DE VOORDELEN VAN VERBONDEN ZIJN

Welkom bij uw spannende, nieuwe reis met Jaguar. Hier bieden wij u toegang tot de functies en services die het hart vormen van uw elektrische wereld, inclusief infotainment, smartphone-apps en kaarten met laadpunten.

SLIM THUISLADEN

Naast het gemak en de kostenbesparing van uw vakkundig geïnstalleerde thuislader zijn er een aantal slimme manieren om uw elektrische ervaring elke dag weer te verbeteren.

Infotainment touch screen display of Jaguar

SCHAKEL OVER NAAR DALTARIEVEN EN DUURZAME ENERGIE

Daltarieven zijn ideaal voor eigenaren van elektrische auto's en bieden een lagere prijs voor elektriciteit die 's nachts buiten de piekuren wordt gebruikt. Dit betekent dat u uw auto thuis op de meest betaalbare en handige manier kunt opladen.

 

En nu duurzame elektriciteit door veel leveranciers wordt aangeboden, is het ook nog eens groener dan ooit.

Jaguar infotainment touch screen display

PLAN UW LAADTIJDEN

Als u de auto 's nachts altijd aansluit, is opladen eenvoudig en profiteert u van de goedkopere elektriciteitstarieven die door veel stroomleveranciers worden aangeboden. Als u de functie ‘gewenste laadtijd’ van uw auto gebruikt, hoeft u dit goedkoper opladen tijdens daluren nooit te missen.

 

Om de gewenste laadtijd in te stellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app1 en zoekt u naar 'auto opladen'.

MAXIMALISEER UW ACTIERADIUS MET VOORVERWARMEN/-KOELEN

Met voorverwarmen/-koelen kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Jaguar is aangesloten op het elektriciteitsnet. Zo wordt energie van het net gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

 

Als u voorverwarming/-koeling wilt instellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app1 en zoekt u naar 'voorverwarming/-koeling'.

AANBEVOLEN SMARTPHONE-APPS

U hebt direct toegang tot de belangrijkste bedieningselementen en functies van uw auto wanneer u ze nodig hebt met onze Jaguar iGuide en Jaguar Remote-apps1.

JDX car steering control application in device

JAGUAR iGUIDE-APP: VOERTUIGINFORMATIE ONDERWEG

Met de Jaguar iGuide-app1 vindt en begrijpt u eenvoudig de belangrijkste functies en bedieningselementen van uw Jaguar. De app werkt tevens als een mobiel instructieboekje, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

JDX car temperature tracking application device

JAGUAR REMOTE-APP: CONTROLEER UW AUTO, WAAR U OOK BENT

De Jaguar Remote-app1 geeft u de volledige controle over de functies van uw auto, direct vanaf uw telefoon. Met één druk op de knop kunt u de portieren vergrendelen, laadtijden en climate control regelen, en brandstofniveau checken.

EXTRA ONDERSTEUNING

Jaguar I Pace car charging close up view

OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis of op uw bestemming op te laden.

Infotainment touch screen display of Jaguar

RIJMODI ELECTRIC HYBRID

Maak uzelf vertrouwd met de standen die u kunt kiezen om op elektriciteit of benzine te rijden in uw plug-in electric hybrid (PHEV).

View of highway road bridge

LEVENSDUUR VAN UW ACCU MAXIMALISEREN

Volg deze handige tips om ervoor te zorgen dat uw accu efficiënt blijft en lang meegaat.

1 Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van mobiel netwerk, signaal en klantaccount. Mobiele data- of wifi-verbinding vereist.