EEN AUDIOBELEVING VAN CONCERTKWALITEIT IN UW JAGUAR

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Innovatieve technologieën bieden u de volle en heldere klanken van een live concert, via het audiosysteem met zijn strategisch geplaatste luidsprekers. Met als unieke opties de TrifieldTM-technologie en Cabin Correction, dat zich aanpast aan de diverse oppervlakken en texturen in uw interieur, laat het Britse audiomerk Meridian†† u het ritme van de muziek voelen, met uitzonderlijke klankdefinitie, kristalheldere hoge tonen en volle, diepe bassen.

Meridian Soound System Speaker

MERIDIAN AUDIOSYSTEEM

Rijden in uw Jaguar terwijl het interieur wordt gevuld met verfijnde klanken, is een van de grootste geneugten des levens. Met tot 14* strategisch geplaatste luidsprekers, 380 Watt en een tweekanaals subwoofer voor volle klanken, biedt het systeem gedetailleerd en helder geluid voor alle inzittenden. Er zijn 2 uitvoeringen beschikbaar, afhankelijk van uw infotainmentsysteem: Touch of Touch Pro.

 

* Het aantal luidsprekers en Watt is afhankelijk van welke Jaguar u kiest. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

Meridain Sound System Speaker on the inside of the car door

MERIDIAN SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Voor de emotionele intensiteit van een live concert in uw Jaguar, heeft het Meridian Surround Sound audiosysteem 825 Watt, 20* luidsprekers voor, achter en opzij, en een tweekanaals subwoofer, naadloos samengebracht met behulp van Trifield-technologie. Trifield is een exclusieve Meridian-technologie die de midden- en surround-kanalen mengt met de kanalen links en rechts om u en uw passagiers een indrukwekkende audiobeleving te bieden.

 

* Het aantal luidsprekers en Watt is afhankelijk van welke Jaguar u kiest. Uw dealer geeft u graag meer informatie.​

Meridian Signature Sound System

MERIDIAN SIGNATURE AUDIOSYSTEEM

Als u uw ogen sluit, waant u zich bij een live concert, zo levensecht en multidimensionaal is het geluid van het Meridian Signature audiosysteem. De Trifield-technologie, die voor het eerst in een auto wordt toegepast, met tot maar liefst 26 luidsprekers en 1.300 Watt, inclusief een tweekanaals subwoofer, vergroot uw gevoel van ruimte in het interieur.

 

* Het aantal luidsprekers en Watt is afhankelijk van welke Jaguar u kiest. Uw dealer geeft u graag meer informatie.

MERIDIAN AUDIOTECHNOLOGISCHE INNOVATIE

DIGITAL SIGNAL PROCESSING

Digital Signal Processing (DSP)-technologie staat aan de basis van elke Meridian-luidspreker. Alle elementen van het audiosysteem komen samen voor een authentieke audiobeleving.

MERIDIAN CABIN CORRECTION

De Cabin Correction-technologie van Meridian analyseert de vorm, akoestiek en resonantiekarakteristieken van het interieur en elimineert al het ongewenste geluid. Door een geavanceerd algoritme klinkt de muziek zoals de artiest het oorspronkelijk heeft bedoeld.

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Voor een rijke audiobeleving die aansluit bij de luxe en het raffinement van een Jaguar, zorgt Meridian Digital Dither Shaping ervoor dat digitale signalen snel en naadloos worden omgezet.

Jaguar Trifield vector illustration

TRIFIELD

Trifield is een exclusieve Meridian-technologie die uw Jaguar vult met authentiek geluid en die de midden- en surround-kanalen perfect met de kanalen links en rechts mengt om een optimale en consistente audiobeleving van concertkwaliteit te bieden.

PARTNERS

Jaguar Meridian sound system

MERIDIAN EN JAGUAR

De samenwerking tussen Meridian en Jaguar resulteert in het allerbeste van Britse luxe en verfijning. Voor een authentieke 3D-audiobeleving in uw Jaguar heeft Meridian unieke technologieën ontwikkeld om muziek onderweg levensecht te laten klinken. Elk element levert een bijdrage, van de technologische innovaties tot de precieze positionering van de luidsprekers in het interieur.

Sound System stylised representation

DE GESCHIEDENIS VAN MERIDIAN

Meridian Audio is in 1977 opgericht in Cambridgeshire, Engeland en creëert in samenwerking met Jaguar hoogwaardige HiFi-audiosystemen. Meridian heeft naam gemaakt met een groot aantal innovaties, waaronder actieve luidsprekers en 's werelds eerste digitale surround sound-processor. Meridian’s audiotechnologie, afgestemd op de unieke interieurambiance van elke Jaguar, garandeert dat Jaguar rijders onderweg kunnen genieten van een verfijnde en authentieke audiobeleving.

Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd. 

††Meridian is het geregistreerde handelsmerk van Meridian Audio Ltd.