Onze geavanceerde, volledig elektrische Jaguar I‑PACE is een spannende combinatie van vrijwel geruisloze, sportieve prestaties zonder uitlaatemissies.

all electric BEV icon

HOE WERKEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO'S?

Twee elektromotoren en een accu zijn verantwoordelijk voor de volledig elektrische prestaties van de Jaguar. Hij wordt opgeladen met een externe voedingsbron en door regeneratief remmen, heeft geen benzine of diesel nodig en produceert nul uitlaatemissies.

easy and convenient icon

EENVOUDIG OM MEE TE LEVEN

Met een accu van 90 kWh kan de Jaguar I-PACE een actieradius tot 470 km* bereiken met één keer opladen. De accu kan 's nachts gemakkelijk worden opgeladen met een thuislader of stopcontact, en onderweg of op een bestemming met het nog altijd groeiende netwerk van openbare laadpunten.

a distinctive drive icon

HOE VOELT HET OM ERIN TE RIJDEN?

Een puur elektrische aandrijflijn is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor soepele en onmiddellijke acceleratie en naadloos schakelen. Om hem de wendbaarheid te geven van een sportauto, is de accu tussen de assen geplaatst, waardoor het zwaartepunt laag ligt en het gewicht nagenoeg perfect wordt verdeeld. De volledig elektrische Jaguar I-PACE accelereert van 0 tot 100 km/h in 4,8 seconden.

EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO OPLADEN

Volledig elektrische auto's kunnen worden opgeladen met een professioneel geïnstalleerde thuislader, een gewoon stopcontact en bij veel openbare laadlocaties zoals bij sportscholen, winkelcentra en tankstations langs de snelweg.

Jaguar car front head light and grill features

LAADSNELHEDEN THUIS1

  • 's Nachts opladen met 11 kW AC-thuisladers duurt vanaf 9 uur. Of een actieradius tot 53 km vanaf 60 minuten
  • Met 7 kW AC-thuisladers kunnen auto 's nachts opladen in minimaal 12.75 uur. Of kan per uur een actieradius tot 35 km worden toegevoegd
  • Met een 230V-stopcontact is opladen van 0-100% in zo'n 48 uur mogelijk. Of kan per uur een actieradius tot 8 km worden toegevoegd
Jaguar I-Pace Electric Charging Station

LAADSNELHEDEN OPENBARE LAADPUNTEN1

  • Een 7 kW AC-lader kan in 60 minuten tot 35 km actieradius toevoegen
  • Een 50 kW DC-snellader kan in 15 minuten een actieradius tot 62 km toevoegen
  • Een 100 kW DC-snellader kan in 15 minuten tot 127 km actieradius toevoegen
distance I can drive icon

WELKE FACTOREN ZIJN VAN INVLOED OP DE AFSTAND DIE IK KAN AFLEGGEN?

In een volledig elektrische auto is de accu de enige energiebron voor alle functies. Uw rijstijl, de functies die u in het interieur gebruikt en zelfs de omstandigheden waarin u rijdt, zijn daarom van invloed op uw totale actieradius.

save me money icon

BESPAART EEN VOLLEDIG ELEKTRISCHE AUTO MIJ GELD?

Lagere bedrijfskosten, lagere elektriciteitskosten in vergelijking met benzine en diesel, en aanzienlijke belastingvoordelen zijn slechts enkele van de manieren waarop de overstap naar volledig elektrisch rijden u elk jaar geld kan besparen.

battery warranty icon

HOE LANG IS DE GARANTIE OP DE ACCU GELDIG?

Voor de accu van de Jaguar I-PACE geldt een uitgebreide garantie van 8 jaar of 160.000 km, afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt.

IS VOLLEDIG ELEKTRISCH GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in electric hybrid (PHEV)-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

IS VOLLEDIG ELEKTRISCH GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in electric hybrid (PHEV)-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

JAGUAR I-PACE

Onze eerste volledig elektrische SUV. De Jaguar I-PACE combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en accelereert in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies.

JAGUAR I-PACE

Onze eerste volledig elektrische SUV. De Jaguar I-PACE combineert een design van wereldklasse met de prestaties van een sportauto en accelereert in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Parked Jaguar car on asphalt road with hill background

WAT ZIJN ELECTRIC HYBRIDS (PHEV)

Profiteer van de flexibiliteit van elektrisch rijden voor woon-werkverkeer en een benzinemotor voor langere ritten.

 Jaguar F-PACE car moving on hill road with cloudy and covered with mountains

WAT ZIJN MILD HYBRID MODELLEN

Een MHEV wint energie terug die normaal gesproken verloren gaat bij afremmen of uitrollen en gebruikt deze om de benzine- of dieselmotor te ondersteunen.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

 

*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); Cijfers voor de I-PACE in kWh/100 km: gecombineerd 22,0-25,2. CO2-emissies: 0 g/km. EV-actieradius: tot 470 km. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Bekijk hier I-PACE WLTP-waarden

 

1Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.

 

^CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.