FLEET & BUSINESS LEASING

Jaguar Fleet & Business Leasing staat voor onbezorgde mobiliteit. Vanaf de aflevering van uw auto tot het einde van het leasecontract verzorgt uw dealer al het onderhoud: servicebeurten, reparaties en wisselen van (winter)banden. Hierdoor blijft uw Jaguar altijd in topconditie. En doordat uw dealer uw vaste contactpersoon is, profiteert u van deskundige en flexibele service – met een persoonlijke touch.

FLEET & BUSINESS LEASING: ALLEEN MAAR VOORDELEN

Met Jaguar Fleet & Business Leasing geniet u nog meer van het comfort en de betrouwbaarheid van uw Jaguar.

- One-stop-shopping: De Jaguar-dealer is uw contactpersoon voor alles.

- Financieel overzicht: Operational leasing biedt u het beste uit twee werelden: een eigen Jaguar die altijd voor u klaarstaat, zonder dat u deze hoeft aan te schaffen. Dankzij een vast maandbedrag profiteert u van optimaal financieel overzicht. Het gebruik van de auto en alle door u gekozen services zijn inbegrepen.

- Full Operational Leasing: De ’all-inclusive‘ formule waarbij alles is inbegrepen: auto, verzekeringen, motorrijtuigenbelasting, pechhulp, onderhoud, reparaties, banden en vervangend vervoer. Optioneel zijn nog extra services toe te voegen, zoals winterbanden en brandstofpas.

- Netto Operational Leasing: U regelt graag zelf zaken als verzekering, onderhoud, reparaties, banden en vervangend vervoer, eventueel in overleg met uw dealer. Zo houdt u de zaken zelf in de hand. Motorrijtuigenbelasting is wel altijd inbegrepen.

- Off Balance: Doordat u geen uitgave doet voor de aanschaf van de auto, blijft uw (werk)kapitaal beschikbaar. De auto wordt niet geactiveerd op uw bedrijfsbalans en heeft geen invloed op eventuele kredietfaciliteiten. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de restwaarde.