WAT IS EEN SEDAN?

Biedt een groot interieur, een lang en laag exterieurdesign en een traditionele kofferruimte. Een sedan biedt een fantastische combinatie van verfijning en ruimte. Dit maakt deze carrosserievorm tot een geliefde keuze voor zowel zakenmensen als gezinnen.

KIES UW PERFECTE JAGUAR SEDAN

Jaguar XE

JAGUAR XE

De nieuwe definitie van de sportsedan. Een perfecte balans van technologie, design en rijdynamiek.

- Dynamisch en sportief rijgedrag, en assertief fraai design
- Keuze uit drie krachtige Ingenium-motoren
- Lichtgewicht aluminium constructie
- Meervoudig bekroond
- 5-Sterren EuroNCAP veiligheidsscore

Jaguar XF

JAGUAR XF

Onze luxueuze zakensedan die zowel rijplezier als efficiency biedt.

- Verleidelijke mix van design, dynamiek en verfijning
- Perfect afgestemde proporties voor maximale interieurruimte
- Luxueus en bijzonder comfortabel interieur
- State-of-the-art technologieën
- Ons meest bekroonde model ooit

WAARDOOR ONDERSCHEIDT EEN JAGUAR SEDAN ZICH?

Jaguar XE running on highway bridge

DOOR SPORTAUTO GEÏNSPIREERD DESIGN

Jaguar’s legendarische sportauto-DNA vindt u terug in elk lid van onze sedanfamilie. Van de fraai en vloeiend gelijnde motorkap tot het lange, lage profiel dat klaar lijkt te staan om vooruit te springen, is elk detail ontworpen om de aërodynamica te optimaliseren en de royale interieurruimte te maximaliseren.

Jaguar XF Infotainment

ELKE DAG EXCEPTIONEEL

Jaguar sedanmodellen onderscheiden zich door talrijke technologieën die u veiliger, connected en entertained houden. Daarmee bieden ze de prestaties voor elke rit en de veelzijdigheid voor dagelijks gebruik. Ze vormen een naadloos vervolg van onze rijke bloedlijn van prachtige modellen, speciaal gecreëerd voor u en uw gezin.

Jaguar XF moving on the street road

BAANBREKENDE PRESTATIES

State-of-the-art technologie vormt de basis voor de dynamische prestaties van onze sedanmodellen. Door het combineren van geavanceerde kennis uit hightech industrieën als luchtvaart en Formule 1TM wordt een superieur niveau van efficiency en capaciteiten gerealiseerd. Dit houdt Jaguar aan de top voor wat betreft het bieden van opwindende rijbelevingen.

Interior driver focused cockpit

LUXE EN VAKMANSCHAP

Evenals alle andere Jaguar modellen uit heden en verleden, is het de kwaliteit van ons vakmanschap waardoor onze performance-sedans zich onderscheiden. Uitgebreid gebruik van premium materialen, zorgvuldig geselecteerd leder en verfijnde afwerkingen worden gecombineerd om een geheel eigen gevoel van royale luxe en eigentijdse stijl te creëren.