MODELLEN

Een reeks unieke kenmerken bepalen de 'look and feel' van elke uitvoering.

UITVOERINGEN

Elke uitvoering biedt specifieke extra uitrusting en exclusieve functies.

SV

Exclusiever qua design en personalisering.

KIES UW UITVOERING

F-PACE R-DYNAMIC S 90TH ANNIVERSARY EDITION

Prijs vanaf

€ 88.854

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

F-PACE R-DYNAMIC SE 90TH ANNIVERSARY EDITION

Prijs vanaf

€ 93.754

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

F-PACE R-DYNAMIC HSE 90TH ANNIVERSARY EDITION

Prijs vanaf

€ 98.254

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

F-PACE 400 SPORT

Prijs vanaf

€ 147.495

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

F-PACE SVR 575 EDITION

Prijs vanaf

€ 197.434

SPECIFICATIES

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-Pace

F-PACE SVR 575 EDITION

JAGUAR's ultieme performance-SUV.

 

Jaguar F-Pace exterior details

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

 

Jaguar X761

ONTDEK

Ongeëvenaarde prestaties met kenmerkend Jaguar design.

Neon effect shown in the forest

ELECTRIC HYBRID

Meer informatie over geëlektrificeerde modellen.

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar retailer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid van toepassing. Inclusief 1-jarig abonnement dat na de aanloopperiode kan worden verlengd.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ voor meer informatie.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar retailer geadviseerde aanloopperiode. De Jaguar Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

6Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een botsing te voorkomen.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw retailer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar retailer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.
Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.
Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.