De auto's die worden getoond in de video's op deze site zijn niet altijd volgens de laatste specificaties. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over de nieuwste specificaties.

De F‑PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F‑PACE is door‑en‑door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F‑PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin.

BEKIJK HET EXTERIEUR VAN DE F‑PACE

enable.javascript.txt

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F‑PACE

enable.javascript.txt

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

ALLES VOOR PRESTATIES

Special Vehicle Operations (SVO) heeft het exterieurdesign van de F‑PACE opnieuw vormgegeven, om zo bij te dragen aan de uitzonderlijke en opwindende prestaties. De F‑PACE SVR is de belangrijkste evolutie ooit van de bekroonde F‑PACE.

/

EDITIONS

BELANGRIJKE KENMERKEN

 • Jaguar F-PACE in blue driving along a bridge.

  SPORTAUTO-DNA

  De F‑PACE is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. U kunt de F‑PACE nu beleven zoals SVO het heeft bedoeld. De aërodynamisch verbeterde kenmerken van de F‑PACE SVR, zoals een nieuwe voorbumper en bredere spoiler-motorkaplouvres, duiden op zijn enorme vermogen.

 • Jaguar F-PACE interior rear seats.

  FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

  De F‑PACE heeft een in zijn klasse toonaangevende bagageruimte, met een inhoud van 650 liter1 en een veelzijdige, gedeeld (40:20:40) neerklapbare achterbank.

 • VERMOGEN EN EFFICIENCY

  De motoren voor de F‑PACE, inclusief de nieuwe 550 pk 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor2, zorgen samen met de Lightweight Aluminum Architecture voor raffinement, efficiency en opwindende prestaties.

 • Jaguar F-PACE InControl touchscreen.

  INTERIEURTECHNOLOGIE

  De F‑PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurdersondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, Touch Pro, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

JAGUAR RIJDEN MET COMPLETE GEMOEDSRUST

De F‑PACE wordt standaard aangeboden met een garantie van drie jaar of 100.000 km en inclusief drie jaar regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de F‑PACE tot de laagste in zijn klasse.

/

F‑PACE ALS ZAKENAUTO

De F‑PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van dagelijks gebruiksgemak, efficiency en een opvallende, sportieve stijl.

De technologieën voor lage inwendige wrijving, lichtgewicht carrosseriestructuur en geavanceerde aërodynamica van de F‑PACE dragen bij aan de lage CO2-emissies en het uitzonderlijk lage brandstofverbruik, wat op zijn beurt zorgt voor lage totale eigendomskosten.

Daarnaast biedt de F‑PACE alle ruimte die u nodig hebt voor alle aspecten van uw zakelijke en privéleven. De F‑PACE is de perfecte aanvulling op elk wagenpark.

/

HET F‑PACE PROGRAMMA

Bekijk het F‑PACE programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, stijl en praktische functionaliteit.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


1Onder de hoedenplank en wanneer de auto is uitgerust met het Jaguar Tyre Repair System. 508 liter met ruimtebesparend reservewiel. 463 liter met volwaardig reservewiel.


2Alleen beschikbaar voor de F‑PACE SVR.


Bekijk hier F-PACE WLTP-waarden.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.