LAK - EN ANTICORROSIEGARANTIE

BESCHERMING VAN LAKWEK EN CARROSSERIE

Er zijn twee afzonderlijke Jaguar-garanties die bescherming bieden tegen schade of defecten aan het exterieur van uw auto: de Lakgarantie en de Anticorrosiegarantie.

LAKGARANTIE

Wanneer het lakwerk van uw Jaguar moet worden hersteld vanwege defect of verkeerd aangebracht materiaal, zal een door Jaguar erkend reparateur dit geheel gratis verzorgen. De garantietermijn is drie jaar. Er is geen kilometerbeperking.

ANTICORROSIEGARANTIE

Bij doorroesten van de carrosserie van uw Jaguar worden de betreffende delen geheel gratis gerepareerd of vervangen door een erkend reparateur, óók als u niet de eerste eigenaar van de auto bent. De garantietermijn is zes jaar. Er is geen kilometerbeperking.

In deze garantie wordt onder "carrosserie” verstaan: metalen panelen, inclusief deuren, motorkap, kofferdeksel, motor- en kofferruimte, spatborden, drempels, schutborden, dak, bodemplaat, frames en draagbalken van het chassis. Accessoires zoals glimmende sierstrips, bumpers, afdeklijsten, scharnieren en wielen vallen hierbuiten.

ANTIECORROSIEGARANTIE - HERSTEL NA ONGEVAL

Bij herstel van de carrosserie van uw auto na een ongeval mogen uitsluitend goedgekeurde onderdelen, materialen en reparatietechnieken worden gebruikt. Alleen dan geldt de anticorrosiegarantie ook voor de gerepareerde onderdelen tot het einde van de looptijd.