TOEKOMSTGERICHT

Een gestroomlijnd design, ontworpen om de luchtweerstand te verminderen.

VOLLEDIG ELEKTRISCH

Bliksemsnelle prestaties. Geen uitlaatemissies.

SPECIFICATIES VOOR ELEKTRISCH RIJDEN

EV-ACTIERADIUS (TOT MAXIMAAL)

470

KM††

Verwachte WLTP-actieradius tot maximaal 470 km.

OPLAADTIJD (VANAF)

8,58

UUR*

Volledig opgeladen met een 11 kW AC-thuislader.

EMISSIES

0

CO2

Geniet van nul uitlaatemissies.

0-100 KM/H

4,8

SECONDEN

Accelereren van 0-100 km/h in 4,8 seconden.

REGENERATIEF REMMEN

Regeneratieve remtechnologie zet de energie die door het remmen wordt gegenereerd om in elektriciteit om de accu bij te laden, waardoor langere ritten mogelijk zijn. Neem de volledige controle door een van de vier JaguarDrive Control-instellingen te selecteren voor prestaties, comfort, efficiency en slechte weersomstandigheden.

GEAVANCEERDE WIELOPHANGING 

De actieve wielophanging laat de auto automatisch zakken bij rijden met hoge snelheid om de luchtweerstand te reduceren. Het Adaptive Dynamics-systeem evalueert en past de wielophanging voortdurend aan voor de ultieme balans tussen comfort en wendbaarheid.

TECHNOLOGIE ALS LEIDRAAD

Een moeiteloos gevoel van verbondenheid dankzij een scala aan technologieën die tot uw beschikking staan.

INTUÏTIEF DUBBEL DISPLAY

Geniet van moeiteloze bediening met het dubbele touchscreen van Pivi Pro. Schakel naadloos tussen media-apps, laadniveaus en klimaatregeling zonder uit het oog te verliezen waar u naartoe gaat met ons Connected Navigation System1.

JDX carc extreme crop of the display shown

HANDSFREE-ONDERSTEUNING

Het summum van connected gemak. Vraag Alexa om muziek of audioboeken af te spelen, te bellen, het nieuws te lezen, het weerbericht te vertellen, smart home devices te bedienen, routebeschrijvingen te krijgen, parkeermogelijkheden te vinden, en meer.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Laad uw compatible apparaat op via de draadloze telefoonlader in de middenconsole.

AIRCONDITIONING

Ontworpen voor efficiency en comfort. Smart Climate-technologie detecteert het aantal inzittenden in de auto, creëert specifieke luchtzones en reduceert het energieverbruik met tot 30 procent.

BESTUUR MET ZEKERHEID

Elke auto is uitgerust met een suite van functies om uw ritten gemakkelijker te maken, waaronder Driver Assist Mode, Adaptive Cruise Control en Parking Assist.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar I-Pace bonnet close up  of top view

UITVOERINGEN

Bekijk het volledige modellenprogramma en de specificaties. 

Jaguar I-Pace left side view closeup on city road

OVERZICHT

Innovatie en design in perfecte balans.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel op een standaardroute.

 

*De oplaadtijden zullen variëren afhankelijk van vele factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, conditie, temperatuur en huidige lading van de accu; gebruikte oplader en oplaadduur.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen. Bepaalde functionaliteit van Alexa is afhankelijk van Smart Home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.

 

MeridianTM  is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.