UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

Opwindende prestaties, uitzonderlijke luxe en de meest geavanceerde technologie. Special Vehicle Operations demonstreert het allerbeste van Jaguar met een reeks exclusieve SV droomauto's, gelimiteerde collectors' editions en exclusief ontwikkelde projecten.

Parked Jaguar F-Pace during the launching

DE ULTIEME PERFORMANCE SUV

De nieuwste, opwindende evolutie binnen het SVR-programma combineert de luxe en functionaliteit van de standaard F-PACE met een maximaal prestatiepotentieel. Dankzij de 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

Jaguar XE Project 8 running on road surrounded by mountains

DE MEEST EXTREME JAGUAR OOIT

Jaguar's legendarische Supercharged V8-motor vormt het hart van de Project 8, 's werelds meest opwindende sportsedan. Zijn snelheid is echter niet alleen het resultaat van zijn enorme vermogen. Dankzij uit de autosport afkomstige aërodynamica, het uitgebreide gebruik van carbon fibre en de lichtgewicht aluminium carrosserie is er geen andere Jaguar die zo levendig aanvoelt.

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Het volgende elektrische hoofdstuk in ons Gran Turismo-verhaal is gearriveerd.

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Het volgende elektrische hoofdstuk in ons Gran Turismo-verhaal is gearriveerd.

ONZE FACILITEITEN

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons Technical Centre in Warwickshire, Engeland, waarin wij 20 miljoen pond hebben geïnvesteerd. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 en beschikt over meer dan 40 werkplekken voor technische werkzaamheden en inspecties, en een lakstraat van wereldklasse.