UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

KIES UW UITVOERING

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC S

– 19" lichtmetalen velgen
– LED-koplampen met signature-dagrijverlichting
– Interieurafwerking in Engine Spin aluminium
– 12-voudig elektrisch verstelbare sportstoelen in DuoLeather met memoryfunctie voor de bestuurdersstoel en 2-voudig handmatig verstelbare hoofdsteunen
– Pivi Pro1 met 11,4" touchscreen en Online Pack3
– Digital Driver Display

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC SE

– 20" lichtmetalen velgen
– Black Exterior Pack
– 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare sportstoelen met memoryfunctie voor de bestuurdersstoel, bekleding in DuoLeather en 2-voudig handmatig verstelbare hoofdsteunen
– Configureerbare interieurverlichting
– Meridian™ audiosysteem
– Blind Spot Assist Pack

JAGUAR F‑PACE R‑DYNAMIC HSE

– 21" lichtmetalen velgen
– Interieurafwerking in Satin Charcoal Ash houtfineer
– 16-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen in Windsor leder met massage- en memoryfunctie en 2-voudig handmatig verstelbare hoofdsteunen
– Hemelbekleding in Suedecloth
– Metalen dorpellijsten met verlichting en Jaguar woordmerk
– Driver Assist Pack

JAGUAR F‑PACE 400 SPORT

– 22" lichtmetalen velgen
– Black Exterior Pack en roof rails in Black
– Adaptive Dynamics en Configurable Dynamics
– 14-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie en bekleding in Windsor leder, met Monogram-perforaties
– Metalen dorpellijsten met verlichting en Jaguar woordmerk
– Driver Assist Pack

JAGUAR F‑PACE SVR

– 21" lichtmetalen velgen in Diamond Turned Finish
– V8-motor
– SVR-exterieuruitvoering
– 14-voudig elektrisch verstelbare en koel-/verwarmbare Performance-voorstoelen met memoryfunctie en bekleding in Suedecloth en Windsor leder, met Monogram-perforaties
– Driver Assist Pack

EXTERIEURDESIGN

Pixel LED-koplampen (optie) met signature-dagrijverlichting zorgen voor een nog beter zicht. Adaptive Front Lighting optimaliseert de lichtbundel op basis van snelheid, locatie en het weer.

De motorkap omlijst een grille die is geïnspireerd door ons kenmerkende monogrampatroon. Details zoals de powervents met leaper verlenen de Jaguar F-PACE een nog krachtigere uitstraling.

Het achterklepdesign van de F-PACE vormt een kader voor de LED-achterlichten met nog grotere lichtopbrengst, ranke, dubbele chicane-elementen en horizontale 3D-lenzen.

INTERIEURDESIGN

De Jaguar F-PACE is beschikbaar met Sport- en Performance-stoelen (optie), met bekleding in Windsor leder met Monogram-perforaties. Sportstoelen kunnen worden uitgebreid met een massagefunctie.

Met DuoLeather of leder beklede oppervlakken zijn beschikbaar in meerdere kleuren en in combinatie met verschillende houtfineren.

De draaiknoppen voor de temperatuurregeling zijn uitgevoerd in Noble Chrome en voorzien van gegraveerde Monogram-details. Premium interieurverlichting biedt een keuze uit 30 verschillende kleuren.

JAGUAR F-PACE ELECTRIC HYBRID 

SPECIFICATIES

LAADTIJD 0-80% VANAF

30

minuten*

BRANDSTOFVERBRUIK VANAF

1,6

L/100km††

EMISSIES VANAF

37

g/km††

EV-ACTIERADIUS TOT

65

km††‡

HOOGTEPUNTEN

Alle Jaguar F-PACE-motoren worden gecombineerd met een achttraps automatische transmissie, All Wheel Drive en Configurable Dynamics (optie).

Boordevol intuïtieve en alert reagerende technologieën, waaronder het Pivi Pro1-infotainmentsysteem en Amazon Alexa, met een scala aan functies voor spraakbediening.

De bagageruimte van de Jaguar F-PACE biedt een toonaangevende 1.842 liter2 bruikbare ruimte en intelligente veiligheidsvoorzieningen.

JAGUAR F-PACE SVR

BLIJF ONTDEKKEN

JAGUAR F-PACE UITVOERINGEN

Alle uitvoeringen vindt u hier.

SPECIFICATIES

Ontdek de fijnste details.

FOTOGALERIJ

Bekijk de foto's van de Jaguar F-PACE.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2De bruto inhoud geldt als standaard in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof. Inhoud gemeten tot aan de hemelbekleding met neergeklapte achterbank. De configuratie en totale bagageruimte kunnen variëren afhankelijk van de uitvoering, aandrijflijn en markt, en of er een volwaardig dan wel een ruimtebesparend reservewiel aanwezig is.

3Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteit is afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.
Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.