KRACHTIGE PROPORTIES

Een imposant silhouet. Vanaf de karakteristieke grille glijdt de blik via de krachtig gewelfde motorkap naar de strak gelijnde flanken. De optionele Pixel LED-koplampen met signature dagrijverlichting passen perfect bij deze krachtige vormgeving en bieden u onder alle omstandigheden een nog beter zicht.

NAUWKEURIGE PRESTATIES

Alle motoren bieden compromisloze prestaties, in combinatie met intelligente dynamiek en AWD-technologie van Jaguar. Ultieme efficiency wordt geleverd door de Jaguar F-PACE electric hybrid met een elektrische actieradius tot maximaal 64 km (WLTP).

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

De electric hybrid (PHEV)-technologie van de Jaguar F-PACE is perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en emissievrije stadsritten, en biedt een WLTP-actieradius tot maximaal 64 km††.

INTELLIGENT OPLADEN

Ontworpen voor maximale efficiency. Programmeer de 'gewenste oplaadperiode' van uw auto op momenten met lagere energietarieven.

Autoplay Start
Autoplay Stop

SPECIFICATIES

0-100 KM/H

4,0

seconden

Jaguar F-PACE P575.

MAXIMUM VERMOGEN

400

kW

575 pk op Jaguar F-PACE P575.

EMISSIES (VANAF)

39

g/km††

Op de F-PACE P400e.

 

BAGAGERUIMTE

1.842

liter

Bruto inhoud van de Jaguar F-PACE P250, zoals gemeten door de bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof.

ALERT RIJGEDRAG

Reageer in realtime op de weg voor u. Het optionele Adaptive Dynamics van de Jaguar F-PACE past automatisch de wielophanging, de transmissie en de besturing van de auto aan voor een optimale rijbeleving. Neem volledig de controle met Configurable Dynamics en kies een afstemming die bij uw eigen rijstijl past.

VERTROUWEN ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Met standaard vierwielaandrijving (AWD) kunt u onder alle omstandigheden met vertrouwen rijden. Voor iets minder voorspelbare omstandigheden kiest u de optionele Adaptive Surface Response (AdSR), die de weg voor u continu analyseert om optimale tractie te garanderen.

INSTINCTIEVE INVENTIVITEIT

Een moeiteloos gevoel van verbondenheid dankzij een scala aan technologieën die tot uw beschikking staan.

BLIJF OP DE HOOGTE

Houd uw aandacht op de weg voor u met verrijkte rijtechnologie. Het optionele 12,3" Interactive Driver Display (IDD) en Head-Up Display1 kunnen beide worden geconfigureerd om voor u essentiële informatie voor het rijden te tonen.

JDX car touchscreen display

BLIJF VERBONDEN

Informatie binnen handbereik met het naadloos geïntegreerde 11,4" gebogen touchscreen met spraakbediening van het Pivi Pro-systeem. Houd alles up-to-date met Software-Over-The-Air-updates.2

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Laad uw compatible apparaat op met de draadloze telefoonlader in de middenconsole. 

LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR

Verwijder verontreinigingen, zoals stof en pollen, met het optionele luchtzuiveringssysteem voor het ventilatiesysteem.

BESTUUR MET ZEKERHEID

Elke auto is uitgerust met een suite van functies om uw ritten gemakkelijker te maken, waaronder Driver Assist Mode, Adaptive Cruise Control en Parking Assist.

BLIJF ONTDEKKEN

Jaguar F-PACE Shade of design

UITVOERINGEN

Bekijk het volledige modellenprogramma en de specificaties.

JAGUAR F-TYPE EXTERIOR HEAD LIGHT DETAILS

OVERZICHT

Ongeëvenaarde prestaties en karakteristiek Jaguar design.

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel op een standaardroute.

 

1Optie. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar retailer geadviseerde aanloopperiode.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw retailer voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar retailer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.