UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

SUCCES IN FORMULE E VOOR JAGUAR

Mitch Evans pakt de tweede plaats in het coureurskampioenschap na een spannend einde van het seizoen.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Onze coureurs, ingenieurs en ontwerpers zijn de beste ter wereld en ze streven allemaal naar het succes dat bij hun talent, vasthoudendheid en stijl past.

 • SAM BIRD - COUREUR

  De Britse coureur Sam Bird voegde zich in de aanloop naar seizoen 7 van het ABB FIA Formula E World Championship bij Jaguar TCS Racing. De 34-jarige Bird is nog steeds de enige coureur die in elke race heeft gereden sinds de start van de baanbrekende klasse in 2014. Hij heeft in totaal 11 overwinningen behaald, de meest recente in Diriyah en New York voor Jaguar TCS Racing.

 • MITCH EVANS - COUREUR

  Mitch begon als 6-jarige jongen al met karten en was nog maar 16 toen hij de New Zealand Grand Prix won. Hij maakte zijn ABB FIA Formule E World Championship-debuut bij Jaguar TCS Racing in 2016 toen het Britse team terugkeerde in de autosport. Recentelijker, tijdens seizoen 7, behaalde hij vijf podiumplaatsen en werd hij 4e in de Drivers’ Championship, de hoogste positie tot nu toe. Hij zette ook de snelste rondetijden neer in Rome, New York en Londen.

 • JAMES BARCLAY – TEAM PRINCIPAL

  James werd in november 2015 benoemd tot Team Principal van Jaguar's ABB FIA Formula E World Championship-programma en in 2021 werd James benoemd tot Managing Director Jaguar Land Rover Motorsport. In de afgelopen vijf seizoenen heeft James toezicht gehouden op de groei van Jaguar TCS Racing, waarbij hij zowel op als buiten het circuit leiding geeft aan het team.

DE JAGUAR I-TYPE 5

De auto is ontworpen om de ultieme balans te bieden tussen vermogen en Efficiency. Hij accelereert van 0-100 km/h in 2,8 seconden en heeft een maximum vermogen van 250 kW.

ONZE PARTNERS

Al onze partners werken mee aan de geavanceerde technologie en delen de overtuiging dat wij met vertrouwen, moed en innovatie onze doelen op het gebied van de elektrische omschakeling kunnen behalen.

RACE-DNA

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en design werd gesmeed op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld.

 • MERCHANDISE

  U hoeft geen coureur te zijn om uw liefde voor Jaguar en Jaguar TCS Racing uit te stralen. Alle artikelen zijn verkrijgbaar bij de Jaguar dealers. Hier vindt u het perfecte geschenk voor uzelf of een ander.

 • DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE

  De I-PACE is de ultieme elektrische performance-SUV en is opwindend om in te rijden en biedt nog meer connectivity dan ooit tevoren.