LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

HOE HET WERKT

Jaguar Initial Deposit Euro Icon

AANBETALING

Kies het bedrag dat u wilt aanbetalen voor uw Jaguar. Een hogere aanbetaling resulteert in een lager maandbedrag.

Jaguar Monthly Repayment Euro icon

MAANDBEDRAG

Gedurende de looptijd van uw overeenkomst betaalt u een vast maandbedrag.

Jaguar Final Pay2 Euro Icon

UW OVEREENKOMST AFRONDEN

Als u alle betalingen heeft gedaan (inclusief eventuele slottermijn), bent u aan het einde van uw overeenkomst eigenaar van de auto.

Jaguar Initial Deposit Euro Icon

AUTO EN AANBETALING

Kies een Jaguar die bij uw levensstijl past. Bepaal hoeveel u wilt aanbetalen.

Jaguar Tailor Plan Icon

HET BEPALEN VAN DE CONTRACTCONDITIES

Bepaal de looptijd van uw overeenkomst (maximaal 84 maanden) en de eventuele slottermijn.

Jaguar Final Pay2 Icon

VOORDELEN VAN EEN SLOTTERMIJN

Het mogelijk om te financieren met een slottermijn. Deze slottermijn lost u tijdens de loop van het contract niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafwaarde en de slottermijn in maandelijkse termijnen. Dit geeft u meer financiële ruimte! Aan het einde van het contract dient de slottermijn te worden voldaan.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek ons aanbod aan Jaguar en bereken uw maandbedrag middels de calculator.

NUTTIGE INFORMATIE

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN WAT BETREFT HET AANTAL GEREDEN KILOMETERS?

 •     

  Er zit geen minimale of maximale kilometers aan het betaalplan verbonden.

WAT IS DE MINIMALE EN MAXIMALE CONTRACTDUUR?

 •    

  De minimale contractduur bedraagt 12 maanden en de maximale contractduur 84 maanden.

WAT IS HET BELEID VAN JAGUAR TEN OPZICHTE VAN HET INLEVEREN VAN DE AUTO?

 •   

  Het voertuig moet in goede staat zijn, (normale slijtage is acceptabel), binnen de overeengekomen kilometerstand en volledig onderhouden in overeenstemming met de voorwaarden en bepalingen van uw overeenkomst. Voor ultieme gemoedsrust kunt u kiezen voor ons optionele pakket inclusief onderhouds- en servicebeurten en reparaties als onderdeel van uw overeenkomst.
   

  BEKIJK DE HANDLEIDING MET UITLEG OVER EEN GOEDE VOERTUIGSTAAT

MEER FINANCIERINGS-EN LEASEOPTIES 

GENIET VAN MEER FLEXIBILITEIT

Met Multi-option

Pas uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt aanschaffen, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

LEASEN IN PLAATS KOPEN

Met full operational lease

Aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto gewoon bij ons inleveren.

ZAKELIJKE FINANCIERING

Financial lease

Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease, dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen. De looptijd van een Financial Lease contract is mogelijk tussen de 12 en 84 maanden.

ALLES-IN-ÉÉN-OPLOSSING

Private Lease

Alles-in-één-oplossing. Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag middels een automatische incasso.

Jaguar Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam)treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Jaguar Financial Services geeft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Jaguar en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrek . Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt het merk Jaguar onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.

 

Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ierland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.

 

BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt het merk Jaguar onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.