UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

EXTERIEURDESIGN

De slanke en markante LED-koplampen van de Jaguar E-PACE, met de optie van 'double J' signature dagrijverlichting en dynamische richtingaanwijzers, zijn voorzien van pixeltechnologie en het nieuwste op het gebied van grootlicht.

Met zijn monogram-grille en grille-tips in Gloss Black heeft de Jaguar E-PACE een dynamisch, stijlvol exterieur. Elk kenmerk van de Jaguar E-PACE heeft een zorgvuldig doordacht ontwerp.

De LED-achterlichten verschaffen de auto 's nachts een absoluut unieke uitstraling. Krachtig gelijnde achterflanken geven de auto een assertieve houding en de brede achterklep is ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot de grote en veelzijdige bagageruimte.

INTERIEURDESIGN

Bedien de automatische transmissie met de transmissiekeuzehendel, voorzien van moderne 'cricket ball'-stiknaden. Als u liever handmatig wilt schakelen, kunt u dat ook moeiteloos doen met de schakelpaddles in Chrome aan het stuurwiel.

Van hoofdsteunen met logo's in reliëf, via accenten in Chrome, tot prachtige materialen en subtiele designdetails, elk detail is zorgvuldig geëvalueerd en elk onderdeel zorgvuldig ontwikkeld voor een verfijnde beleving.

Het prachtig vervaardigde interieur is beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Pas het interieur aan uw smaak aan met opties als bekleding in Windsor leder voor een extra gevoel van verfijning.

JAGUAR E-PACE ELECTRIC HYBRID

PRIJZEN & SPECIFICATIES

LAADTIJD 0-80% VANAF

30

minuten*

BRANDSTOFVERBRUIK VANAF

1,4

L/100km††

EMISSIES VANAF

31

g/km††

EV-ACTIERADIUS (TOT)

62

km††

HOOGTEPUNTEN

Ervaar de opwinding van het rijden in een Jaguar SUV, met het voordeel van Configurable Dynamics, het AWD-systeem (All Wheel Drive) en Adaptive Dynamics (optie).

Boordevol intuïtieve en alert reagerende technologieën, waaronder het Pivi Pro1-infotainmentsysteem en Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

De sportautostyling van de Jaguar E-PACE verbergt een grote bagageruimte en een toonaangevende opbergruimte in het interieur, met slimme oplossingen om uw essentiële zaken bij de hand te houden.

KIES UW MODEL

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC S

– 18" velgen in Diamond Turned Finish

– Elektrische achterklepbediening

– 12-voudig elektrisch verstelbare sportstoel voor bestuurder met memoryfunctie en 10-voudig elektrisch verstelbare sportstoel voor voorpassagier, met bekleding in DuoLeather

– Interactive Driver Display

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC SE

– 19" velgen in Diamond Turned Finish

– Black Exterior Pack

– Keyless Entry

– MeridianTM audiosysteem

– Draadloze telefoonlader

JAGUAR E-PACE R-DYNAMIC HSE

– 20" velgen in Diamond Turned Finish

– Hemelbekleding in Suedecloth

– 16-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare sportstoelen in Windsor leder, met memoryfunctie voor bestuurdersstoel

– Premium interieurverlichting

BLIJF ONTDEKKEN

KIES UW JAGUAR E-PACE

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

FOTOGALERIJ

Bekijk foto's van de Jaguar E-PACE.

††Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het "three fields"-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.