UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

REMOTE ESSENTIALS EN REMOTE PREMIUM

Remote Essentials en Remote Premium zijn compatible met de meeste Android- en Apple iOS-smartphones, en dankzij de app InControl Remote kunt u via elke dataverbinding vanaf overal ter wereld communiceren met uw Jaguar.

Jaguar F-TYPE 20" Alloy wheels

Als u kiest voor Remote Essentials of Remote Premium, kunt u op uw smartphone informatie ontvangen over de staat en status van uw Jaguar, terwijl u er op afstand mee communiceert.

  • U kunt op afstand de gegevens van uw auto bekijken via Vehicle Status Information; van het brandstofniveau tot de status van portieren en ruiten
  • Houd uw onkosten in de gaten met Journey History
  • Stel voorafgaand aan een rit de perfecte interieurtemperatuur in met de interieurvoorverwarming
  • Vind uw Jaguar snel terug op een druk parkeerterrein met Remote Beep & Flash
  • Vergrendel uw auto op afstand met Remote Lock & Unlock

Afhankelijk van de gekozen optie kunt u met deze diensten de portieren ver- en ontgrendelen, de auto voorverwarmen of -koelen via climate control*, uw Jaguar sneller terugvinden met Beep & Flash, en nog veel meer.

Remote Essentials is bijna altijd standaard, maar vraag dit na bij uw dealer. Remote Premium maakt deel uit van de opties Connect en Connect Pro. U dient te beslissen of u Remote Premium wilt aanschaffen als onderdeel van een Connectivity Pack.

Zowel Remote Essentials als Remote Premium omvatten:

VOERTUIGSTATUS INFORMATIE
Controleer huidige tankinhoud en actieradius, alsmede de status van portieren, ruiten en sloten. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone.

VOERTUIGSTATUS OVERZICHT
U kunt onderhoudsproblemen bekijken, zoals lage vloeistofpeilen, en advies krijgen over wat te doen.

RITGESCHIEDENIS
Deze inschakelbare functie kan uw gereden ritten automatisch registreren, inclusief uw route en statistieken van gereden kilometers. Deze informatie kan per e-mail worden geëxporteerd voor uw kilometeradministratie of onkostendeclaraties, en kan worden geïmporteerd in een Excel-spreadsheet.

X260 door console

REMOTE CLIMATE CONTROL
Bereid uw Jaguar voor door van tevoren de temperatuur in te stellen, zodat u en uw passagiers al direct bij het instappen van nog meer comfort kunnen genieten. De functie wordt ingeschakeld door op afstand de motor te starten.*

REMOTE BEEP & FLASH
Deze functie schakelt de alarmknipperlichten en het dimlicht van uw Jaguar in en geeft via een beschaafd geluidssignaal aan waar uw auto zich bevindt op een drukke parkeerplaats.

REMOTE LOCK & UNLOCK
Vergrendel of ontgrendel uw portieren op afstand met een druk op de knop. Druk gewoon op de toets ‘vergrendelen’ op het scherm 'Beveiliging auto' van de InControl Remote smartphone-app om de portieren te vergrendelen, het alarm in te schakelen, de buitenspiegels in te klappen en de ruiten te sluiten. Druk op de toets ‘ontgrendelen’ om de buitenspiegels uit te klappen, het dimlicht in te schakelen en de alarmknipperlichten tweemaal te laten knipperen.

REMOTE ALARM RESET
U ontvangt een waarschuwing op uw smartphone als uw autoalarm afgaat, zodat u dit indien nodig kunt resetten.

WAKE-UP-FUNCTIE
Om batterijvermogen te sparen, worden bepaalde niet-essentiële functies van Remote uitgeschakeld wanneer u uw Jaguar 4 dagen niet gebruikt.

Daarom kunt u, wanneer u na deze periode deze diensten wilt blijven gebruiken, een 'wekker' instellen die functies zoals de interieurvoorverwarming en ver-/ontgrendelingsfuncties opnieuw activeert.

De functies van de Remote smartphone-app worden automatisch opnieuw geactiveerd wanneer u de volgende keer met uw Jaguar rijdt.

*Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Jaguar dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.