KIES UW MODEL

Jaguar XE

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

– 18" lichtmetalen velgen
– Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels met memoryfunctie, automatisch dimmend aan bestuurderszijde, met instapverlichting
– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting en Automatic High Beam Assist
– 12-voudig elektrisch verstelbare sportstoelen met bestuurdersstoel met memoryfunctie en bekleding in geperforeerd DuoLeather
– Wireless Apple CarPlay®2 en Android AutoTM3

Jaguar XE R-Dynamic SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

– 19" lichtmetalen velgen
– 12-voudig verstelbare en verwarmbare sportstoelen met bestuurdersstoel met memoryfunctie en bekleding in Geperforeerd DuoLeather
– Black Exterior Pack
– 10" Touchscreen met Pivi Pro1
– MeridianTM audiosysteem

Jaguar XE R-Dynamic HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

– 19" lichtmetalen velgen
– Black Exterior Pack
– Interieurafwerking in Gloss Grey Figured Ebony houtfineer
– 16-voudig verstelbare en verwarmbare sportstoelen met bestuurdersstoel met memoryfunctie en bekleding in Geperforeerd Windsor leder
– MeridianTM audiosysteem

EXTERIEUR DESIGN

De Jaguar XE accentueert zijn zelfverzekerde design, van zijn gespierde houding en fraai gevormde motorkap, tot de bumpers, grille en lichtmetalen velgen.

Slanke en elegante LED-koplampen met signature-dagrijverlichting i.c.m. dynamische richtingaanwijzers zijn standaard op de Jaguar XE. De smalle LED-achterlichten dragen bij aan de sportieve uitstraling van de auto.

De Jaguar XE staat voor alles waarin wij geloven: fraai en stijlvol design, precisietechniek en een tastbaar gevoel van opwinding.

INTERIEUR DESIGN

Een interieur met cockpitgevoel biedt een zeer hoog comfortniveau. Geniet van de comfortabele, ergonomisch gevormde stoelen in DuoLeather of kies voor het luxueuze gevoel van Windsor leder.

De Premium interieurverlichting geeft u volledige controle over de ambiance in uw Jaguar XE, met een keur aan kleuren om u te helpen de perfecte sfeer te creëren.

De Jaguar SportShift Selector, JaguarDrive Control en hoge middenconsole benadrukken de sportieve essentie van de Jaguar XE.

KENMERKEN

De Jaguar XE combineert dynamisch rijgedrag met geavanceerde rijtechnologieën voor betere prestaties.

Boordevol intuïtieve en alerte technologieën, waaronder het Pivi Pro1 infotainmentsysteem en het binnenkort beschikbare Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

De bestuurdersondersteunende functies maken het rijden gemakkelijker en veiliger. De auto heeft een flexibele bagageruimte van 394 liter. Organiseer uw spullen dankzij kleine opbergruimten en zijvakken.

VIND EEN XE DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Jaguar XE

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe XE, direct beschikbaar bij onze dealers.

JAGUAR APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige XE occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

closeup view of headlight

JAGUAR XE-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

Jaguar F-Pace Shock Absorber

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

Woman driving Jaguars XE

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar XE.

††Bekijk hier XE WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

3Uw auto is geschikt voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl/auto voor meer informatie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder moet interieurtechnologieën enkel gebruiken wanneer dat op een veilige manier kan gebeuren. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.