ZORGEN VOOR ZAKEN

Wanneer u een Jaguar voor uw bedrijf kiest, is gemoedsrust standaard. Met betrouwbaar en transparant onderhoud, strenge controles van de voertuigstaat en uitgebreide garantie beschikt u over alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw wagenpark te profiteren.

Jaguar work shop a man working

BETROUWBAAR EN TRANSPARANT ONDERHOUD

De werkplaatsen van onze Jaguar dealers bieden betrouwbaar en transparant onderhoud van uw auto’s tegen marktconforme tarieven. Zo blijven de kosten van uw wagenpark voorspelbaar, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

auto-uploaded

GRATIS HEALTH CHECKS

Als onderdeel van onze eersteklas service sturen wij u bij onderhoud aan uw Jaguar een uitgebreide beoordeling van de algehele toestand van uw auto - rechtstreeks naar uw inbox. Dit omvat tevens een vervolggesprek met een service adviseur om het rapport met u door te nemen.

Jaguar workshop a mans are doing examination

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIE

Voor al onze auto's is een beveiligde, online onderhoudshistorie beschikbaar, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

UITGEBREIDE GARANTIE

Profiteer van probleemloze reparaties en hulp onderweg met onze uitgebreide garantie, ontworpen om uw bedrijf in beweging te houden.