Als het gaat om het opladen van uw Jaguar, gaat er niets boven thuis. Sluit uw auto gewoon 's avonds aan op de oplader - net als u met uw mobiele telefoon zou doen - en 's ochtends is hij volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

THUISLADERS - DE PERFECTE MANIER OM OP TE LADEN

Voor de snelste oplaadtijd thuis raden wij u aan een professioneel geïnstalleerde thuislader te gebruiken.

De installatie hiervan vereist doorgaans een eigen parkeerplaats, zoals een oprit of garage, om het laadpunt aan te kunnen sluiten op de elektriciteitsinstallatie van uw huis. De geschiktheid van uw woning/elektriciteitsaansluiting kunt u controleren bij onze provider Eneco eMobility.

ready to go icon

OPSTAAN EN VERTREKKEN

Met een thuislader met een vermogen van 7 kW laadt u een volledig elektrische auto 's nachts op met tot wel 35 km1 per uur.

save me money icon

BESPAAR ELKE MAAND WEER GELD

Thuis opladen is niet alleen heel handig, maar de kosten van elektriciteit per kilometer zijn ook lager, vergeleken met benzine en diesel. De kosten worden nog lager als u gebruik kunt maken van een daltarief.

easy and convenient icon

KWALITEIT VERZEKERD

Thuisladers van erkende providers zijn ontworpen voor gebruik onder alle weersomstandigheden.

LAADTIJDEN MET EEN THUISLADER

table1
Auto Maximale elektrische actieradius AC-laden thuis (7 kW) 0 – 100% AC-laden thuis (11 kW) 0 – 100%
I-PACE 470 km*‡ Vanaf 13 uur1 Vanaf 9 uur1
F-PACE 64 km**‡ 2 u, 16 m1 -
E-PACE 60 km†‡ 2 u, 20 m1 -

ONZE AANBEVOLEN PARTNER VOOR THUISLADEN

Raadpleeg uw Jaguar dealer voor meer informatie over onze aanbevolen provider van thuisladers: Eneco eMobility.

ENECO EMOBILITY

Voor Nederland heeft Jaguar Land Rover Eneco eMobility gekozen als aanbevolen provider van thuisladers. Meer informatie vindt u op de website van Eneco en uiteraard bij de Jaguar dealer van uw keuze.

ENECO EMOBILITY

Voor Nederland heeft Jaguar Land Rover Eneco eMobility gekozen als aanbevolen provider van thuisladers. Meer informatie vindt u op de website van Eneco en uiteraard bij de Jaguar dealer van uw keuze.

EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR DE INSTALLATIE VAN UW THUISLADER

choose your provider icon

1. UW AANVRAAG

Uw dealer geeft uw gegevens door aan Eneco eMobility. U ontvangt vervolgens een e-mail waarin u een keuze kunt maken uit beschikbare thuisladers.

survey icon

2. GESCHIKTHEIDSONDERZOEK

U ontvangt van Eneco eMobility een uitnodiging voor de online aanvraagomgeving. Hierin kunt u uw wensen en locatie-informatie doorgeven. Zo kan worden bepaald of uw woning geschikt is voor een thuislader. Vervolgens ontvangt u van Eneco eMobility een offerte op maat.

installation date icon

3. MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE

Na goedkeuring van de offerte, wordt de opdracht tot installatie gegeven. U ontvangt daarvan een bevestiging per e-mail. Vervolgens neemt de installateur van Eneco eMobility contact met u op voor een installatie-afspraak.

installation demo icon

4. INSTALLATIE EN DEMONSTRATIE

Op de installatiedatum monteert de provider de thuislader. Dit duurt maximaal een halve dag. Ook legt hij de basisbeginselen van het opladen uit.

230 VOLT STOPCONTACTEN BIEDEN EXTRA GEMOEDSRUST

Als u langere tijd niet thuis bent en er geen oplader beschikbaar is, kunt u uw auto ook opladen met een standaard 230 volt stopcontact zoals u gebruikt voor elektrische huishoudelijke apparatuur; het opladen duurt wel veel langer. U hoeft hiervoor alleen maar de laadkabel voor 230V- of Schuko-stopcontact (Modus 2 oplaadkabel) (optie) van uw Jaguar aan te sluiten.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID JAGUAR MODELLEN

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID JAGUAR MODELLEN

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace Electric Charging- plug connecting

OPLADEN

Maak uzelf vertrouwd met de eenvoudige stappen om uw volledig elektrische auto of plug-in electric hybrid (PHEV) op te laden, of u nu thuis bent of onderweg.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

RIJDT U AL EEN ELEKTRISCHE JAGUAR?

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

1Oplaadtijden zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: de leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplek en de laadduur.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); Cijfers voor de I-PACE in kWh/100 km: gecombineerd 22,0-25,2. CO2-emissies: 0 g/km. EV-actieradius: tot 470 km. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Bekijk hier I-PACE WLTP-waarden

 

**De officiële brandstofverbruikscijfers voor de F‑PACE (exclusief plug-in electric hybrid (PHEV)) in I/100 km zijn: gecombineerd 6,3-12,0. WLTP CO2-emissies 166-274 g/km. plug-in electric hybrid (PHEV) in l/100 km: gecombineerd 1,7 WLTP CO2-emissies 39 g/km. De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, opties en accessoires.

 

Bekijk hier F-PACE WLTP-waarden

 

Officiële brandstofverbruikscijfers van de E-PACE plug-in electric hybrid (PHEV) in l/100 km: gecombineerd 1,4 - 1,6. CO2-emissies: 33 g/km. EV-actieradius: tot 60 km. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Bekijk hier E-PACE WLTP-waarden