Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

Luxe, prestaties en technologie naar een absoluut topniveau gebracht om unieke Jaguar modellen te maken.

SVO levert exclusieve modellen, in beperkte aantallen geproduceerde collectors editions, en high specification-modellen. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opzienbarende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

Jaguar SVO: Special Vehicle Operations centre in Coventry.

SVO TECHNICAL CENTRE

De thuisbasis van SVO is ons gloednieuwe Technical Centre in Warwickshire, Engeland – het resultaat van een investering van 20 miljoen Britse pond. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 en beschikt over meer dan 40 compartimenten voor technische inspectie en een lakstraat van wereldklasse.

F‑TYPE SVR GRAPHIC PACK

F-TYPE SVR Graphic Design

F‑TYPE SVR GRAPHIC PACK

Het snelste en krachtigste productiemodel van de F-TYPE ooit heeft een topsnelheid van 322 km/h en is nu beschikbaar met een prachtig en uniek Graphic Pack. Het Graphic Pack is een visuele bevestiging van de ongelooflijke prestaties van de auto en is ontworpen door Director of Design Ian Callum, in samenwerking met het SV Bespoke personalisatieteam.

F-TYPE SVR GRAPHIC PACK

XE SV PROJECT 8

XE SV PROJECT 8

De meest extreme performance Jaguar ooit.

ONTDEK DE XE SV PROJECT 8

F-TYPE SVR

De F-TYPE SVR is een auto die de lat aanmerkelijk hoger legt. Met state-of-the-art materialen en geavanceerd aërodynamisch design laat deze F-TYPE het alledaagse ver achter zich.

F-TYPE SVR

De V8 motor met 575 pk zorgt voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,7 seconden. De nieuwe configuratie van de aërodynamica en een achterspoiler van actieve koolstofvezel verminderen de luchtweerstand voor pure snelheid. Tegelijkertijd verlagen ze de liftcoëfficiënt met 45 procent, voor nog meer stabiliteit in bochten. Met intelligente All Wheel Drive is dit een echte supercar voor alle weersomstandigheden, met een topsnelheid van maar liefst 322 km/h. De F-TYPE is lichter, krachtiger, aërodynamischer en daarmee sneller gemaakt.

Jaguar Special Vehicle Operations SVR badge.

CONTACT

Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over Special Vehicles.