Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

DE NIEUWE F‑TYPE

Krachtig, wendbaar en onmiskenbaar onderscheidend. Een echte Jaguar sportauto.

TIK EN ONTDEK

VANAF

€71.620

  • ACCELERATIE
  • 0-100km/h in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/h
  • ACCELERATIE
  • 0-100km/h in 3,7 seconden
  • TOPSNELHEID
  • 322 km/h

Ontdek het nieuwste in een gedistingeerde bloedlijn. Het F-TYPE programma omvat sportauto's die alleen Jaguar kan creëren, met moeiteloze prestaties en exacte, wendbare handling, in combinatie met raffinement en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Het programma bevat nu de meest geavanceerde en efficiënte motor ooit in een F-TYPE: een 300 pk 2.0 liter viercilinder Ingenium turbo benzinemotor. Nieuwe bestuurderondersteunende systemen zijn nu beschikbaar, waarmee uw veiligheid tijdens elke rit nog verder kan worden verbeterd.

Een vernieuwd interieur met nieuwe, rank vormgegeven stoelen biedt meer comfort en stijl. In het hart van het interieur biedt ons Touch Pro infotainmentsysteem van de nieuwste generatie connectivity en entertainment als nooit tevoren.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F‑TYPE

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

COUPÉ OF CONVERTIBLE

De F‑TYPE is beschikbaar als Coupé en Convertible. Elk heeft zijn eigen, unieke karakter, maar beide bieden opwindende prestaties, state-of-the-art handling en een ongeëvenaarde op de bestuurder gerichte rijbeleving.

JAGUAR POWER

Het hart van elke F‑TYPE wordt gevormd door een krachtige, uiterst geavanceerde benzinemotor die een hoog koppel levert bij elk toerental.

THE SOUND OF SPEED

Het design en de sound van de exceptionele F‑TYPE SVR zijn absoluut uniek.

TOUCH PRO

Touch Pro is het meest geavanceerde en snelst reagerende infotainmentsysteem dat wij ooit hebben ontworpen, en is standaard op elke F‑TYPE.

F‑TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Een unieke combinatie van assertief design en exceptionele dynamiek maken de F‑TYPE 400 SPORT tot een ware 'special edition'. Zijn naam dankt hij aan het vermogen van de 3.0 liter V6 Supercharged motor met 400 pk die alleen in dit model te vinden is.

Jaguar F-TYPE Convertible and Coupe parked next to a Yatch

ONTDEK HET PROGRAMMA

Ontworpen voor puur rijplezier: de technische superioriteit van de F‑TYPE verschaft hem een omvang van capaciteiten die aansluit op de wensen van elke bestuurder en de eigenschappen van elke weg.

F-TYPE COUPÉ F-TYPE CONVERTIBLE