Skip primary navigation
Finance_Page_hero-1366x200.jpg

JAGUAR RIJDERS

skip.tertiary.navigation

ASSISTANCE

In de meeste gevallen lost een van onze door Jaguar getrainde monteurs het probleem langs de weg op. Is reparatie langs de weg niet mogelijk, dan brengen wij uw auto naar een geautoriseerd reparatiecentrum.

Kunnen we uw auto niet binnen vier uur repareren, dan zoeken we naar een alternatieve oplossing om aan uw behoeften te voldoen:

- Het kan zijn dat u uw oorspronkelijke reis wilt voortzetten, of wilt terugkeren naar huis. In dat geval organiseren wij de meest geschikte vorm van vervoer. De kosten daarvan zijn voor ons.

- Het kan ook zijn dat u wilt wachten op de reparatie bijvoorbeeld als duidelijk is dat deze binnen 24 uur voltooid zal zijn. Heeft u op meer dan 80 kilometer van huis pech en willen u en uw passagiers de nacht in een hotel doorbrengen, dan nemen wij de kosten voor de accommodatie op ons.

- Neem in geval van een calamiteit altijd eerst contact op met Jaguar Assistance. Alleen dan kan er sprake zijn van hulpverlening vallend onder de dekking van het Jaguar Assistance programma.
Telefoon: 0800 - 099 8808 (Vanuit het buitenland: +31 20 592 9861)

* Aanbod is niet van toepassing op XF 15MY en XJ 15MY (beschikbaar vanaf 16MY).
** Het aanbod is exclusief alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder het reguliere onderhoudsschema van de auto.