RIJMODI ELECTRIC HYBRID

Ontdek de modi waarmee u de optimale manier kunt kiezen.

Infotainment touch screen display of Jaguar

HYBRID MODUS

Uw standaard rijmodus geeft automatisch voorrang aan elektrische aandrijving, tenzij u het extra vermogen van de motor nodig hebt, of er geen lading beschikbaar is.

Infotainment touch screen display of Jaguar

EV-MODUS (ELECTRIC VEHICLE)

De EV-modus wordt handmatig geselecteerd via een knop op de middenconsole en maximaliseert de tijd die u elektrisch rijdt. Het systeem zorgt ervoor dat de verbrandingsmotor alleen wordt ingeschakeld als er maximaal vermogen nodig is.

UW BRANDSTOFVERBRUIK OPTIMALISEREN

In de standaard rijmodus (Hybrid) kunt u het brandstofverbruik of het opladen van de accu optimaliseren, via twee alternatieve managementfuncties voor het opladen:

Infotainment touch screen display of Jaguar

SAVE-FUNCTIE

De SAVE-functie wordt handmatig geselecteerd via het touchscreen van de auto en voorkomt dat de acculading tot onder het gekozen niveau daalt. Hiermee kunt u de lading later tijdens de rit benutten om zonder motorgeluid en emissies een bepaalde afstand af te leggen.

JDX car navigation map in touch screen display

FUNCTIE PREDICTIVE ENERGY OPTIMIZATION (PEO)

Als u een bestemming in uw navigatiesysteem invoert, wordt de PEO-functie van uw auto automatisch ingeschakeld. Op basis van wegverloop en geografische gegevens van de geplande route schakelt de PEO-functie tussen elektrische aandrijving en conventionele aandrijving voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik over de gehele reis. Dit zorgt ook voor een minimale uitstoot in stedelijke gebieden.

EXTRA ONDERSTEUNING

Jaguar I Pace car charging close up view

OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis of op uw bestemming op te laden.

JDX car charging application in device

INSTELLEN

Om het meeste uit de belangrijkste functies en mogelijkheden van uw auto te halen, maakt u eerst verbinding met het infotainmentsysteem en stelt u bediening op afstand via uw smartphone in.