatic Sales bieden wij een programma modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes, uitdagingen en prestige van de diplomatieke gemeenschap.

 • EMBASSY SALES

  Jaguar biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeften van de ambassadewereld.

CONTACT

Voor alle vragen, wensen en eisen van uw bedrijf voor uw wagenpark, kunt u contact opnemen met ons Salesteam.

/