Jaguar Support.

WELKOM BIJ FLEET & BUSINESS

Wij realiseren oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken van zakelijke rijders, wagenparkbeheerders, MKB en ZZP'ers en specialistische sectoren.

WIJ ONDERSTEUNEN WERELDWIJD BEDRIJVEN

Ontdek en vergelijk hier ons prominente programma luxueuze modellen alsmede aanvullende informatie over onze uitgebreide services - gecreëerd om ondersteuning te bieden aan u en uw bedrijf.

ONZE VISIE

Jaguar vertegenwoordigt het allerbeste op het gebied van techniek en design, en biedt een programma modellen voor organisaties van elke omvang. Onze expertise en wereldwijde aanwezigheid garanderen dat wij ons in de ideale positie bevinden om uw Fleet & Business-behoeftes te vervullen – waar ter wereld u zich ook bevindt.

TWEE ICONISCHE MERKEN

Ons uitgebreide programma, bestaande uit zowel Jaguar als Land Rover modellen, kan eenvoudig worden beheerd in één praktische wagenpark-overeenkomst. Aan alle wensen en behoeftes van onze klanten, van de zakelijke rijder tot de wagenparkbeheerder, kunnen wij voldoen dankzij ons brede programma modellen en uitvoeringen.

ONZE SERVICES EN DEALERS

Verzeker uw Jaguar van optimale zorg en bescherming met ons programma speciaal ontwikkelde producten en services.

Our Service Centre Network.

SPECIALE KLANTEN

Wij zijn er trots op om aan diplomaten en ambassades een uitgebreid programma modellen en op maat toegesneden services te kunnen bieden - die bij uitstek voldoen aan de eisen en behoeften van de diplomatieke en ambassadewereld.

 • NOODDIENSTEN

  Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

 • MILITARY SALES

  Militair personeel kan in aanmerking komen voor preferente tarieven op modellen uit het Jaguar programma.

 • DIPLOMATIC ​​SALES

  Via Jaguar Diplomatic Sales bieden wij een programma modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes, uitdagingen en prestige van de diplomatieke gemeenschap.

 • EMBASSY SALES

  Jaguar biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeften van de ambassadewereld.

CONTACT

Voor alle vragen, wensen en eisen van uw bedrijf voor uw wagenpark, kunt u contact opnemen met ons Salesteam.

Contact Us