HET SPANNENDE NIEUWE HOOFDSTUK IN
ONS GRAN TURISMO-VERHAAL

Een topsnelheid van 410 km/h, een aërodynamisch design dat tot in de perfectie is verfijnd en toonaangevende technologie definiëren de Jaguar Vision Gran Turismo SV – onze nieuwste volledig elektrische virtuele raceauto, die is ontwikkeld voor Gran Turismo en is gebouwd als grootschalige ontwerpstudie.

De nieuwe Vision GT SV is ontworpen als de ultieme virtual endurance-racer, waarbij het unieke, volledig elektrische aandrijfsysteem is ontwikkeld door dezelfde Jaguar Racing engineers achter zowel de eerste Vision GT Coupé als achter de zes Formule E-seizoenen van de Jaguar I-TYPE.

Het design van de nieuwe Vision GT SV om gamers een nog intensere race-ervaring te bieden, was de taak van het Jaguar SV engineering team.

0-96 KM/H
 

1,65

seconden

De acceleratie van een volbloed Jaguar sportauto

TOPSNELHEID
 

410

km/h

Getallen die passen bij de ultieme elektrische endurance-racer

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR KOPPEL

3.360

Nm

Intelligente All Wheel Drive en Torque Vectoring zorgen voor een nog grotere wendbaarheid en controle

MAX. VERMOGEN
 

1.400

kW

Vier elektromotoren worden gevoed door een state-of-the-art lithium-ion-accupakket van 100 kWh

DE ULTIEME VIRTUELE RIJBELEVING

De nieuwe Vision GT SV is volledig ontwikkeld in de virtuele wereld, waarbij de aërodynamica is geoptimaliseerd, getest en gevalideerd met geavanceerde simulatietools. Vanwege de toename in vermogen en koppel van de vier elektromotoren van de nieuwe Vision GT SV, in vergelijking met de drie motoren van zijn voorganger, genereert hij een geluid dat nog krachtiger en onderscheidender is.

Het is een authentieke, maar futuristische Jaguar.