Skip primary navigation
skip.tertiary.navigation

DE NIEUWE F‑PACE

Jaguar's meest praktische sportauto combineert sportieve handling en prachtig design met praktische functionaliteit en efficiency.

VANAF

€ 56.990

 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 129 voor handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 139 voor automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
 • Vanaf 4,9 met handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 5,3 met automatische transmissie

Jaguar's meest praktische sportauto combineert sportieve handling en prachtig design met praktische functionaliteit en efficiency.

 • CO2-EMISSIES g/km
 • Vanaf 129 voor handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 139 voor automatische transmissie
 • BRANDSTOFVERBRUIK l/100 km (gecombineerd)
 • Vanaf 4,9 met handgeschakelde transmissie
 • Vanaf 5,3 met automatische transmissie

De F-PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F-PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F-PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin.

BEKIJK HET INTERIEUR VAN DE F-PACE

KLIK EN ONTDEK

TIK EN ONTDEK

DOOR DE F-TYPE GEÏNSPIREERD DESIGN

SPORTAUTO-DNA

De nieuwe Jaguar F-PACE is geïnspireerd door de F-TYPE en is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. De F-PACE geeft een nieuwe invulling aan de energie, kracht en pure vormen van de F-TYPE.

BEKIJK EXTERIEUR

PRESTATIES

VERMOGEN EN EFFICIENCY

Bekijk ons motorenprogramma, inclusief de 3.0 liter 380 pk V6 Supercharged benzinemotor en de nieuwe 2.0 liter 180 pk viercilinder Ingenium turbodiesel, met een gemiddeld verbruik van 4,9 l/100km en CO2-emissies vanaf 129 g/km.

FUNCTIONALITEIT

FUNCTIONALITEIT EN RUIMTE

De F-PACE heeft een toonaangevende bagageruimte in zijn klasse, met een inhoud van 650 liter en een 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbank.

TECHNOLOGIE

VOERTUIGTECHNOLOGIE

De F-PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurderondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

BEKIJK TECHNOLOGIE

KIJK HOE DE F-PACE DE ZINNEN PRIKKELT

Wanneer sensationele prestaties samengaan met fantastisch design, is het resultaat pure opwinding. Voeg daar praktische functionaliteit aan toe en het resultaat is de nieuwe F-PACE, Jaguar's SUV.

NEW F-PACE FOR BUSINESS

De nieuwe F-PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van praktische functionaliteit, indrukwekkende efficiency en markante, sportieve stijl.

De lichtgewicht carrosserieconstructie, toonaangevende aërodynamica en low friction-technologieën dragen bij aan zijn lage verbruikscijfers en CO2-emissies - en resulteren daarmee in concurrerend lage eigendomskosten (TCO - Total Cost of Ownership).

Verder biedt hij alle ruimte die u nodig hebt voor werk en privé. Daarmee is de nieuwe F-PACE de perfecte aanwinst voor elk wagenpark.

MEER INFORMATIE

JAGUAR CARE

De Jaguar F-PACE wordt standaard geleverd met Jaguar Care, inclusief drie jaar garantie zonder kilometerbeperking en regulier onderhoud. Een onweerstaanbaar aanbod dat rijden nog zorgelozer maakt.

MEER INFORMATIE

HET F-PACE PROGRAMMA

Bekijk het F-PACE programma en ontdek uw perfecte combinatie van prestaties, stijl en praktische functionaliteit.

VERGELIJK F-PACE MODELLEN

F-PACE PURE

De essentie van de F-PACE Krachtige prestaties, wendbare handling en praktische functionaliteit.

Prijzen vanaf: € 56.990

F-PACE PRESTIGE

Extra luxe met een prachtig vervaardigd interieur, inclusief lederen bekleding.

Prijzen vanaf: € 60.590

F-PACE PORTFOLIO

Het toppunt van F-PACE luxe - elegant, verfijnd en uitgerust met baanbrekende technologie.

Prijzen vanaf: € 64.590

F-PACE R-SPORT

Assertief-sportieve stijl met een sportieve exterieurafwerking en speciale sportstoelen.

Prijzen vanaf: € 63.290

F-PACE S

Kies voor krachtige sport-prestaties uit een 3.0 liter 300 pk V6 turbodiesel of een 3.0 liter 380 pk V6 Supercharged benzinemotor.

Prijzen vanaf: € 93.910

F-PACE FIRST EDITION

De F-PACE First Edition is geïnspireerd door de C-X17 concept car en is beschikbaar in twee unieke lakkleuren. Deze uitvoering biedt individualiteit met exclusieve designdetails, een zeer royale uitrusting en de keuze uit twee motoren: 3.0 liter 300 pk V6 turbodiesel* of 3.0 liter 380 pk V6 Supercharged benzinemotor.

Prijzen vanaf: € 103.110

* Kan per land verschillen.