UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

PRO SERVICES INSTELLEN

Extra capaciteiten voor Touch Pro.
Als onderdeel van het Connect Pro Pack, biedt Pro Services een aantal extra mogelijkheden voor Touch Pro wat betreft navigatie, infotainment en connectivity. Volg de aanwijzingen op om Pro Services in te stellen.

CONNECTIVITY INSCHAKELEN

U hoeft alleen connectivity in te schakelen voor auto's die zijn uitgerust met Pro Services om de volledige instelling van connected services te voltooien. Zorg dat de motor van de auto is gestart en draait om te voorkomen dat het contact wordt uitgeschakeld.

STAP 1

U moet eerst een micro-SIM-kaart plaatsen volgens de instructies op de pagina ‘Plaatsen SIM-kaart’.

STAP 2

Ga vanuit het menu voor algemene instellingen naar de connectivity-instellingen en schakel mobiele gegevens in. Ga in een scherm naar het instellingenpictogram > Alle instellingen > Functies > Connectivity> Mobiele gegevens AAN.

STAP 3

Als er met succes verbinding is gemaakt, wordt een 3G-, 4G of WiFi-pictogram weergegeven in de bovenhoek van het touchscreen. N.B.: het kan tot 2 minuten duren om verbinding met internet te krijgen, afhankelijk van de sterkte van het netwerksignaal.

UW NAVIGATIE-ACCOUNT

EEN ACCOUNT AANMAKEN

Wanneer uw profiel is aangemaakt, kunt u een account voor InControl Touch Pro Navigation aanmaken door "Aanmelden" te selecteren in het hoofdscherm van de navigatie.
 

Er wordt u mogelijk ook gevraagd dit te doen wanneer u bepaalde functies wilt gebruiken waarvoor u moet zijn aangemeld, waaronder: Share ETA, Cloud Sync of deur-tot-deur-navigatie.


ALGEMENE VOORWAARDEN ACCEPTEREN
Volg de instructies op het scherm om een nieuw account te registreren. Er wordt u gevraagd de Algemene voorwaarden voor Navigatie te accepteren. U kunt deze voorwaarden bekijken door de getoonde URL in uw browser in te voeren.

DE JAGUAR ROUTEPLANNER APP DOWNLOADEN

De smartphone-app InControl Routeplanner optimaliseert het potentieel van het Touch Pro Navigatiesysteem van uw Jaguar. De smartphone-app InControl Routeplanner begeleidt u van deur tot deur. Stel een bestemming in met uw smartphone. U wordt naar uw auto geleid en uw auto zal de navigatie vervolgens overnemen. Zodra u hebt geparkeerd, wordt de navigatie weer overgenomen door uw smartphone, die de laatste aanwijzingen zal geven om met het openbaar vervoer of te voet op uw bestemming te komen. Om u aan te melden bij de smartphone-app, gebruikt u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt voor het instellen van het InControl Touch Pro Navigation-account in het navigatiesysteem van uw auto.

TOEGANG TOT INCONTROL ROUTE PLANNER

Met InControl Route Planner kunt u uw routes plannen en bestemmingen en plaatsen opslaan. Indien Pro Services aanwezig is, kunt u later toegang krijgen tot de routes vanuit uw auto. U kunt op deze website ook uw Touch Pro Navigation-account beheren en u aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord die u eerder hebt aangemaakt in het navigatiesysteem van uw Jaguar.

 

Voor meer informatie over het verkrijgen van toegang tot de nieuwste kaartupdates gaat u naar het hoofdstuk Kaarten en diensten op InControl Routeplanner

LIVE APPS INSTELLEN

Een aantal LIVE Apps kan naar Jaguar's Touch Pro-infotainmentsysteem worden gedownload, zodat u toegang krijgt tot live informatie, zoals het weer, updates van vluchtinformatie en de meest recente nieuwsupdates.

STAP 1

Om LIVE Apps te kiezen en gebruiken, selecteert u het menu Extra Features (extra functies) op uw Jaguar touchscreen.

STAP 2

Meld u aan met uw Protect Account-e-mail en wachtwoord. U kunt ook een naam kiezen en een PIN instellen, zodat u kunt inloggen zonder dat u telkens uw aanmeldgegevens hoeft in te voeren. Indien u niet bent aangemeld, worden uw voorkeuren niet opgeslagen.

STAP 3

Als er een groene, naar beneden wijzende pijl verschijnt op de Update-tegel, betekent dit dat er updates beschikbaar zijn. Selecteer indien nodig Update*

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

AANMELDEN BIJ UW INCONTROL-ACCOUNT

Registreer u voor een Jaguar InControl-account om uw voorkeuren aan te passen en uw InControl-functies te beheren.

ONDERSTEUNING BIJ INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over de functies van InControl.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga op uw landspecifieke Jaguar website naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten.

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

* U moet mogelijk de motor uitschakelen, enkele minuten wachten en de motor weer opnieuw starten om de voltooide updates te zien.