Skip primary navigation

F‑PACE

Onze luxe performance SUV combineert sportieve handling en prachtig design met praktische functionaliteit en efficiency.

TIK EN ONTDEK

VANAF

€ 57.580

 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 126 voor handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 134 voor automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
 • Vanaf 4,8 met handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 5,1 met automatische transmissie
 • GECOMBINEERDE CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 126 voor handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 134 voor automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
 • Vanaf 4,8 met handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 5,1 met automatische transmissie

De F-PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F-PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F‑PACE

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

DOOR DE F-TYPE GEÏNSPIREERD DESIGN

SPORTAUTO-DNA

De F-PACE is geïnspireerd door de F-TYPE en is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. De F-PACE geeft een nieuwe invulling aan de energie, kracht en pure vormen van de F-TYPE.

BEKIJK EXTERIEUR

Play Video

F-PACE SVR

De F-PACE SVR is de belangrijkste evolutie van de bekroonde F-PACE. Hij is ontworpen en technisch ontwikkeld door de experts van Special Vehicle Operations en met zijn 5.0 liter V8-motor is hij Jaguar's meest opwindende en alerte F-PACE ooit. Blijf op de hoogte en wij informeren u over het laatste nieuws over de F-PACE SVR.

 • ACCELERATIE
 • 0-100km/h in 4,3 seconden
 • TOPSNELHEID
 • 283 km/h

Play Video

PRESTATIES

VERMOGEN EN EFFICIENCY

Bekijk het uitgebreide motorenprogramma van de Jaguar F‑PACE. Het omvat de alerte 184 kW (250 pk) 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor, een nieuwe, sterkere 220 kW (300 pk) 2.0 liter viercilinder turbo benzinemotor en de zeer krachtige 279 kW (380 pk) 3.0 liter V6 Supercharged benzine. De F‑PACE is nu ook beschikbaar met een breder programma dieselmotoren, zoals de efficiënte 120 kW (163 pk) 2.0 liter viercilinder turbodiesel, waarmee een brandstofverbruik mogelijk is van 4,8 l/100 km en een gecombineerde CO2- emissie van slechts 126 g/km.*

* Brandstofverbruik/emissiecijfers kunnen variëren afhankelijk van de bandenmaat.

De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

IMAGE_WRAPPER_Practicality_FP_17MY_158_GBL_desktop_1366x769.jpg

FUNCTIONALITEIT

FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

De F-PACE heeft een toonaangevende bagageruimte in zijn klasse, met een inhoud van 650 liter* en een 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbank.

* Onder de hoedenplank wanneer de auto is uitgerust met Jaguar Tyre Repair System. 508 liter met ruimtebesparend reservewiel. 463 liter met volwaardig reservewiel.

TECHNOLOGIE

INTERIEURTECHNOLOGIE

De F-PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurderondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

BEKIJK INTERIEURTECHNOLOGIE

BENZINE OF DIESEL?

Door veranderingen in wetgeving en zorgen over de volksgezondheid en de transparantie van emissietests, vragen veel mensen zich af hoe schoon dieselmotoren zijn en of een dieselmotor de juiste keuze is voor hen. De huidige dieselmotoren behoren tot de schoonste die ooit zijn geproduceerd en wij werken voortdurend om ze nog schoner te maken.

MEER INFORMATIE
E PACE awarded maximum 5 Star rating in Euro NCAP 2017 safety tests

EURO NCAP-SCORE VAN VIJF STERREN

De F-PACE heeft een Euro NCAP-score van vijf sterren behaald. Hoge scores voor bescherming van volwassen inzittenden, bescherming van kinderen in de auto en voetgangersbescherming bevestigen dat de F-PACE een van de veiligste auto's in zijn klasse is. 

De combinatie van actieve en passieve veiligheidsmaatregelen omvat standaard functies en systemen, inclusief Autonomous Emergency Braking met Pedestrian Detection en opties voor bestuurdersondersteuning, zoals Lane Keeping Assist en Driver Condition Monitoring.

BEZOEK DE EURONCAP SITE

F-PACE FOR BUSINESS

De F-PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van praktische functionaliteit, indrukwekkende efficiency en markante, sportieve stijl.

De lichtgewicht carrosserieconstructie, toonaangevende aërodynamica en low friction-technologieën dragen bij aan zijn lage verbruikscijfers en CO2-emissies - en resulteren daarmee in concurrerend lage eigendomskosten (TCO - Total Cost of Ownership).

Verder biedt hij alle ruimte die u nodig hebt voor werk en privé. Daarmee is de F-PACE de perfecte aanwinst voor elk wagenpark.

BEKIJK DE F-PACE ALS ZAKENAUTO
IMAGE_WRAPPER_F-Pace_Range_FP_17MY_091_GBL_SIGNPOST_desktop_683x340.jpg

HET F-PACE PROGRAMMA

Bekijk het F-PACE programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, stijl en praktische functionaliteit.

KIES UW F-PACE UITVOERING

JAGUAR CARE

Jaguar rijden met complete gemoedsrust

De F-PACE wordt standaard aangeboden met een garantie van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief drie jaar regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de F-PACE tot de laagste in zijn klasse.

MEER INFORMATIE
IMAGE_WRAPPER_17MY_FPACE_JT1-PURE_LKH_LIGHTWEIGHTSPOKE-WHEELS_ITEMGRID-desktop_640x318.jpg

F-PACE PURE

De essentie van de F-PACE Krachtige prestaties, wendbare handling en praktische functionaliteit.

Prijzen vanaf: € 57.580

IMAGE_WRAPPER_17MY_FPACE_JT2-PRESTIGE_MEN_LIGHTWEIGHTSPOKE-WHEELS_ITEMGRID-desktop_640x318.jpg

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig vervaardigd interieur, inclusief lederen bekleding.

Prijzen vanaf: € 61.130

IMAGE_WRAPPER_17MY_FPACE_JT5-PORTFOLIO_NAK_VORTEX-WHEELS_ITEMGRID-desktop_640x318.jpg

F-PACE PORTFOLIO

Het toppunt van F-PACE luxe - elegant, verfijnd en uitgerust met baanbrekende technologie.

Prijzen vanaf: € 65.180

IMAGE_WRAPPER_17MY_FPACE_JT3-RSPORT_CAH_BIONIC-WHEELS_ITEMGRID-desktop_640x318.jpg

F-PACE R-SPORT

Assertief-sportieve stijl met een sportieve exterieurafwerking en speciale sportstoelen.

Prijzen vanaf: € 63.830

IMAGE_WRAPPER_17MY_FPACE_JT4-S_JBM_BLADE-WHEELS_ITEMGRID-desktop_640x318.jpg

F-PACE S

Kies voor krachtige sport-prestaties uit een 3,0 liter 300 pk V6 twin turbodiesel of een 3,0 liter 380 pk V6 Supercharged benzinemotor.

Prijzen vanaf: € 95.450