NEW JAGUAR E‑PACE

De E‑PACE is Jaguar 's eerste compacte SUV. Het model is een unieke combinatie van fraai design, optimale wendbaarheid en dynamisch rijgedrag. Nu ook beschikbaar als Plug-In Hybrid.

VANAF

60.928

CO2 EMISSIES gecombineerd g/km

Vanaf 44††

BRANDSTOFVERBRUIK gecombineerd l/100 km

Vanaf 2,0††

DESIGN

enable.javascript.txt

ONTDEK INTERIEUR

Design staat centraal in het interieur van de E-PACE ─ elk element heeft een specifiek doel en biedt een gevoel van stijl en verfijning.

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

DESIGNKENMERKEN

Comfort en karakter gaan hand in hand in de E-PACE. Geniet van luxe stoelbekleding in Windsor leder met stiknaden in dezelfde kleur, of benadruk de dynamische vormgeving door te kiezen voor contrasterende stiknaden en krachtige kleuren. Maak uw E-PACE nog persoonlijker en kies uw eigen combinatie uit ons uitgebreide programma kleuren en materialen.

ONTDEK EXTERIEUR

De perfecte combinatie van door sportauto's geïnspireerd design en het gebruiksgemak van een SUV. Inclusief opvallende designdetails ─ van de powervents tot de grille.

enable.javascript.txt

PRESTATIES

RIJPRESTATIES

Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek het opwindende rijplezier van deze Jaguar SUV. Dankzij een uitgebreid programma volledig nieuwe, verbeterde motoren, inclusief nieuwe hybride technologieën, is er altijd een motor die perfect bij u past.

NIEUWE JAGUAR E-PACE PLUG-IN HYBRID

Alles wat u aanspreekt in de Jaguar E-PACE, met een nog lager brandstofverbruik en dus minder brandstofkosten.

JAGUAR E-PACE 300 SPORT

Kenmerkende designdetails geven de Jaguar E‑PACE 300 SPORT een uniek karakter ─ maar de uitvoering onderscheidt zich vooral door wat zich onder de motorkap bevindt. Een 221 kW/300 pk viercilinder benzinemotor met Active Driveline, die het rijgedrag optimaliseert en opwindende rijprestaties levert.

 • PRESTATIES

  Een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort – ontdek het opwindende rijplezier van deze Jaguar SUV. Dankzij een uitgebreid programma volledig nieuwe, verbeterde motoren, inclusief nieuwe hybride technologieën, is er altijd een motor die perfect bij u past.

 • ALL WHEEL DRIVE (AWD)

  Voor optimale prestaties onder een grote variatie in rijomstandigheden, regelt het All Wheel Drive (AWD)-systeem op intelligente wijze de verdeling van het aandrijfkoppel over de voor- en achteras. All Wheel Drive (AWD) optimaliseert de tractie, voor een nog dynamischer handling en grotere stabiliteit onder slechte weersomstandigheden en op lastige ondergrond. U geniet zo nog meer van het rijden.

 • DYNAMIEK EN COMFORT

  Adaptive Surface Response evalueert de omgevingsomstandigheden en herkent verschillen in de ondergrond. Het systeem past de motor- en reminstellingen aan om u maximale grip te bieden ─ voor een veilige en stabiele rijbeleving.

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIEËN

GEBRUIKSGEMAK ALS STANDAARD

Met Pivi Pro1 wordt u in de auto begeleid door de nieuwste kunstmatige intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor volledig connected rijden.

Tot de standaard kenmerken van Pivi Pro behoren:​

• 11,4" touchscreen
• Digitale radio (DAB+)
• Nieuw ontworpen interface​
• Apple CarPlay®2
• Android AutoTM3
• Remote4

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het nieuwe, 12,3" HD Interactive Driver Display.

Het Head-Up Display5 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. U leest op eenvoudige wijze de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM AUDIO ​

Bij het Britse MeridianTM Audio draait alles om de muzikale beleving. Wij hebben het niet alleen over het verhogen van het volume. Het gaat meer over het intensiveren van diepteniveaus, helderheid en realisme van muziek door gebruik van een combinatie van geavanceerde akoestische technologie en strategisch geplaatste luidsprekers. Het resultaat is een audioplatform of het zogenaamde 'geluidsbeeld', dat perfect is voor het interieur van uw E-PACE. Kies uit de optionele MeridianTM of MeridianTM Surround Sound audiosystemen. ​

Autoplay Stop
 • BLIJF VERBONDEN

  Het Online Pack met data-abonnement biedt nog meer connected services via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot: 

  

• Onbeperkt streamen van media6
  
• Online spraakherkenning 
  
• Weerberichten 

  • Online agenda-synchronisatie

 • ENTERTAINMENT VOOR IEDEREEN

  Kies WiFi Enabled met data-abonnement7 (optie) om de volgende functies te gebruiken:   • Mediastreamingservices naar keuze8
  
• Tot 20 GB data per maand 

  • Een via externe antenne geoptimaliseerde verbinding 
  
• Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten

 • DRAADLOZE TELEFOONLADER

  Draadloos opladen van apparaten (optie) met signaalversterker van het telefoonsignaal maakt het mogelijk compatible smartphones op te laden zonder een snoertje of oplaadstation te hoeven gebruiken. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

 • LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie (optie) draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Als u de knop PURIFY in uw auto activeert, houdt het speciaal ontworpen filter fijne deeltjes uit de buitenlucht vast, zoals PM2,5 en luchtgedragen allergenen als stof en pollen.

GEBRUIKSGEMAK EN VEILIGHEID

 • BERGRUIMTE

  Onder het sportieve uiterlijk van de E‑PACE schuilt een grote bagageruimte en de meeste opbergruimte in zijn klasse. Dankzij het ruime dashboardkastje en de diepe opbergvakken in de voorportieren hebt u belangrijke spullen altijd binnen handbereik​. De grote bagageruimte biedt bovendien voldoende ruimte om alles wat u op reis nodig heeft, mee te nemen.

 • ACTIVITY KEY

  Gebruik de water- en schokbestendige, compleet nieuwe Activity Key9 (optie) om uw auto te ontgrendelen, vergrendelen en starten. Welke buitenactiviteiten u ook onderneemt, zoals zwemmen of hardlopen, u hoeft niet langer een conventionele autosleutel bij u te dragen.​

 • PIXEL LED-KOPLAMPEN

  Pixel LED-koplampen (optie) zijn gecombineerd met dynamische richtingaanwijzers. Adaptive Driving Beam zorgt voor nog beter zicht in het donker. Het splitst tevens automatisch de lichtbundel om verblinding van tegenliggers te voorkomen.

 • BESTUURDERSONDERSTEUNING

  De Jaguar E‑PACE is uitgerust met bestuurdersondersteunende functies waarmee manoeuvreren en parkeren in de stad eenvoudiger en rijden op de snelweg nog plezieriger worden. Deze technologieën verbeteren uw rijbeleving door eventuele rijstress weg te helpen nemen.

BLIJF ONTDEKKEN

 • KIES UW JAGUAR E-PACE

  Hier vindt u alle uitvoeringen van de Jaguar E-PACE, met een uitgebreide keuze uit fantastische designs, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. New Jaguar E-PACE. Bewonder alle details.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

UW JAGUAR E-PACE

 • CONFIGUREREN

  Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag. Gebruik de configurator om uw ideale Jaguar E-PACE te creëren.

 • JAGUAR APPROVED

  Wanneer u een Approved Jaguar koopt, kunt u vertrouwen op de Approved-belofte dat uw auto zorgvuldig is gecontroleerd en waar nodig gereconditioneerd, zodat u met volledige gemoedsrust kunt genieten van zijn opwindende rijbeleving.

JAGUAR ACCESSOIRES

Creëer een auto die echt bij uw levensstijl past door de E‑PACE aan te passen met een reeks functionele opties en praktische Jaguar accessoires.

JAGUAR COLLECTION

Ons exclusieve programma kleding, accessoires en geschenken is geïnspireerd door onze auto's en hun design.

††Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

4Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met Pivi Pro.

6Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

7Illustratie van Jaguar Click & Go-accessoire dat afzonderlijk beschikbaar is. Tablet niet meegeleverd. Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op https://www.jaguar.nl/incontrol/incontrol-support/terms-and-conditions.html voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat bij deze functie hoort.

8Vereist verbinding met mobiel netwerk. Secure Tracker omvat een service-abonnement voor een beperkte periode van 12 maanden of langer, zoals door uw Jaguar concessiehouder wordt aanbevolen, en kan na de aanloopperiode worden verlengd.

9De Activity Key kan in 1 uur worden opgeladen, zodat de batterij tot 7 dagen meegaat.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.