UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

INCONTROL APPS INSTALLEREN

STAP 1

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android en Apple iOS smartphones. Controleer of uw apparaten compatible zijn.

STAP 2

Download en installeer de InControl Apps Launcher op uw smartphone. Zodra dit is afgerond, opent u de app.

STAP 3

U wordt geadviseerd om de Auto Quick Start Guide te volgen om de installatie te voltooien. U bent nu klaar om uw smartphone met uw auto te verbinden via InControl Apps.

VERBIND UW SMARTPHONE MET UW JAGUAR MET INCONTROL APPS

STAP 1 ALLEEN ANDROID-TELEFOONS

Voor Android-telefoons: verbind en koppel uw smartphone met uw auto via Jaguar Bluetooth (vereist voor telefoongesprekken en audiostreaming). Deze stap is niet vereist voor iOS-apparaten.

STAP 2

Zorg dat uw telefoon is ontgrendeld en dat de hoes of screencover niet is gesloten (sommige telefoons worden vergrendeld wanneer deze zijn gesloten).

STAP 3

Gebruik de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd om uw smartphone te verbinden met de USB-poort in de auto.

STAP 4

Wanneer u een iPhone koppelt en InControl Apps is nog niet opgestart, wordt u gevraagd de app te starten. Bij een Android-telefoon kunt u 'Altijd toestaan' selecteren wanneer dat wordt gevraagd, zodat dit in de toekomst altijd automatisch gebeurt.

STAP 5

Selecteer InControl Apps op het touchscreen. Alleen apps waarvoor de toestemmingsprocedure van Jaguar is doorlopen, kunnen met InControl Apps worden gebruikt. Voor een aantal van deze apps dient u zich mogelijk te abonneren.

STAP 6

Op het touchscreen wordt u gevraagd om "View" (apps gebruiken zonder audio) of "View and Listen" (apps gebruiken met audio, bijv. muziekspelers en telefoongesprekken) te selecteren.

BEVEILIGINGSUPDATES VOOR APPLE IOS

Als onderdeel van de nieuwste beveiligingsupdates in iOS 9 en hoger, is in InControl Apps nu een korte toestemmingsstap noodzakelijk om elke compatible app in uw auto in te schakelen. Raadpleeg het hoofdstuk Beveiligingsupdate van de InControl Connect FAQ's voor meer informatie.

NIEUWE VEILIGHEIDSOPTIES

U zult merken dat de apps waarvoor toestemming is vereist, grijs worden weergegeven en pas beschikbaar worden op het moment dat deze procedure is voltooid.

TOESTEMMING GEVEN

Selecteer op het touchscreen van uw Jaguar de grijs weergegeven app die u wilt openen en volg de instructies die aan de linkerzijde worden weergegeven. Tijdens de procedure wordt u op uw smartphone tweemaal gevraagd om toestemming te geven. Deze procedure hoeft u voor elke app slechts eenmaal te doorlopen.

MEER INFORMATIE    

Uw smartphone heeft mogelijk niet de meest recente software. Ga naar het menu Instellingen op uw smartphone om te controleren of er een update beschikbaar is.

JAGUAR INCONTROL SUPPORT

INCONTROL APPS

InControl Apps bestaat uit interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u toegang tot mediastreaming, de cloud en op locatie gebaseerde diensten, enz. - via een USB-poort.

ONDERSTEUNING BIJ INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over de functies van InControl.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ga op uw landspecifieke Jaguar website naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten.

Kies wanneer u uw nieuwe Jaguar bestelt voor InControl Apps om door Jaguar goedgekeurde apps te kunnen gebruiken op het touchscreen van uw auto. De betaling is eenmalig en de hardware kan alleen worden gemonteerd in de fabriek. De InControl App voor uw smartphone is gratis beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store. Apps van derden vereisen mogelijk een aankoop of een abonnement. Zodra uw smartphone is verbonden met de auto, kan InControl Apps worden bediend vanaf het touchscreen van uw Jaguar.

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.