HULP ONDERWEG: JAGUAR ASSISTANCE

Contactgegevens

Voor pechverhelping neemt u telefonisch contact op met Jaguar Assistance, beschikbaar 24/7:

> Vanuit Nederland: 0800 099 88 08 (gratis nummer)
> Vanuit het buitenland: +31 (0) 59 239 0066 (betalend nummer)
> Of druk op de linkerknop in de hemelconsole boven de achteruitkijkspiegel

Mocht u onverhoopt eens met pech worden geconfronteerd, dan biedt Jaguar een zeer uitgebreide en hoogwaardige noodhulp. Deze zorgt dat u snel en efficiënt weer op weg wordt geholpen. In vrijwel alle Europese landen kunt u tot 3 jaar (zonder kilometerbeperking) na de aflevering van uw auto en 24 uur per dag gratis rekenen op de best denkbare mobiliteitsgarantie. Bovendien maakt Jaguar het nu mogelijk om de Jaguar Assistance pechhulp elk jaar gratis te verlengen wanneer het regulier onderhoud door een erkend Jaguar dealer wordt uitgevoerd en de auto jaarlijks een Zomer- of Wintercheck krijgt.

Hieronder leest u wat u allemaal mag verwachten wanneer u met pech wordt geconfronteerd.

IN GEVAL VAN NOOD

Is uw Jaguar door pech of een ongeval gestrand en kunt u dus niet meer rijden? Neem dan direct contact op met Jaguar Assistance. Ook in het geval van incidenten die u zelf hebt veroorzaakt - zoals een defecte batterij, een lege tank, een brandstofprobleem of een verloren sleutel - kunt u rekenen op Jaguar Assistance. Jaguar Assistance is dag en nacht bereikbaar. U krijgt een medewerker aan de lijn die de noodhulp in gang zet.

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient u de volgende gegevens bij de hand te hebben wanneer u belt:

• uw naam of de naam van de eigenaar van de auto;
• de plaats waar de auto zich bevindt;
• het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
• het chassisnummer (VIN) van de auto
• een beschrijving van het probleem.

Alle medewerkers spreken en verstaan meerdere talen en zullen binnen de voorwaarden van de hulpverlening al het mogelijke doen om u optimaal te helpen. Wij verzoeken u om in een pechgeval zelf geen maatregelen te nemen die Jaguar Assistance ook voor u kan uitvoeren. Extra kosten die u dan maakt, kunnen namelijk niet worden vergoed.

Sales Representative at Jaguar show room

ALGEMENE VOORWAARDEN

Jaguar Assistance is beschikbaar in de volgende Europese landen/gebieden: Albanië, Bosnië en Herzegovina, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Republiek Ierland, IJsland, Italië, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland.Voor meer informatie hierover, raadpleeg uw instructieboekje i.v.m. garanties.

Jaguar workshop a mans are doing examination

VOORDELEN

BERGEN & SLEPEN

Als u uw reis met uw auto niet kunt starten of voortzetten vanwege een technisch probleem of een stranding (brandend waarschuwingslampje) in een land waar de pechhulp actief is (zie algemene voorwaarden), zal Jaguar Assistance een reparatie ter plaatse organiseren, waar dat mogelijk is en waar telefonische assistentie niet voldoet. Als een reparatie ter plaatse niet mogelijk blijkt, zal Jaguar Assistance uw auto ophalen en transporteren naar de dichtstbijzijnde, of uw eigen, officiële Jaguar Land Rover dealer voor een diagnose en/of reparatie.

HULP BIJ EEN ONGELUK

Als u uw reis met uw auto niet kunt starten of voortzetten vanwege een ongeluk of botsing, dan zal Jaguar Assistance uw auto ophalen en transporteren naar uw dichtstbijzijnde, of uw eigen, officiële Jaguar Land Rover dealer voor een diagnose en/of reparatie.

EXTRA VOORDELEN

Vervangend vervoer
Bij pech zal Jaguar Assistance ervoor zorgen dat u als klant kan beschikken over vervangend vervoer gedurende een periode gaande tot maximaal 2 kalenderdagen.

Hou er rekening mee dat de beschikbaarheid van vervangende voertuigen afhankelijk is van de plaatselijke omstandigheden. De huurvoorwaarden zijn van toepassing volgens de regels van elk bedrijf. Het kan zijn dat men uw creditcardinformatie vraagt, afhankelijk van de lokale wetgeving die van kracht is wanneer u de vervangende auto in ontvangst neemt.

Jaguar E-Pace with Open watercraft trailer

ALTERNATIEVEN

Taxi
Jaguar Assistance dekt de kosten voor een taxirit naar het dichtstbijzijnde treinstation, luchthaven of andere plek waar de klant afgezet wenst te worden. Jaguar Assistance dekt de kosten tot een maximum bedrag van €200,- incl. BTW.

Treinreis
Jaguar Assistance dekt de kosten voor een treinreis (enkel eersteklas) tot €400,- incl. BTW per persoon.

Vliegreis
Jaguar Assistance dekt de kosten voor een vliegreis (in Economy of Economy Premium klasse) tot €700,- incl. BTW per persoon.

Overnachting
Mocht een extra overnachting nodig zijn, dan dekt Jaguar Assistance de verblijfskosten (voor allen die hier recht op hebben) voor een overnachting in een 4- of 5-sterrenhotel (tot € 300,- incl. BTW / nacht, inclusief ontbijt) in eigen land en maximaal zeven overnachtingen in een 4- of 5-sterrenhotel (tot € 300,- incl. BTW / nacht, inclusief ontbijt) in het buitenland.

Hulp bij een ongeluk
In geval van een botsing of ongeluk zijn alle bovenstaande klantvoordelen van toepassing, met uitzondering van het vervangend vervoer. Dat zal voor maximaal twee kalenderdagen beschikbaar zijn wanneer het voertuig van de klant is overgebracht naar een officiële Jaguar dealer.

EXTRA DIENSTEN

Ophalen/terugsturen van de gerepareerde auto (binnenland/buitenland)
De klant kan ervoor kiezen om het gerepareerde voertuig zelf op te halen of door Jaguar Assistance het vervoer te laten regelen van het gerepareerde voertuig naar de woonst van de klant of een andere bestemming naar keuze.

Vervoer van de niet gerepareerde auto (binnenland/buitenland)
Jaguar Assistance regelt het vervoer van het niet gerepareerde voertuig van de klant naar een door Jaguar erkende reparateur, de woning van de klant of naar de bestemming van zijn keuze.

Bovenstaande service is van toepassing op zowel pech- als aanrijdingshulpverlening.