Jaguar Special Vehicle Operations.

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Creëren van absoluut unieke Jaguars door het summum te bieden van luxe, prestaties en technologie.

SVO biedt exclusieve modellen, in beperkte aantallen gebouwde collectors editions en high specification-modellen. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met verbazingwekkende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

ONZE FACILITEITEN

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons Technical Centre in Warwickshire, Engeland, waarin wij 20 miljoen pond hebben geïnvesteerd. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 en beschikt over meer dan 40 werkplekken voor technische werkzaamheden en inspecties, en een lakstraat van wereldklasse.

DE ULTIEME PERFORMANCE SUV

De nieuwste, opwindende evolutie binnen het SVR-programma combineert de luxe en functionaliteit van de standaard F-PACE met een maximaal prestatiepotentieel. Dankzij de 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

DE MEEST EXTREME JAGUAR OOIT

Jaguar's legendarische Supercharged V8-motor vormt het hart van de Project 8, 's werelds meest opwindende sportsedan. Zijn snelheid is echter niet alleen het resultaat van zijn enorme vermogen. Dankzij uit de autosport afkomstige aërodynamica, het uitgebreide gebruik van carbon fibre en de lichtgewicht aluminium carrosserie is er geen andere Jaguar die zo levendig aanvoelt.

SV SERVICES

  • SV PREMIUM PALET

    Door de modernste laktechnologieën, premium afwerkingen en traditioneel vakmanschap te combineren, creëren wij unieke auto's.

  • SV BESPOKE

    Het SV Bespoke Team biedt zeer uitgebreide mogelijkheden om de lakkleur van uw auto te personaliseren, inclusief een volledige ‘match-to-sample’-service.

SV OP INSTAGRAM

Volg @JaguarSV voor de nieuwste foto's, video's en verhalen over 's werelds meest unieke Jaguars.

JAGUAR I-PACE eTROPHY

MAXIMAAL 20 I-PACES. 10 RACES.
1 WINNAAR.

De Jaguar I-PACE eTROPHY, ontworpen en gebouwd door Special Vehicle Operations, is het nieuwe enerverende hoofdstuk in onze innovatierace.