JAGUAR CLUB

Jaguar is meer dan een auto: Jaguar is een grenzeloze ervaring. En omdat we er zeker van willen zijn dat u zo veel mogelijk ervaringen beleeft, is er de Jaguar Club : daarmee geniet u als Jaguar eigenaar van uitzonderlijke promoties, aanbiedingen en extra’s. Als kers op de taart zoeken we voortdurend naar unieke events en reiservaringen om nóóit te vergeten.

/

EXCLUSIEVE PRIVILEGES, OP MAAT VOOR UW AUTO EN UW LIFESTYLE

Ons gevarieerde en steeds veranderende aanbod bestaat uit vier categorieën die uw keuze vergemakkelijken: Travel & Lifestyle, Shopping & Service, Events & Entertainment en Jaguar Experience. Met een maandelijkse Jaguar Club E-newsletter brengen wij u op de hoogte van alle nieuwe, en vooral, niet te missen deals.

U kunt hierbij denken aan een speciaal op maat gemaakt arrangement bij Pure C, dineren in Restaurant Rijks met rondleiding door het Rijkmuseum. Een tennisclinic met ambassadeur, en Captain van het Nederland Davis Cup team, Paul Haarhuis. Kunstuitleen op maat of een Jaguar Ice Drive Experience in Lapland. Een kleine greep uit de diversiteit van het aanbod dat u op de Jaguar Clubwebsite tegenkomt.

/

WORDT U LID?

De Jaguar Club wil er zijn voor alle rijders. Daarom zijn ook eigenaars van een tweedehands Jaguar of van een Jaguar die in het buitenland gekocht is, welkom. De auto mag dus bijvoorbeeld ook bij een particulier gekocht zijn. Interesse? Klik dan snel op de link hieronder: dan bent u meteen aan boord van de Jaguar Club.

/