5 JAAR GEMOEDSRUST

Al onze modellen hebben voortaan standaard vijf jaar garantie met een maximum van 150.000 km* en een abonnement van vijf jaar op InControl Remote.

X260 door console

5 JAAR GARANTIE

Iedere nieuwe Jaguar, die door een officiële en in Nederland gevestigde Jaguar dealer wordt geleverd, heeft vijf jaar volledige fabrieksgarantie met een maximum van 150.000 km. Gedurende deze periode worden defecten als gevolg van productiefouten in materialen of fabricage gratis gerepareerd of vervangen, en ongeacht of de auto gedurende de garantieperiode een andere eigenaar heeft gekregen. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

JAGUAR F-PACE INTERIOR DETAILS

5 JAAR INCONTROL REMOTE-ABONNEMENT

Maak uw leven gemakkelijker wanneer het er op aankomt. InControl Remote biedt een slimme combinatie van optimale pechhulp, automatische noodoproepen en de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld contact met uw auto op te nemen.

ONTWIKKELD OM UW JAGUAR IN TOPCONDITIE TE HOUDEN

Jaguar F-Pace Exhaust Features

DE BESTE SERVICE, GEGARANDEERD

Waarheen uw reis ook voert, uw Jaguar is altijd welkom bij onze dealers voor service en onderhoud; uitgevoerd door Jaguar experts en altijd met gebruik van originele onderdelen. Zo houden wij uw Jaguar 100% Jaguar.

Jaguar Car Wheel Details F-Pace

JAGUAR ASSISTANCE

Wat er ook gebeurt en waar in Europa u ook bent: u kunt gedurende 3 jaar vertrouwen op de pechhulp van Jaguar Assistance. Bovendien kan Jaguar Assistance elk jaar gratis worden verlengd wanneer u het regulier onderhoud door een erkend Jaguar dealer laat uitvoeren en de auto jaarlijks een Zomer- of Wintercheck krijgt.

Jaguar F-Pace back side red light features

WERELDWIJD TOONAANGEVENDE DEKKING

Onze auto’s zijn gebouwd voor een lange levensduur en bieden in de auto-industrie toonaangevende garanties: 3 jaar garantie op de lak, 6 jaar anti-corrosie-garantie, 8 jaar met een maximum van 160.000 km op de hoogspanningsaccu’s van onze elektrische modellen (I-PACE), 6 jaar met een maximum van 100.000 km op de aandrijvingsaccu’s van onze plug-in hybrides (E-PACE en F-PACE PHEV).

* Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over alle aspecten van de garantie op uw auto.