Een cockpit waarin de bestuurder centraal staat, vormt het hart van een ruime gezinsauto. De nieuwe E‑PACE combineert dit met Jaguar's fameuze rijbeleving, praktische functionaliteit en een in deze klasse toonaangevende berg‑en bagageruimte. De E‑PACE presenteert een totaal new interpretatie van het compacte SUV‑concept.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE E‑PACE

enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE E‑PACE

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

De auto's die worden getoond, zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Sommige beschreven functies kunnen afhankelijk zijn van de markt of de aandrijflijn. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

GECREËERD OM DE ZINNEN TE PRIKKELEN

Een opwindende, instinctieve rijbeleving is geïntegreerd in het DNA van elke Jaguar. De E‑PACE, de compacte SUV met het hart van een Jaguar.

UITVOERINGEN

Red E-PACE driven on road.

DE NEW E‑PACE CHEQUERED FLAG

Een frisse blik op de E‑PACE. De E‑PACE Chequered Flag combineert dynamisch design met unieke details en versterkt het sportieve karakter van de auto nog verder.

DESIGN

 • SPRAAKMAKEND FRAAI DESIGN

  Met zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde achterflanken, is de E‑PACE een dynamische, wendbare SUV met het design van een coupé. De uitstraling van de E‑PACE wordt versterkt door de ranke LED‑koplampen en markant gevormde LED‑achterlichten. Om op stijlvolle wijze de veiligheid verder te vergroten, kiest u voor Matrix LED‑koplampen met signature‑dagrijverlichting (optie) en richtingaanwijzers met animatie.

 • OP DE BESTUURDER AFGESTEMDE COCKPIT

  Het op de bestuurder afgestemde interieur van de E‑PACE biedt hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp. De cockpit is rondom de bestuurder ontworpen, zodat alle bedieningselementen en instrumenten binnen handbereik liggen en u zich op uw rijplezier kunt concentreren.

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Rear Shot of Red E-PACE Bonnet driven through city.

  RIJBELEVING

  Ontdek de opwindende rijbeleving van de E‑PACE. De volledig onafhankelijke wielophanging met geavanceerd multi‑link design achter biedt een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort. Geavanceerde rijtechnologieën, zoals Active Driveline1 en Adaptive Dynamics2 (optie), dragen bij aan het wendbare en gecontroleerde rijgedrag van de E‑PACE.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  De state‑of‑the‑art technologie van de E‑PACE, ontworpen om het rijden veiliger en plezieriger te maken, omvat onder meer ons Touch Pro‑infotainmentsysteem met een 10" tablet‑style touchscreen.

 • VOOR ALLES EEN PLEK

  De E‑PACE biedt de meest opbergruimte in zijn klasse. De diepe middenconsole met uitneembare bekerhouders biedt een zeer veelzijdige ruimte. Het ruime dashboardkastje is bijzonder geschikt voor alle belangrijke spullen die u graag bij de hand wilt houden. De vorm van de twee diepe opbergvakken in de voorportieren is berekend op een grote variatie aan voorwerpen.

EURONCAP‑SCORE VAN VIJF STERREN

De Jaguar E‑PACE heeft een EuroNCAP‑score van vijf sterren behaald en behoort daarmee tot de veiligste auto's op de markt. De auto scoorde goed in alle categorieën en biedt uitstekende bescherming voor volwassenen, kinderen en voetgangers.

De talrijke en standaard voorziene veiligheidssystemen, waaronder Emergency Braking met detectiesysteem voor voetgangers en Lane Keep Assist, bieden nog betere bescherming.

Euro NCAP Logo.
Jaguar Logo on E-PACE Gloss Black Grille.

ELEKTRISCH, BENZINE OF NIEUWE EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, met vaak starten en stoppen, of langere ritten maakt op de snelweg, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

HET E‑PACE PROGRAMMA

Een opwindende rijbeleving, eigentijds vakmanschap en praktische functionaliteit zijn standaard. Dus voor welk lid van de E‑PACE familie kiest u?

White E-PACE driven on city road.

1Alleen i.c.m. D240‑ en P300‑motoren.

2Niet beschikbaar i.c.m. D150, handgeschakelde versnellingsbak of 17" lichtmetalen velgen.


Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen.