UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

THE ART OF PERFORMANCE

Het leven draait niet om cijfers, maar om gevoelens. Om momenten die je ziel voeden. De ervaringen die adembenemend zijn. De gebeurtenissen die je sprakeloos maken. Dat zijn de momenten waarvoor wij leven.

Daarom ontwikkelen onze designers en ingenieurs bij Jaguar een combinatie van alerte prestaties die je hart sneller laat kloppen, ontwerpen die zo mooi zijn dat je wel moet blijven kijken, en een gevoel van stijl dat sterke emoties oproept.

Onze auto’s zijn een expressie van onze passie. Prestaties die je niet kan meten, maar alleen voelen. Daarom noemen wij het kunst: The Art of Performance.

VACATURES

Ontdek hier welke vacatures op dit moment beschikbaar zijn bij Jaguar en de mogelijkheden om onderdeel te worden van ons team.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

SVO maakt Jaguar nog specialer met ultieme rijbeleving, ongeëvenaard vermogen en sublieme rijeigenschappen, ongekende luxe, keuzemogelijkheden en personalisering.

JAGUAR BETROUWBAARHEID

Niets is Jaguar te veel voor het produceren van 's werelds veiligste, betrouwbaarste en meest bedrijfszekere, krachtige en exclusieve sedans, sportauto's en SUV's.

ELEKTRISCH, PLUG-IN HYBRID, BENZINE OF EURO 6 DIESEL

Of u nu regelmatig rijdt in stadsverkeer, met vaak starten en stoppen, of langere ritten maakt op de snelweg, met deze vijf vragen kunt u snel een weloverwogen beslissing nemen over uw volgende auto.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

Elke Jaguar motor begint zijn leven met Castrol olie. Ontdek waarom Castrol EDGE Professional de enige olie is die door Jaguar wordt aanbevolen.

JAGUAR FINANCE

Vindt de leasevorm, financiering of autoverzekering die bij u past.

INSTRUCTIEBOEKJES & HANDLEIDINGEN

Praktische handleidingen om alles uit uw Jaguar te halen wat er in zit.

JAGUAR ENEWSLETTER

Meldt u aan voor het laatste nieuws over het merk Jaguar en haar modellen.

DE HISTORIE VAN JAGUAR

Lees het verhaal van Jaguar - Historie als inspiratie voor toekomstige generaties.

DEALER ZOEKEN

Zoek een Jaguar dealer.