Spannend om mee te rijden, gemakkelijk om mee te leven. Achter het stuur van een Jaguar is de overstap naar elektrisch rijden op alle mogelijke manieren logisch. Prestaties, ons levensdoel, komen niet in het geding. De achterliggende technologie wordt elke dag slimmer en duurzamer.

Jaguar racing car side view

PRESTATIES, VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG

Als resultaat van de lessen die wij hebben geleerd met onze elektrische raceklasse, accelereert u met de Jaguar I-PACE, onze eerste volledig elektrische performance-SUV, in 4,8 seconden van 0-100 km/h. En dat doet hij bijna geluidloos en zonder uitlaatemissies.

New Jaguar car parked at during the launch

VOOR EEN DUURZAME, SLIMME TOEKOMST

Al vanaf 1935 verleggen wij de grenzen van wat mogelijk is. Elektrificatie doet hier niets aan af. Het biedt zelfs meer mogelijkheden om onze visie van een duurzamere, slimmere rijervaring tot leven te wekken; één die de dynamiek en het design waar wij om bekend staan, volledig omarmt.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH RIJDEN

cost of ownership Global icon

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Elektriciteit kost minder dan benzine of diesel. U profiteert ook van aanzienlijke belastingvoordelen. En omdat de emissieheffingen, parkeerbeperkingen of lage-emissiezones van veel steden niet van toepassing zijn, blijven de voordelen zich opstapelen.

easy and convenient icon

EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Aangezien een elektrische auto grotendeels thuis wordt opgeladen, kunt u uw tijd beter afstemmen op de dingen die u wilt doen. U laadt eenvoudigweg 's nachts op, 's ochtends bent u klaar voor vertrek.

zero tailpipe emissions

GEEN UITLAATEMISSIES

Auto's die alleen door een accu worden aangedreven, bereiken maximaal vermogen zonder uitlaatemissies. En doordat er steeds meer hernieuwbare energiebronnen aan het elektriciteitsnet worden toegevoegd, worden elektrische auto's elk jaar schoner.

a distinctive drive icon

EEN KARAKTERISTIEKE RIJBELEVING

Elektrische technologie is niet alleen ongelooflijk stil, maar zorgt ook voor onmiddellijk accelereren zonder vertraging en zonder schakelonderbrekingen. Dit betekent een karakteristiek soepele en alerte rijbeleving bij alle snelheden.

DRIE SOORTEN ELEKTRISCH VERMOGEN VAN JAGUAR

all electric BEV icon

VOLLEDIG ELEKTRISCH (BEV)

Onze volledig elektrische aandrijflijn wordt alleen aangedreven door elektromotoren en een accu, en biedt vrijwel geruisloze en sportieve prestaties zonder uitlaatemissies.

plug-in hybrid  PHEV icon

PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Door een verbrandingsmotor te combineren met een elektromotor, bieden Jaguar electric hybrids u de flexibiliteit van nul uitlaatemissies tijdens woon-werkverkeer én de prestaties en de actieradius van een benzinemotor voor langere ritten.

mild hybrid MHEV icon

MILD HYBRID (MHEV)

De geraffineerde, geëlektrificeerde aandrijflijn van een MHEV zorgt voor lagere CO2-emissies en een lager brandstofverbruik, ideaal in druk stadsverkeer waarin de Stop/Start-functie veelvuldig wordt gebruikt.

WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in electric hybrid (PHEV)-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

WELKE IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord 5 korte vragen over uw rijgewoonten om te zien of u voor uw volgende Jaguar het beste een volledig elektrisch, plug-in electric hybrid (PHEV)-, diesel- of benzine-model kunt kiezen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE EN ELECTRIC HYBRID AUTO'S VAN JAGUAR

Ervaar Jaguar's wereld van opwindende prestaties met ons programma volledig elektrische en electric hybrid modellen.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace running on the road and with ice mountain background

HOE VER KAN IK RIJDEN?

Ontdek alles wat u moet weten over het maximaliseren van uw actieradius en het optimaal benutten van elke lading.

Jaguar car moving on asphalt road

LAGE EIGENDOMSKOSTEN

Van belastingvoordelen en eventuele subsidies tot lagere kilometerkosten: het bezit van een elektrische auto kan u helpen elke dag opnieuw geld te besparen.

Jaguar F-Pace EV charging at home

THUIS OPLADEN

Het thuis opladen van uw volledig elektrische auto of electric hybrid is de handigste manier om uw dag volledig opgeladen te beginnen.

Jaguar E-Pace parked at road side for charging

OPENBARE LAADPUNTEN

Met een nog altijd groeiende infrastructuur van openbare laadpunten is onderweg opladen toegankelijker dan ooit.

RIJDT U AL EEN ELEKTRISCHE JAGUAR?

Maak verbinding met de functies die het hart vormen van uw elektrische wereld en begrijp de eenvoudige stappen om thuis en onderweg op te laden.

Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder kennisgeving vooraf.

 

*Officiële brandstofverbruikscijfers: n.v.t. (niet van toepassing); Cijfers voor de I-PACE in kWh/100 km: gecombineerd 22,0-25,1. CO2-emissies: 0 g/km. EV-actieradius: tot 470 km. De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Bekijk hier I-PACE WLTP-waarden

 

^CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.