Skip primary navigation

JAGUAR NIEUWS

NIEUWS

Berichten

 • September 14 2016

  CONNECTED EN AUTONOME VOERTUIGTECHNOLOGIEËN

  Whitley, VK: Jaguar Land Rover wil de komende vier jaar een wagenpark van meer dan 100 onderzoeksvoertuigen samenstellen om een breed scala aan connected en autonome voertuigtechnologieën (CAV) te ontwikkelen en te testen. Het eerste deel van deze onderzoeksvoertuigen zal later dit jaar worden getest op een nieuwe, 65 kilometer lange testroute van snelwegen en stadswegen rond Coventry en Solihull.

 • Mei 09 2016

  JAGUAR BREIDT HAAR ACTIVITEITEN UIT IN HILVERSUM EN UTRECHT

  9 mei 2016 • Eigenzinnige Britse stijl, hightech en persoonlijke service als verbindende factoren • Groeiende gamma's van Jaguar en Land Rover sluiten perfect op elkaar aan • Zorgeloze mobiliteit: alle diensten onder een dak Jaguar Land Rover breidt haar dealernetwerk uit in de gebieden Hilversum en Utrecht.

 • Januari 27 2016

  DE NIEUWE 322 KM/H SNELLE JAGUAR F-TYPE SVR DEBUTEERT OP AUTOSALON VAN GENÈVE

  De nieuwe Jaguar F-TYPE SVR beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève en is vanaf zomer 2016 te koop.

 • Augustus 05 2015

  NIEUWE F-PACE WORDT VÓÓR DE OFFICIËLE PREMIÈRE ONTHULD AAN LEDEN VAN DE ‘F-PACE CIRCLE’

  De nieuwe Jaguar F-PACE komt eraan! Deze nieuwe performance SUV is het nieuwste model in onze dynamische en verleidelijke familie.

 • Juli 01 2015

  TOP-DJ ARMIN VAN BUUREN EN DE JAGUAR XE: DE EXPERIENCE OF A LIFETIME

  Nederlandse top-DJ hoofdrolspeler in Europese introductiecampagne Jaguar XE.

 • Maart 03 2015

  JAGUAR VOOROP IN AUTO-INDUSTRIE MET DRIE JAAR ‘JAGUAR CARE’ GARANTIE

  Met een zeer laag brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en bijtelling vanaf 20% heeft de nieuwe Jaguar XE de laagste verwachte kilometerkosten in zijn klasse in verhouding tot zijn belangrijkste concurrenten. Met de introductie van ‘Jaguar Care’, een nieuwe garantie van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance, daalt de kilometerkostprijs nog verder.

 • Februari 09 2015

  BELANGRIJKE ROL JAGUAR LAND ROVER IN JAMES BOND-FILM SPECTRE

  Jaguar Land Rover zet partnerschip met Bond-films voort. Jaguar C-X75 concept in spectaculaire achtervolgingsscène in Rome. Beeldbepalend: Range Rover Sport SVR en Land Rover Defender Big Foot

 • November 06 2014

  NIEUWE JAGUAR F-TYPE R AWD OFFCIEEL PARTNER WERELDSNELHEIDSRECORD

  De nieuwe vierwielaangedreven Jaguar F-TYPE R AWD is officieel partner van het British World Land Speed Record-team, dat in 2015 met de Bloodhound SSC recordwagen een snelheid van ruim 1.600 km/h (1.000 mijl per uur) wil halen. De F-TYPE R AWD draagt actief bij aan de voorbereiding: onlangs vond met behulp van deze auto een succesvolle communicatietest plaats in de Zuid-Afrikaanse woestijn.

 • Oktober 22 2014

  JAGUAR XE WINT ‘RTL – AUTOPLUS’ ONDERSCHEIDING OP AUTOSALON VAN PARIJS

  De Jaguar XE, die op de Autosalon van Parijs zijn wereldpremière beleefde, is door de lezers van het autotijdschrift Auto Plus en de luisteraars van radiozender RTL gekozen tot ‘Beste productiemodel’.

 • Augustus 12 2014

  JAGUAR SPECIAL OPERATIONS ONTHULT ‘NIEUWE’ E-TYPE LIGHTWEIGHT

  Jaguar heeft het prototype van de ‘nieuwe’ Lightweight E-Type onthuld. Deze serie van zes ‘ontbrekende’ exemplaren wordt gebouwd volgens de traditionele methoden en op dezelfde locatie als de twaalf originele exemplaren uit de jaren zestig. Als aanvulling op het zestal lichtgewicht recreaties, ontwikkelt Bremont een serie van eveneens zes, bijpassende horloges.

More News