EEN UNIEKE UITSTRALING DIE LANG MEEGAAT

Houd de markante, zachte, subtiele uitstraling van Jaguar's exclusieve satijnglans lak in topconditie met behulp van de adviezen van onze SV Bespoke-lakexperts.

Hand wiping polish icon

MET DE HAND WASSEN

Gebruik een zachte spons en slechts lichte druk om te voorkomen dat het lakoppervlak 'afvlakt' en er een ongewenst gepolijst effect ontstaat. Was de auto niet in direct zonlicht, zo voorkomt u vervaging door UV-straling.

Water splash icon

NIET TE LANG WACHTEN

Voorkom dat hardnekkige substanties en verontreinigingen in uw lak vast gaan zitten door dode insecten, vogelpoep, vingerafdrukken, boomhars, olie, zonnebrand, was, vet, brandstof en teervlekken snel te verwijderen.

Spray bottle icon

GEBRUIK SPECIALE PRODUCTEN

Gebruik altijd speciale reinigingsproducten en beschermingsmiddelen met specialistische ingrediënten die zijn samengesteld voor de eigenschappen van lak met satijnglans.

Carwash icon

GEBRUIK GEEN AUTOMATISCHE WASSTRATEN

Gemechaniseerde schoonmaakapparatuur, zoals automatische wasstraten, kunnen schade aan de lak van uw auto veroorzaken.

Sticker icon

BRENG GEEN STICKERS AAN

Zelfklevende stickers, folie en magnetische platen kunnen het beschermende oppervlak van uw lak beschadigen en kunnen dus beter niet worden aangebracht.

Jaguar car symbols

NIET POETSEN

Het polijsten of in de was zetten van satijnglans lak kan een vermindering van effect, duurzaamheid en levensduur veroorzaken. Het gebruik van de juiste reinigings- en beschermingsproducten zal optimale resultaten opleveren.