HULP ONDERWEG: JAGUAR ASSISTANCE

Iedere nieuwe, door Jaguar Land Rover Nederland geleverde Jaguar biedt standaard 3 jaar pechhulp. Bij pech kunt u 24/7 contact opnemen met Jaguar Assistance via het gratis nummer 0800 099 88 08 of het betaalde nummer +31 (0) 59 239 0066 . Of u kunt in uw Jaguar de linkerknop in de hemelconsole boven de achteruitkijkspiegel indrukken om rechtstreeks met de centrale te worden verbonden. Onze technici zullen er vervolgens alles aan doen om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
 

Ook in het buitenland staat Jaguar Assistance altijd paraat. U geniet een dekking die vergelijkbaar is met die in uw eigen land. Indien herstel ter plaatse niet mogelijk is, wordt uw auto naar een Jaguar dealer gebracht voor verdere reparatie. Eventueel worden u en uw Jaguar gerepatrieerd indien herstel in het buitenland niet mogelijk is.

Sales Representative at Jaguar show room

VOORDELEN VAN PECHHULP

U kunt vertrouwen op Jaguar Assistance. De voordelen van Jaguar Assistance pechhulp zijn beschikbaar gedurende 3 jaar (zonder kilometerbeperking) na de aflevering van uw auto en 24 uur per dag. Een door Jaguar opgeleide technicus kan het probleem doorgaans ter plaatse oplossen. Als dat niet het geval is, nemen wij uw auto mee naar een Jaguar dealer en organiseren en betalen wij de voortzetting van uw reis. In bepaalde omstandigheden, betalen wij zelfs een hotelovernachting.

HERSTEL VAN AUTOSCHADE

Bij schade aan uw Jaguar is de beste keuze voor herstel altijd uw eigen Jaguar dealer. In het eigen bedrijf of bij een door Jaguar goedgekeurd schadeherstelbedrijf wordt uw auto weer in topconditie gebracht – van carrosserie- tot glasschade. Wij gaan tot het uiterste om te zorgen dat uw Jaguar volgens de hoogste normen wordt hersteld.

WAT U MAG VERWACHTEN

Onze technici gebruiken de nieuwste diagnose-uitrusting om de mechanische en elektronische systemen van uw auto uit te lezen en vervangen defecte onderdelen uitsluitend door originele Jaguar onderdelen.

WANNEER HET WERK KLAAR IS

De prijzen op de factuur zijn transparant en uw auto wordt indien van toepassing hersteld onder garantie. Alle originele onderdelen zijn eveneens gedekt en de onderhoudshistorie van uw auto wordt bijgewerkt.

ORIGINELE ONDERDELEN

De originele Jaguar onderdelen zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en bieden tal van voordelen die de betrouwbaarheid en levensduur van uw Jaguar vergroten.

CASTROL OLIE

Om aan de jongste specificaties te voldoen en optimale prestaties te garanderen, adviseert Jaguar alleen olie van het type Castrol EDGE Professional voor uw auto, de beste high-performance olie ooit van het merk.