OPLADEN VAN PLUG-IN HYBRIDS

Ontdek de verschillende mogelijkheden om uw Plug-in Hybrid op te laden.

THUIS OPLADEN

Onze Plug-in Hybrids kunnen worden opgeladen via een thuislader of een stopcontact. Het gebruik van een thuislader kan de laadtijd verkorten1.

OPENBARE LAADPUNTEN

Met duizenden openbare laadstations – van parkeerplaatsen in de stad tot tankstations langs de snelweg – is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw Plug-in Hybrid onderweg op te laden. Net als bij uw thuislader gebruiken de openbare AC-oplaadpunten de laadkabel voor AC-laadpaal of AC-thuislader (Modus 3 oplaadkabel) om op te laden. Pivi Pro2 geeft de oplaadpunten langs uw route aan3.

EEN THUISLADER INSTALLEREN

Thuisladers worden professioneel geïnstalleerd door onze aanbevolen laadpartners4. Voor de installatie is een privéparkeerplek vereist, zoals een oprit of een garage. Neem contact op met uw Jaguar dealer.

LAADAPPARATUUR

 • LAADKABEL VOOR 230V- OF SCHUKO-STOPCONTACT

  Jaguar Plug-in Hybrids kunnen thuis worden opgeladen met een laadkabel voor 230V- of Schuko-stopcontact (Modus 2).

 • LAADKABEL VOOR AC-LAADPAAL OF AC-THUISLADER

  Met de laadkabel voor AC-laadpaal of AC-thuislader (Modus 3 oplaadkabel) kunt u de auto ook onderweg opladen bij AC-laadpunten. De kabel is ook compatible met een professioneel geïnstalleerde thuislader5.

KIES UW MODEL

 • F-PACE PLUG‑IN HYBRID

  Onze luxe performance SUV biedt een opwindende combinatie van dagelijkse functionaliteit, prachtig design en sportief rijgedrag. Beschikbaar als Plug-in Hybrid en met Mild Hybrid-technologie.

 • E-PACE PLUG‑IN HYBRID

  Jaguar's eerste compacte SUV is nu ook beschikbaar als Hybrid. In de volledig elektrische modus heeft de E-PACE PHEV een actieradius die perfect is voor de meeste dagelijkse ritten. De benzinemotor biedt daarbij de gemoedsrust voor langere ritten.

1De oplaadtijden kunnen variëren, afhankelijk van de elektriciteitsvoorziening van uw woning.

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Voor bepaalde oplaadpunten is mogelijk registratie of betaling naar gebruik noodzakelijk.

4Controleer de geschiktheid van uw woning/elektriciteitsaansluiting bij de door u gekozen aanbieder van thuisladers.

5Verlengsnoeren en adapters mogen nooit worden gebruikt in combinatie met een elektrische auto of laadkabel.

Laadapparatuur kan per markt verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.