UPGRADE YOUR BROWSER

This site is optimised for modern web browsers, and does not fully support your current browser.

    

                 

Beste Jaguar klanten,

Het zijn uitzonderlijke tijden. De overheid heeft speciale maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus af te remmen. Ook bij Jaguar vinden wij dat de veiligheid en het welzijn van ons allemaal op de eerste plaats komt. Toch kunt u ook onder deze omstandigheden op ons blijven rekenen.

Zoals aangegeven zijn de showrooms en werkplaatsen van onze dealers geopend. Aarzel dus niet om langs te komen in de showrooms of om een afspraak te maken voor onderhoud, via telefoon of e-mail, met één van onze Jaguar dealers. Check ook de website van de betreffende dealer voor eventuele aanvullende informatie met betrekking tot de actuele dienstverlening. Zo helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Daarnaast blijft de klantendienst van Jaguar Nederland bereikbaar via:

00800 33 86 70 49 (gratis)

+31 (0)20 714 39 88 (betaald)

crcnl@jaguarlandrover.com

Wij hopen net als u op een snelle normalisatie van de situatie. Ondertussen volgen wij alle richtlijnen van de overheid om zo met zijn allen de curve af te vlakken en de risico’s te beperken.

VERANTWOORD TE WERK GAAN – ONZE JAGUAR
‘SAFE BUSINESS COMMITMENT’

ONZE SHOWROOMS ZIJN GEOPEND

Al onze showrooms zijn geopend. Uiteraard kunt u onze dealers ook bereiken zonder bezoek ter plaatse, zowel telefonisch als online. Verder bieden de meeste van onze dealers haal- en brengdiensten* aan en blijven zij nieuwe en bestaande orders verwerken.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Jaguar dealer.

*Met inachtneming van alle geadviseerde veiligheidsmaatregelen.

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN

Onze werkplaatsen zijn geopend, waarbij wij u de service bieden die u gewend bent, waarbij wij uiteraard rekening houden met alle geadviseerde veiligheidsmaatregelen, inclusief de nodige afstand. Op deze manier willen wij elk risico op besmetting vermijden, zowel voor onze medewerkers als voor u. Onze werkprocessen zijn hierop afgestemd.

Als u vragen heeft, neem dan contact op met uw Jaguar dealer of met onze centrale klantendienst.

Tel.: 00800 33 86 70 49 of +31 (0)20 714 39 88

JAGUAR PROEFRITTEN

Wanneer u een proefrit wilt maken, proberen wij u – voor zover de omstandigheden dat toelaten – graag te voorzien van het door u gewenste model, waarbij wij uiteraard alle veiligheidsvoorschriften in acht zullen nemen. Als u snel in een nieuwe Jaguar wilt kunnen rijden, hebben wij een uitgebreid programma voorraadmodellen voor u beschikbaar. U kunt uw gewenste model zoals gewoonlijk vinden via onze autozoekfunctie.

Voor meer informatie en voor een uitleg over het gehanteerde proefritproces, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw Jaguar dealer.

DIENSTVERLENING

CONTACTLOZE HAAL- EN BRENGSERVICE

Beschikbaar bij sommige van onze dealers*: onze Jaguar haal- en brengservice. Afhankelijk van de aard van de vereiste onderhouds- of reparatiewerkzaamheden, kunt u de beschikking krijgen over een huurauto. De overhandiging van de sleutels en de huurovereenkomst wordt voorbereid en vindt plaats in snelle uitwisseling met voldoende afstand. Als u uw Jaguar liever bij uw dealer afgeeft, kunt u de auto parkeren op de eigen parkeerplaats en de sleutels afgeven. Wij nemen contact met u op zodra uw auto klaar is. Neem voor meer informatie contact op met uw Jaguar dealer.

*Op de website van uw dealer kunt u zien of deze dienst wordt aangeboden.

UW DIGITALE SERVICECONTROLE

Jaguar digitaliseert elk bezoek van uw auto aan de werkplaats* zodat u zoveel mogelijk thuis kunt blijven. Onze Electronic Vehicle Health Check geeft u een handig overzicht, ongeacht de locatie, van welke service nodig is voor uw auto. U ontvangt een exact rapport (zo nodig met foto's en video's) en heeft dus de mogelijkheid om direct via mail of telefoon toestemming te geven voor eventuele reparaties.

*Beschikbaar bij sommige dealers. Op de website van uw dealer kunt u zien of deze dienst wordt aangeboden.

ONLINE RESERVERINGSSERVICE

Boek uw volgende serviceafspraak voor uw Jaguar eenvoudig via het online aanvraagformulier vanuit de website van uw dealer. Voer uw gegevens in en verstuur het formulier. Uw Jaguar dealer neemt vervolgens contact met u op om de afspraak vast te leggen op een moment dat u het beste schikt.

ALGEMENE INFORMATIE

ONTSMETTING VAN AUTO’S

Jaguar Nederland en alle Jaguar dealers houden de laatste COVID-19 informatie nauwlettend in de gaten en volgen alle officiële instructies op. Dit omvat aankondigingen en gedragscodes van de Wereldgezondheidsorganisatie, het RIVM en de overheid. Een onderdeel hiervan is de grondige desinfectie van de auto’s.

HET LAATSTE JAGUAR NIEUWS

Blijf snel en altijd op de hoogte. Op onze social media-kanalen vindt u gemakkelijk al het laatste nieuws over ons merk. Gebruik onze verschillende sociale kanalen om met ons in contact te komen en maak uw tijd thuis wat aangenamer.

ONZE SPECIALE AANBIEDINGEN

Op dit moment hebben wij mogelijk meer tijd dan normaal. Een geweldige gelegenheid om op uw gemak door grote aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s te bekijken en de juiste Jaguar voor u te vinden. Ontdek hier bovendien onze limited editions en nieuwe auto’s uit voorraad.