EEN ODE AAN PRESTATIES

De laatste Jaguar V8 is een sportieve SUV die zijn gelijke niet kent.

SPECIFICATIES F-PACE SVR 575 EDITION

MOTOR

5.0

liter

MAXIMUM VERMOGEN

575

pk

423 kW

MAXIMUM KOPPEL

700

Nm

0-100 KM/H

4,0

seconden

EEN VERFIJND RIJGEDRAG

Met een geavanceerde Electronic Vehicle Architecture (EVA 2,0), opnieuw afgestemde handling- en gaskleprespons, en de nieuwe Dynamic Launch-functie biedt de F-PACE SVR 575 Edition uitzonderlijke prestaties.

VOLLER GELUID

Beleef het scherpe, bulderende gegrom van de F-PACE SVR 575 Edition met het Variable Valve Active Exhaust System.

EXTERIEURDESIGN

Grotere luchtinlaten, motorkaplouvres, powervents en achterspoiler verlagen de luchtweerstand voor een betere handling.

INTERIEURDESIGN

Performance-voorstoelen en individuele Performance-zitplaatsen achterin met bekleding in Semi-Aniline leder, nieuw stuurwiel en intuïtief Pivi Pro-infotainmentsysteem.

BLIJF ONTDEKKEN

New SVR Logo

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Het allerbeste van Jaguar.

Jaguar F-PACE

JAGUAR F-PACE UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

††Bekijk WLTP-waarden
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel op een standaardroute.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.