NATIONALE CONTACTGEGEVENS

Ons Fleet & Business Salesteam biedt u gespecialiseerde ondersteuning en één aanspreekpunt voor uw vragen, wensen en eisen van commerciële aard betreffende Jaguar en Land Rover.

Ramon Duivenvoorden

E-mail: rduiven1@jaguarlandrover.com

INTERNATIONALE CONTACTGEGEVENS

Bent u wagenparkbeheerder en wilt u auto's aanschaffen in meerdere markten? Dan kunt u wellicht profiteren van een Jaguar & Land Rover International Sales Agreement, inclusief begeleiding door een International Key Account Manager die u ondersteunt tijdens het aankoopproces in deze markten en invulling geeft aan uw aftersales-behoeftes.

Telefoon: +44 (0) 1920 885126

E-mail: intsales@jaguar.com

DEALER ZOEKEN

Vind uw dichtstbijzijnde Jaguar Fleet & Business-specialist.

SPECIALE KLANTEN

Wij zijn er trots op om aan diplomaten en ambassades een uitgebreid programma modellen en op maat toegesneden services te kunnen bieden, inclusief preferente tarieven voor militair personeel - een programma dat bij uitstek voldoet aan de eisen en behoeftes van de ambassadewereld.

NOODDIENSTEN

Ons programma Jaguar en Land Rover modellen wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

Parked Jaguar I-Pace  front view

DIPLOMATIC ​​SALES

Via Jaguar Diplomatic Sales bieden wij een programma modellen die voldoen aan de specifieke behoeftes, uitdagingen en prestige van de diplomatieke gemeenschap.

Jaguar F-Pace car moving on the road, side view

EMBASSY SALES

Jaguar biedt oplossingen voor wagenparken - op maat toegesneden volgens specifieke wensen - aan regeringen wereldwijd. Onze modellen voldoen bij uitstek aan de eisen en behoeften van de ambassadewereld.