SVO biedt exclusieve modellen, in beperkte aantallen gebouwde collectors editions en high specification-modellen. Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met verbazingwekkende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

SVO TECHNICAL CENTRE

De thuisbasis van Special Vehicle Operations is ons Technical Centre in Warwickshire, Engeland, waarin wij 20 miljoen pond hebben geïnvesteerd. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 en beschikt over meer dan 40 werkplekkenn voor technische werkzaamheden en inspecties, en een lakstraat van wereldklasse.

/

F-PACE SVR

DE ULTIEME PERFORMANCE SUV

De nieuwste, opwindende evolutie binnen het SVR-programma combineert de luxe en functionaliteit van de standaard F-PACE met een maximaal prestatiepotentieel. Dankzij de 5.0 liter Supercharged V8 benzinemotor, de geavanceerde aërodynamische architectuur en de prestatiegerichte onderdelen is dit de snelste F-PACE ooit.

/

F‑TYPE SVR

F-TYPE SVR HET SUMMUM VAN F-TYPE PRESTATIES

De F-TYPE SVR, die is ontworpen voor pure, absolute kracht, accelereert in 3,7 seconden van 0-100 km/h en heeft een topsnelheid van 322 km/h. Met de opnieuw afgestemde aërodynamica, een actieve achterspoiler van carbon fibre en intelligente All Wheel Drive beleeft u onder alle (weers)omstandigheden het summum van supercar-prestaties.

/

XE SV PROJECT 8

DE MEEST EXTREME JAGUAR OOIT

Jaguar's legendarische Supercharged V8-motor vormt het hart van de Project 8, 's werelds meest opwindende sportsedan. Zijn snelheid is echter niet alleen het resultaat van zijn enorme vermogen. Dankzij uit de autosport afkomstige aërodynamica, het uitgebreide gebruik van carbon fibre en de lichtgewicht aluminium carrosserie is er geen andere Jaguar die zo levendig aanvoelt.

/
IMG_WRAPPER_SV_P8_18MY_006_GLHD__1_-Desktop_jpg

JAGUAR I-PACE eTROPHY