LICHTEND VOORBEELD

Een ontwerp dat u in de schijnwerpers zet. Technologie die u verder laat zien.

ALERTE WENDBAARHEID

Intelligente technologieën die reageren op u en op de weg voor u.

KRACHTIGE PRESTATIES

Een plug-in hybrid (PHEV) met compromisloze prestaties.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-PACE

KRACHTIGE PROPORTIES

Het zorgvuldig vervaardigde exterieur, met weloverwogen details, presenteert een imposant silhouet.

Jaguar F-Pace exterior details

NAUWKEURIGE PRESTATIES

Kies uit een reeks high-performance motoren, gecombineerd met intelligente rijtechnologieën.

JAGUAR F-TYPE INTERIOR AUTOMATIC GEAR DETAILS

INSTINCTIEVE INVENTIVITEIT

Naadloze connectivity tijdens elke rit, aangevuld met een scala aan comfort- en veiligheidsfuncties. 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard met abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. 

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde functionaliteit van Alexa is afhankelijk van Smart Home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.
 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.