Met de Remote-app1,2 kunt u de status, beveiliging en conditie van uw Jaguar direct vanaf uw smartphone bekijken en beheren. 

Toegankelijk via uw Remote-abonnement.

HOUD VANAF OVERAL DE CONTROLE

REMOTE CLIMATE CONTROL

Bereid uw Jaguar voor door van tevoren de temperatuur in te stellen, zodat u en uw passagiers al direct bij het instappen van nog meer comfort kunnen genieten.

INFORMATIE OVER AUTOSTATUS

Huidig brandstofniveau of EV-actieradius, status van portieren, ruiten en sloten controleren. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone.

ONDERHOUDSMELDINGEN

Bekijk onderhoudsmeldingen, zoals een laag vloeistofpeil, en krijg advies over hoe u deze snel en efficiënt kunt oplossen.

RITTENREGISTRATIE

Registreer automatisch uw ritten, inclusief uw route- en kilometergegevens. Deze informatie kan per e-mail worden geëxporteerd voor uw kilometeradministratie of onkostendeclaraties, en kan worden geïmporteerd in een Excel-spreadsheet.

GUARDIAN-MODUS

 Guardian Mode3, 4 waarschuwt u voor elke ongeautoriseerde interactie met uw voertuig en biedt u 24 uur per dag gemoedsrust.

DIEFSTALMELDINGEN

Als er een automatische diefstalmelding4 wordt geactiveerd voor uw auto, krijgt u het scherm diefstalmelding te zien.

WAARSCHUWING VOERTUIGVERGRENDELING

Als uw Jaguar gedurende 15 minuten ontgrendeld is gebleven, ontvangt u een melding via uw smartphone en kunt u de portieren op afstand vergrendelen.

REMOTE BEEP & FLASH

Lokaliseer uw Jaguar op een groot parkeerterrein door de alarmknipperlichten, dimlichten en een geluidssignaal in te schakelen.

REMOTE LOCK & UNLOCK

Ver- of ontgrendel uw portieren, schakel het alarm in, klap uw buitenspiegels in, sluit de ruiten en schakel de alarmknipperlichten in - allemaal met één druk op de knop.

REMOTE ALARM RESET

Als uw autoalarm afgaat, kunt u dit dankzij een melding op uw smartphone in een oogwenk resetten.

WAKE-UP FUNCTIE

Om de accu van de auto te sparen, worden bepaalde niet-essentiële Remote-functies uitgeschakeld als u 4 dagen niet met uw Jaguar rijdt. Als u een Wake-Up programmeert, worden deze functies opnieuw geactiveerd op een datum en tijd van uw keuze.

INTUÏTIEVE BEVEILIGINGSFUNCTIES

Als iemand uw Jaguar illegaal verplaatst, geven Secure Tracker en Secure Tracker Pro u een waarschuwing en volgen ze de auto.

INTUÏTIEVE BEVEILIGINGSFUNCTIES

Als iemand uw Jaguar illegaal verplaatst, geven Secure Tracker en Secure Tracker Pro u een waarschuwing en volgen ze de auto.

1Beschikbaar als download in de App Store of Google Play voor de meeste AndroidTM en AppleTM iOS smartphones. Voor de Jaguar Remote App zijn netwerkconnectivity, een compatible smartphone, een InControl-account en een Remote-abonnement vereist. Als u de betreffende functie na de initiële abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de betreffende verlengingskosten te betalen.

 

2InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De volledige voorwaarden vindt u hier.

 

3Alleen beschikbaar in bepaalde markten.

 

4InControl Remote-, Secure Tracker- of Secure Tracker Pro-abonnement en InControl-account vereist. Secure Tracker- en Secure Tracker Pro-diensten moeten worden geactiveerd en de auto moet zich in een gebied met netwerkdekking bevinden. Als u de betreffende functie na de initiële abonnementsperiode wilt blijven gebruiken, dient u uw abonnement te verlengen en de betreffende verlengingskosten te betalen.