UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

JAGUAR PROTECT ACTIVEREN

Om gebruik te kunnen maken van de InControl-diensten, dient u de reeds aangeschafte InControl-diensten te activeren.

REGISTRATIE VAN INCONTROL BIJ DEALER

Klik op de link in de e-mail van de dealer om naar de website te gaan en volg de eenvoudige stappen die zijn aangegeven op het scherm.
 

Als u de activeringsmail niet hebt ontvangen van uw dealer, controleer dan uw Spam-map of neem contact op met uw dealer.

ZELFREGISTRATIE VOOR INCONTROL

Wanneer uw dealer u niet heeft geregistreerd voor een account, volg dan het eenvoudige proces om uw InControl te registreren, verbinden en activeren.

 

Zorg voordat u start dat u toegang hebt tot de auto, dat deze zich bevindt in een gebied met een goede netwerkontvangst en dat u het kenteken bij de hand hebt.

 

U hebt ook het VIN (identificatienummer van de auto) nodig. Dit vindt u links achter de voorruit of in het instructieboekje van de auto.

STAP 1

Ga naar de My Jaguar InControl-website en maak een account aan, voer uw e-mailadres in zodat er een registratiemail naar u kan worden gestuurd. Klik op de veilige link in de e-mail en volg de setup-instructies op het scherm.

STAP 2

Vervolgens wordt u gevraagd om uw Jaguar aan uw account te koppelen ter bevestiging dat u de eigenaar of een bevoegde gebruiker bent. Hiervoor dient u binnen 60 minuten naar uw auto te gaan om de set-up te voltooien. Lukt dat niet, dan dient u het proces opnieuw te starten.

STAP 3

U wordt gevraagd de gegevens van de auto in te vullen en akkoord te gaan met de juridische voorwaarden. Ook kunt u de functie Journeys inschakelen.

MY JAGUAR INCONTROL-WEBSITE

Meld u met dezelfde aanmeldgegevens aan bij My Jaguar InControl om uw gegevens te wijzigen, auto-instellingen aan te passen, auto's toe te voegen of te verwijderen, abonnementen en ritten te beheren en nog veel meer.

EEN AUTO AAN UW ACCOUNT TOEVOEGEN

Zorg voordat u start dat u toegang hebt tot auto, dat deze zich bevindt in een gebied met een goede netwerkontvangst en dat u het kenteken bij de hand hebt. U hebt ook het VIN (identificatienummer van de auto) nodig. Dit vindt u links achter de voorruit of in het instructieboekje van de auto.

 

Meld u aan en ga naar het tabblad Voertuig toevoegen om een auto toe te voegen aan uw account. Volg de stappen op het scherm om uw auto toe te voegen aan uw account.

EEN AUTO UIT UW ACCOUNT VERWIJDEREN

Bij een particuliere verkoop, inruil of overdracht van eigendom van uw Jaguar, moet u de auto verwijderen uit uw InControl-account. Meld u hiertoe aan bij My Jaguar InControl, ga naar het tabblad Voertuiginstellingen en druk op de knop Voertuig verwijderen.

 

Als u uitstaande InControl-abonnementen hebt, worden deze overgedragen naar de nieuwe eigenaar van de auto voor de rest van de periode van het abonnement, op voorwaarde dat de nieuwe eigenaar het InControl-account heeft ingesteld.

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

AANMELDEN BIJ UW INCONTROL-ACCOUNT

Registreer u voor een Jaguar InControl-account om uw voorkeuren aan te passen en uw InControl-functies te beheren.

ONDERSTEUNING BIJ INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over de functies van InControl.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga op uw landspecifieke Jaguar website naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten.

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.