UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

JAGUAR BLUETOOTH®-CONNECTIVITY

Ontdek hoe u Bluetooth®-connectivity met uw mobiele telefoon gebruikt en ontdek de functies waardoor u verbonden blijft tijdens het rijden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over Bluetooth-connectivity. Voor meer informatie zie onder meer de handleiding van uw auto.

Wat is Bluetooth®?

 •   

  Bluetooth® is een radiofrequentietechnologie voor de korte afstand waarmee draadloos spraak en data kan worden overgedragen. Het bereik van Bluetooth®-apparaten is circa 10 meter, en gegevens kunnen met een snelheid van 1 Mbps worden overgedragen.

Waar kan ik Jaguar Bluetooth®-connectivity voor gebruiken?

 •  

  Met Bluetooth®-technologie kunt u op afstand een compatible mobiele telefoon met uw Jaguar verbinden, zodat u kunt bellen en gebeld kunt worden, en andere belangrijke mobiele functies kunt gebruiken. Door verbinding te maken via Bluetooth® kunt u uw mobiele telefoon in uw tas of zak houden en toch bellen en gebeld worden, terwijl u rijdt of geparkeerd staat. Voor extra gemak en veiligheid kan het Bluetooth®-telefoonsysteem worden bediend via spraakbediening, via het stuurwiel of via het touchscreen van uw Jaguar. Er zullen verschillende functies beschikbaar zijn, afhankelijk van de gebruikte mobiele telefoon. Ga naar ons Connectivity Centre voor meer informatie.
   

  TELEFOONS COMPATIBLE MET JAGUAR BLUETOOTH

Is mijn mobiele telefoon compatible?

 •  

  Een breed scala aan smartphones – waaronder toestellen van Apple, Samsung, Nokia, Sony en Blackberry – zijn compatible met Jaguar Bluetooth®-connectivity. Onze technici hebben onze toestellen getest, zodat deze aan onze kwaliteitsnormen voldoen.
   

  Deze lijst wordt bijgewerkt naarmate meer toestellen zijn getest en nieuwe toestellen uitkomen. Houd er rekening mee dat niet alle mobiele telefoons met Bluetooth® compatible zijn met Jaguar Bluetooth®-connectivity.

Hoe maak ik verbinding met Bluetooth®?

 •   

  Voor volledige instructiehandleidingen om uw mobiele telefoon via Bluetooth® met uw Jaguar te verbinden, gaat u naar ons speciale Connectivity Centre. U vindt daar ook gedetailleerde informatie over koppelen, de verbinding verbreken en andere verbindingsfuncties.
   

  GA NAAR PROCEDURES VOOR BLUETOOTH®-VERBINDINGEN

Bepaalde functies van InControl zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Raadpleeg de Jaguar website of een Jaguar dealer voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden. Sommige functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde periode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd. Getoonde Informatie en afbeeldingen op deze webpagina met betrekking tot de InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeemwijzigingen/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.