UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

RIJFUNCTIES

InControl omvat verschillende bestuurdersondersteunende functies (standaard en optie), die u helpen om uw Jaguar optimaal te gebruiken en zo veilig mogelijk te rijden, ongeacht uw bestemming. Raadpleeg uw dealer om te ontdekken wat de beste opties voor u zijn.

EMERGENCY BRAKING

Emergency Braking kan botsingen met voetgangers, fietsers of andere voertuigen helpen voorkomen. Het systeem waarschuwt voor een mogelijke botsing en activeert automatisch de remmen indien er geen actie wordt ondernomen.

LANE KEEPING ASSIST

Lane Keeping Assist detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten de rijstrook dreigt te komen en zorgt voor tegenstuur om u subtiel terug te leiden.

jaguar showing blind spot assist

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist1 helpt u om veiliger van rijstrook te wisselen. In de buitenspiegel gaat een waarschuwingslampje branden als het systeem een ander voertuig in uw dode hoek detecteert. Het systeem zorgt voor nauwkeurig berekend tegenstuur om uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan te leiden.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION MET ADAPTIVE SPEED LIMITER

Toont duidelijk snelheidslimieten en inhaalverboden op het instrumentenpaneel of in het Head-Up Display (optie). Als Adaptive Speed Limiter actief is, past dit systeem met behulp van Traffic Sign Recognition2 uw snelheid overeenkomstig aan.

DRIVER CONDITION MONITORING

Driver Condition Monitoring detecteert, door het evalueren van uw stuurbewegingen en uw gebruik van gas- en rempedaal, wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u bijtijds via een melding om een pauze te nemen.

REAR COLLISION MONITOR

De Rear Collision Monitor detecteert wanneer een achteropkomend voertuig niet remt en een potentieel botsrisico vormt. Het systeem probeert vervolgens de naderende bestuurder te waarschuwen door de alarmknipperlichten automatisch te laten knipperen, zodat de bestuurder bijtijds kan remmen.

PARKEERFUNCTIES

Deze functies helpen u om uw Jaguar in de kleinste parkeerplekken te parkeren. Raadpleeg uw dealer om te ontdekken wat de beste opties voor u zijn.

PARK DISTANCE CONTROL VÓÓR EN ACHTER

Maakt manoeuvreren nog gemakkelijker. Als u de achteruitversnelling selecteert of PDC handmatig inschakelt, worden sensoren in de vóór- en achterbumper automatisch geactiveerd. Terwijl u parkeert, geven beelden op het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links en rechts komt. Vooral handig bij het achteruit wegrijden uit een parkeervak.

CLEAR EXIT MONITOR

Clear Exit Monitor helpt achterpassagiers veilig uit te stappen, door hen te waarschuwen voor naderend gevaar zoals passerende auto's en fietsers, via een waarschuwingslampje in de portiergreep.

CONFIGUREREN

Creëer uw perfecte Jaguar met onze configurator.

JAGUAR F-PACE

Praktische en efficiënte performance SUV vol luxe.

JAGUAR E-PACE

Jaguar's eerste compacte SUV biedt een unieke combinatie van prachtig design, wendbare handling en dynamisch rijgedrag.

JAGUAR I-PACE

Maak kennis met de eerste volledig elektrische performance SUV van Jaguar.

JAGUAR F-TYPE

Een opwindende, pure Jaguar sportauto.

JAGUAR XE

De meest geavanceerde, efficiënte en verfijnde sportsedan die jaguar ooit heeft gebouwd.

JAGUAR XF

Moeiteloze prestaties, aangenaam rijplezier.

1Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto een ander voertuig in de dode hoek detecteert, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een botsing te voorkomen.

2Alleen beschikbaar i.c.m. Pivi Pro.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.