CASTROL EDGE PROFESSIONAL

EXCLUSIEF AANBEVOLEN DOOR JAGUAR

Omdat Castrol® Jaguar's wereldwijde partner is op het gebied van smeermiddelen, begint elke Jaguar motor zijn leven met Castrol olie. Dit betekent ook dat Jaguar klanten erop kunnen rekenen dat bij het onderhoud aan hun auto deze zelfde hoogwaardige olie wordt gebruikt.

Jaguar I-Pace Castrol engine oil

BESCHIKBAAR BIJ UW JAGUAR DEALER

Al in 1989 werkten Jaguar en Castrol samen aan de smeermiddelen voor de 24 Uur van Le Mans. Castrol is inmiddels meer dan 11 jaar Jaguar's officiële partner op het gebied van smeermiddelentechnologie en is onze leverancier van specifieke Castrol Professional olie en andere smeermiddelen. Gezamenlijk is een uitgebreid programma producten ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de eisen van Jaguar. Castrol EDGE® Professional wordt exclusief aanbevolen door Jaguar.

Jaguar Petrol 3L Engine V6

GEZAMENLIJK ONTWIKKELD OM DE JUISTE OLIE VOOR UW MOTOR TE ONTWERPEN

Ingenieurs van Jaguar en specialisten van Castrol hebben nauw samengewerkt om smeermiddelen te ontwikkelen die speciaal zijn ontworpen voor Jaguar motoren. Deze gezamenlijke ontwikkeling betekent dat Castrol Professional oliesoorten uitgebreid zijn getest in Jaguar motoren tijdens hun ontwikkelingsfase. Dit heeft geholpen om beide technologieën te optimaliseren, met als resultaat uitstekende prestaties, lager brandstofverbruik en minder CO2-emissies.

Castrol oil banner

ONZE STERKSTE OLIE IS TITANIUM-STERK

Castrol EDGE Professional is versterkt met TITANIUM FSTTM, die de sterkte van de oliefilm verdubbelt. Door het voorkomen van oliefilm-afbraak wordt wrijving gereduceerd, waarmee motorprestaties worden gemaximaliseerd. Tot 45 procent sterker* dan de belangrijkste concurrent bij het reduceren van metaal-op-metaal contact. Altijd gereed om het hoge prestatieniveau te leveren dat Jaguar rijders verwachten.

Castrol Edge Professional

's WERELDS EERSTE CO2-NEUTRALE MOTOROLIE

Castrol EDGE Professional is 's werelds eerste, gecertificeerde CO2-neutrale motorolie en elke liter is gecertificeerd CO2-neutraal volgens de strengste wereldwijde normen. In 2014 zal Castrol wereldwijd 200.000 ton CO2 neutraliseren als onderdeel van de emissiereductie-strategie van het merk over de levensduur van de producten. De resterende CO2 die overblijft in Castrol's productieproces wordt gecompenseerd door investeringen in emissiereductie-projecten, zoals herbebossing in Kenia, schone elektriciteitsproductie in China en windmolenparken in New Caledonia.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL BESCHIKBAAR BIJ UW JAGUAR DEALER

Jaguar adviseert uitsluitend Castrol EDGE Professional olie, die is ontwikkeld om uw motor perfect aan te vullen en de prestaties te optimaliseren. Castrol EDGE Professional is beschikbaar bij Jaguar dealers.

* In Castrol's 'variable speed Fluid Strength Test' gaf Castrol EDGE Professional met TITANIUM FSTTM tot 45% minder metaal-op-metaal contact dan smeerolie van een belangrijke concurrent. Producten die 61% vertegenwoordigden van ons verkoopvolume in 2012 werden getest.