TREKT DE AANDACHT

Oog voor detail. De subtiele details stralen vertrouwen uit.

READY, CONNECT, GO

Naadloze connectivity. Technologie die u ondersteunt1.

SPANNEND OM MEE TE RIJDEN, GEMAKKELIJK OM MEE TE LEVEN

Het gemak van een electric hybrid (PHEV). De prestaties van een Jaguar.

VIND EEN E-PACE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar E-PACE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe E-PACE, direct beschikbaar bij onze dealers.

 

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige E-PACE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Back side view of Jaguar E-PACE

KRACHT EN DYNAMIEK

Indrukwekkend exterieur. Verfijnd interieur.

Front view of Jaguar E-PACE

KRACHT EN WENDBAARHEID

Ongeëvenaarde prestaties. Ongeëvenaarde efficiency.

Woman driving Jaguars E-PACE

VERBINDING EN COMFORT

Naadloze connectivity. Hoogwaardig comfort.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel op een standaardroute.

 

1Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, het signaal en het klantaccount. Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.

 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.